Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Zgłoszone problem posty.
W przypadku gdy członek z innym niż domyślny język raportów postu jest to, co pisał:
Tytuł:
Raportowany post przez songoku231
Zgłoszenie PM Raportowany post zawiera także to, jak tytuł. Proszę doradzić.
Dzięki.
W tym vBET chwili nie zmieniają maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go odtworzyć na naszym serwerze i dowiedzieć się szybko naprawić:) Mam nadzieję, nie ma pośpiechu z tym jednym;)
Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.
W tym vBET chwili nie zmieniają maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go odtworzyć na naszym serwerze i dowiedzieć się szybko naprawić:) Mam nadzieję, nie ma pośpiechu z tym jednym;)
Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.
Dzięki Michał. Ale to nie mail. Treść postu nie pisał w moim administratora sub-forum jako nowy wątek. Nie mam tego problemu.
Prosimy o szczegóły Dostęp PM i dokładną instrukcję, jak go odtworzyć. Myślę, że wee trzeba dodać filtr nie tłumaczyć nazw użytkowników. To rozwiąże problem tu i pozwoli, aby to zrobić łatwo w innych przypadkach w przyszłości.
Szczegóły PM'd. Dziękujemy!
Rozwiązany i zostaną uwzględnione w następnym wydaniu.
Na szybkie ustalenie, proszę:
1. Otwórz plik / includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Znajdź:
if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm')) {
3. Zamień na:
if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm') & & ($ _POST ['do'] = 'sendEmail ") ) {
Taurus już masz to włączone. Należy pamiętać, że na forum tej linii już zmianie i nie wiemy co do tych zmian został złożony. Proszę zobaczyć PM.
Tego problemu - proszę potwierdzić, że jest rozwiązany:)
Widzę, że ostatniego postu zgłoszona, wydaje się, zgłaszane język domyślny ustawiony jako język angielski. Czy może go zmienić z powrotem na angielski potem? Chcę tylko potwierdzić, że jest to rozwiązane, jeśli post jest zgłoszony przez kogoś z innego języka do wartości domyślnych.
I uczynił tak, jak przypuszczam zrobić, aby odtworzyć problem. Proszę sprawdzić teraz się przez tworzenie nowych raportów i potwierdzić, że jest naprawdę rozwiązać w przypadku, gdy tracimy coś:)
Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe wsparcie klienta Michał! Teraz mogę potwierdzić, że ten i stałe!
(Mam teraz mój drugi zakup licencji vBET.)
Dobrze wiedzieć, że problem jest rozwiązany - to rozwiązanie będzie dostępna w wersji gniazdo:)
PS.
Widzę, że już zakupione 2 jeden:) W razie jakichkolwiek problemów - wiesz co zrobić - zapytaj, a my chętnie pomoże Państwu:)
Ciesz vBET!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):