Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 26

Thread: Cilvēki, kas apmeklē manu vietni pirmo reizi ir uzdots jautājums krievu valodā?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es pieteikšanās/logouat, pārlūkot dažas amata vietas, un es neredzēju jebkurā pop-up. Varētu lūdzu aprakstīt man soli pa solim ko redzēt uznirstošo logu?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es domāju, ka jums būs, lai notīrītu sīkfailus tagad, bet tad, kad tika ziņots, man (un es esmu redzējis dažas reizes sevi) es pieteicies ārpus noklikšķinājis uz saites, lai atgrieztos lapā es pēdējo reizi Skatīts un kaste popped un vietā nebūtu pareizi ielādēt, līdz brīdim, kad ir noklikšķināts uz kādas no pogām, man radās tā IE9 lietotājs, kurš pabeidza, bija, izmantojot Firefox

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Labi es testa to savā pārlūkprogrammām

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Joprojām nav pop-up. Lūdzu, dodiet man tieši ""ko mācīt – "what to do" saraksta, kad tas parāda jums. Precīzu url, precīzu tulkojumu (ja nepieciešams), atrodoties (kuras pavedienu) applikācijas, kuru mēģināt ielogoties - viss var jautājums

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Soļi, es tev ir, kā tas notiek, nevar to atkārtoti, izdevās atjaunot vienu reizi pēc Sludinājuma problēma šeit, bet nevar vēlreiz, lietotāja didn ' t dot kāda cita url, nevis vienu viņš ir tikusi novirzīta uz Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office - Excel VBA-программирование - обсуждения доступа un kad tas notika, viņam, es ļoti šaubos, ka izdevās izvēlēties precīzu pavedienu viņš darīja, lai iegūtu novirzīt ziņu.

EDIT: viņš nesen teica, ka viņš nebija pieteicies, viņš vienkārši ievadīt vietnes url savu pārlūku, lai iegūtu viņu tur un pop līdz parādījās!

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es zinu, tas ir jautājums jums, bet uz doto brīdi ir grūti uzminēt, ko varētu couse. Varētu lūdzu uzdot savu lietotāja valodas s?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es tev šī informācija pavedienu sākumā, viņš nebija forums norīkošanu valodu, jo viņš nav pierakstījies, viņa pārlūks ir iestatīta angļu valoda, un viņš ir Indijas dzīves jaunu Dehli ******

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

labi, paldies. Es to pārbaudīt, atkal, tāpat kā es teicu, ir grūti uzminēt, kāds coused, vBET Michal ir šīs nedēļas laikā, bet pēc tam, kad viņš ir atkal runāsim par šo jautājumu. Ja jums iegūt jebkuru papildu informāciju par kļūdu, lūdzu, let me know.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Labi, bet man bija to pastāvīgi labi pirms dažām nedēļām, tad tas pazuda, kad man bija jauninājums, bet tagad šķiet, ka tas joprojām pieredze, es varētu vienkārši atslēgt krievu valoda kā nevar paļauties, jautājumā, kas nav klāt, un, kad mana alexa ranking ir aizgājuši no 79,000 vairāk nekā 300 000, tad tas ir nopietni, manu rangu sāk nākt atpakaļ uz augšu, bet tāpat kā es teicu, nevar veikt iespēja, tāpēc es padarīšu kustēties.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Kamēr mēs nevar pārbaudīt šo pop no iekšpuses ir viens explenation, kāpēc šķiet, krievu valodā (atspējot tā completly, kā jau es teicu iepriekšējā amatā, vai: admincp -> vbet -> go -> Novirzīt uz lietotāja valodas : Invalīdi):
    -Pēc atteikšanās - nav lietotāja uzstādījumi - viņš ir tāpat kā viesis, uznirstošo citēja sīkdatnes jūsu pārlūka uzstādījumus

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •