PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Mesajları sorun bildirdi.

Taurus
27-06-11, 10:19
Varsayılan dil daha farklı bir üye yazılan raporlar yayınlanmıştır:

Başlık:

Gönderen Bildirilen songoku231

Rapor sonrası PM bildirimi de başlık olarak bu içerir. Bildiriniz.

Teşekkür ederiz.

vBET
28-06-11, 15:45
Bu an BB bu yorumları kaldırılmaz neden bu postalar değişmez. Biz sunucu yeniden ve hızlı bir düzeltme bulmak:) bu bir hiç acele Umut;)

Ben bunu hata raporu hareket edecektir.

Taurus
28-06-11, 16:04
Bu an BB bu yorumları kaldırılmaz neden bu postalar değişmez. Biz sunucu yeniden ve hızlı bir düzeltme bulmak:) bu bir hiç acele Umut;)

Ben bunu hata raporu hareket edecektir.

Michal. Ama bir e-posta değildir. Rapor yazılan yeni bir konu olarak alt forum yönetici yayınlanmaktadır. Orada bu konu var.

vBET
28-06-11, 16:09
Lütfen PM Erişim detayları ve nasıl üretmek için kesin talimat. O wee Adlarını tercüme olmadığı için bazı filtre eklemek gerektiğini düşünüyorum. Bu sorunu çözmek ve gelecekte diğer durumlarda kolay bunu yapmak için izin verecek.

Taurus
28-06-11, 16:24
Detayları PM'd. Teşekkür ederiz!

vBET
30-06-11, 01:11
Çözüldü ve bir sonraki sürümünde dahil olacak.

Hızlı bir düzeltme için lütfen:
1. Dosya aç / / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Bul:

if ($ _REQUEST ['dil'] & & $ vbulletin-> options ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm')) {
3. Değiştirin:

eğer (ABD doları _REQUEST ['dil'] & & $ vbulletin-> seçenekler ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['yapmak']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['yapmak']! = 'sendemail') ) {

Boğa size zaten dahil ettik. Lütfen forumda bu hat zaten değişmiş olduğunu unutmayın ve biz bu değişiklikleri ne yapıldı bilmiyorum. Lütfen PM görmek.

Bu sorunla ilgili çözülmüş olduğunu teyit ediniz:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Ben size bildirilen son yazılan, varsayılan dil İngilizce olarak ayarlanmış bildirilmiştir görünüyor bakın. Veya sonrasında İngilizce tekrar değişti? Ben sadece bir mesajı varsayılan olarak farklı bir dil olan biri tarafından bildirilen bu giderilmiş olduğunu onaylamak için istiyorum.

vBET
30-06-11, 01:30
Yapmam gereken sanırım ben sorunu yeniden yaptım. Lütfen şimdi yeni bir rapor oluşturarak kendiniz kontrol edin ve bir şey özledim durumda eğer gerçekten çözülmüş olduğunu doğrulamak:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Mükemmel müşteri desteği Michal için tekrar teşekkür ederiz! Şimdi bu i sabit onaylayın!

(Şimdi BB benim ikinci bir lisans satın alacak.)

vBET
01-07-11, 20:47
Bu konuda duymak iyi çözüldü - Bu çözüm, yuva sürümünde dahil olacak:)

PS.
Ben zaten 2 tane satın görürüz:), herhangi bir sorun durumda ne yapacağınızı biliyorum sadece sormak ve biz de memnuniyetle size yardımcı olacaktır:)

BB tadını çıkarın!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations