PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Zgłoszone problem posty.

Taurus
27-06-11, 10:19
W przypadku gdy członek z innym niż domyślny język raportów postu jest to, co pisał:

Tytuł:

Raportowany post przez songoku231

Zgłoszenie PM Raportowany post zawiera także to, jak tytuł. Proszę doradzić.

Dzięki.

vBET
28-06-11, 15:45
W tym vBET chwili nie zmieniają maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go odtworzyć na naszym serwerze i dowiedzieć się szybko naprawić:) Mam nadzieję, nie ma pośpiechu z tym jednym;)

Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.

Taurus
28-06-11, 16:04
W tym vBET chwili nie zmieniają maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go odtworzyć na naszym serwerze i dowiedzieć się szybko naprawić:) Mam nadzieję, nie ma pośpiechu z tym jednym;)

Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.

Dzięki Michał. Ale to nie mail. Treść postu nie pisał w moim administratora sub-forum jako nowy wątek. Nie mam tego problemu.

vBET
28-06-11, 16:09
Prosimy o szczegóły Dostęp PM i dokładną instrukcję, jak go odtworzyć. Myślę, że wee trzeba dodać filtr nie tłumaczyć nazw użytkowników. To rozwiąże problem tu i pozwoli, aby to zrobić łatwo w innych przypadkach w przyszłości.

Taurus
28-06-11, 16:24
Szczegóły PM'd. Dziękujemy!

vBET
30-06-11, 01:11
Rozwiązany i zostaną uwzględnione w następnym wydaniu.

Na szybkie ustalenie, proszę:
1. Otwórz plik / includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Znajdź:

if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm')) {
3. Zamień na:

if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm') & & ($ _POST ['do'] = 'sendEmail ") ) {

Taurus już masz to włączone. Należy pamiętać, że na forum tej linii już zmianie i nie wiemy co do tych zmian został złożony. Proszę zobaczyć PM.

Tego problemu - proszę potwierdzić, że jest rozwiązany:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Widzę, że ostatniego postu zgłoszona, wydaje się, zgłaszane język domyślny ustawiony jako język angielski. Czy może go zmienić z powrotem na angielski potem? Chcę tylko potwierdzić, że jest to rozwiązane, jeśli post jest zgłoszony przez kogoś z innego języka do wartości domyślnych.

vBET
30-06-11, 01:30
I uczynił tak, jak przypuszczam zrobić, aby odtworzyć problem. Proszę sprawdzić teraz się przez tworzenie nowych raportów i potwierdzić, że jest naprawdę rozwiązać w przypadku, gdy tracimy coś:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe wsparcie klienta Michał! Teraz mogę potwierdzić, że ten i stałe!

(Mam teraz mój drugi zakup licencji vBET.)

vBET
01-07-11, 20:47
Dobrze wiedzieć, że problem jest rozwiązany - to rozwiązanie będzie dostępna w wersji gniazdo:)

PS.
Widzę, że już zakupione 2 jeden:) W razie jakichkolwiek problemów - wiesz co zrobić - zapytaj, a my chętnie pomoże Państwu:)

Ciesz vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1