Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 26

Thread: Oameni care vizitează site-ul meu în primul rând se cere o întrebare în limba rusă?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Am login/logouat, răsfoiţi unele posturi şi nu am vedea orice pop-up. Ar putea vă rugăm să descrieţi eu pas by pas ceea ce pentru a vedea fereastra pop-up?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Cred că veţi avea de a şterge cookie-urile acum, dar atunci când a fost raportat pentru mine (şi am văzut câteva ori eu) i logged afară făcut clic pe link-ul pentru a reveni la pagina ultima am privit şi caseta popped sus şi site-ul nu încărca în mod corespunzător până când unul dintre butoanele a fost făcut clic, am experimentat-o în IE9 în utilizatorului care a raportat că a fost folosind Firefox

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

OK I voinţă a voi test în acele browsere

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Încă nici o fereastră POP-up. Te rog dă-mi exactă "ce a face" lista, atunci când se afişează la tine. Exactă url, traducere exactă (dacă este necesar), atunci când (în care thread) pentru deconectare, în care încercaţi să login - totul poate contează

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Paşii-am dat este cum se întâmplă, eu nu pot recrea it din nou, am reuşit pentru a recrea-l o dată după postarea problema aici, dar nu din nou, utilizatorul didnt da un url altul decât cel el a fost redirecţionat către Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office aceste-Excel VBA программирование - доступу şi atunci când sa întâmplat pentru el mă îndoiesc foarte mult că am reuşit să alegeţi firul exactă a făcut pentru a obţine redirecţionare mesaj.

Editare: el tocmai mi-a spus că el nu a fost autentificat, el pur şi simplu introdus URL-ul site-ul în browser-ul lui pentru a obţine-l acolo şi pop sus a apărut!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Ştiu că aceasta este problema pentru tine, dar chiar acum este greu să ghicească ce ar putea couse it. Ar putea vă rugăm să cereţi-i ceea ce său user language s?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ţi-am dat toate aceste informaţii la beginning fir, el nu a avut un forum limba de înregistrare ca el nu a fost semnat la, browser-ul său este setat să engleză şi el este indian trăiesc în New Dehli ******

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

ok, mulţumesc. Va verificaţi-l din nou, dar cum am spus este greu să ghicească ce coused ea, vBET-Michal este în această săptămână, dar după ce el este înapoi vom vorbi despre această problemă. Dacă tu a lua orice informaţii suplimentare despre eroare vă rugăm să-mi spuneţi.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

OK, dar am avut-o în mod constant un bun câteva săptămâni în urmă, apoi a dispărut când am făcut upgrade-ul, dar acum se pare că ea încă mai poate fi experimentat, am s-ar putea doar dezactiva limba rusă ca eu nu se bazează pe problema nefiind prezente și în cazul meu alexa ranking a trecut de la 79,000 la peste 300.000 atunci este gravă, clasament mea este de a începe să vină înapoi, dar cum am spus nu poate avea şansa astfel încât veţi dezactivaţi-l.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

În timp ce noi nu poate verifica acest pop la interiorul există o explenation ce apare în limba rusă (pentru a dezactiva it completat, cum am spus în post anterior, face: AdminCP -> vbet -> diverse -> Redirect la utilizator limba: cu handicap):
    -După logout - utilizatorul nu are setări sa - el este tratat ca Comentarii, popup citit cookie-uri din setările browserului

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •