Виев Фулл Версион: Решити Пријављени поруке питање.
Када члана са другачији од подразумеваног језика извештаје порука то је оно што се објављује:
Наслов:
Пријављено Пост songoku231
АМ обавештење пријављених порука може да садржи ово као наслов. Молимо Вас да обавестите.
Хвала.
У овом тренутку вБЕТ не мењају маилове због тога они коментари нису уклоњене. Ми ћемо га репродуковати на нашем серверу и сазнајте брзо поправити:) Надам се нема журбе са овим;)
Ја ћу га пресели у извештаја о грешкама.
У овом тренутку вБЕТ не мењају маилове због тога они коментари нису уклоњене. Ми ћемо га репродуковати на нашем серверу и сазнајте брзо поправити:) Надам се нема журбе са овим;)
Ја ћу га пресели у извештаја о грешкама.
Хвала Михал. Али то није е-маил. Пријавио порука се објављује у мом админ под-форуму као нову тему. Ту сам ово питање.
Молим вас детаљи АМ приступ и тачан инструкције како да га репродукује. Мислим да ситне морати да додате неке филтер за превођење не корисничка имена. То ће решити питање овде и да ће дозволити да се то уради лако у другим будућим предметима.
Решен и да ће бити укључени у следеће издање.
За брзо поправити молим:
1. Отвори фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцитон_хоокс.пхп
2. Пронађи:
иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] & & $ вБуллетин-> оптионс ['вбентерприсетранслатор_донттранслатеусернамес'] & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'инсертпм!')) {
3. Заменити:
иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] & & $ вБуллетин-> оптионс ['вбентерприсетранслатор_донттранслатеусернамес'] & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'инсертпм'!) & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'сендемаил'!) ) {
Бик сте већ обухватила. Имајте у виду да на вашем форуму тој линији је већ променио и не знамо шта се те измене је направљен. Погледајте АМ.
За ово питање - проверите да ли је решен:)
Видим да задњи пост сте пријавили, чини се да сте пријавили са својим подразумевани језик постављен као енглески. Или сте га промените назад на касније енглески? Само желим да потврдите да је ово решено ако пост је пријавио неко са различитим језиком на дефаулт.
Урадио сам како претпостављам да урадим, да репродукује проблем. Молимо проверите то сада сами стварајући нове извештај и потврди да је заиста решен у случају ако пропустимо нешто:)
Хвала вам још једном за врхунски корисничку подршку Михал! Сада могу да потврдим да је ово сам фиксна!
(Сада ћу купити моју другу лиценцу за вБЕТ.)
Драго ми је да чујем то питање је решено - ово решење ће бити укључени у гнезду издање:)
ПС.
Видим да сте већ купили 2. један:) У случају било какве проблеме - знате шта треба да раде - само питајте и ми радо ће вам помоћи:)
Уживајте вБЕТ!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):