Am login/logouat, răsfoiţi unele posturi şi nu am vedea orice pop-up. Ar putea vă rugăm să descrieţi eu pas by pas ceea ce pentru a vedea fereastra pop-up?
Am login/logouat, răsfoiţi unele posturi şi nu am vedea orice pop-up. Ar putea vă rugăm să descrieţi eu pas by pas ceea ce pentru a vedea fereastra pop-up?
Cred că veţi avea de a şterge cookie-urile acum, dar atunci când a fost raportat pentru mine (şi am văzut câteva ori eu) i logged afară făcut clic pe link-ul pentru a reveni la pagina ultima am privit şi caseta popped sus şi site-ul nu încărca în mod corespunzător până când unul dintre butoanele a fost făcut clic, am experimentat-o în IE9 în utilizatorului care a raportat că a fost folosind Firefox
OK I voinţă a voi test în acele browsere
Încă nici o fereastră POP-up. Te rog dă-mi exactă "ce a face" lista, atunci când se afişează la tine. Exactă url, traducere exactă (dacă este necesar), atunci când (în care thread) pentru deconectare, în care încercaţi să login - totul poate contează
Paşii-am dat este cum se întâmplă, eu nu pot recrea it din nou, am reuşit pentru a recrea-l o dată după postarea problema aici, dar nu din nou, utilizatorul didnt da un url altul decât cel el a fost redirecţionat către Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office aceste-Excel VBA программирование - доступу şi atunci când sa întâmplat pentru el mă îndoiesc foarte mult că am reuşit să alegeţi firul exactă a făcut pentru a obţine redirecţionare mesaj.
Editare: el tocmai mi-a spus că el nu a fost autentificat, el pur şi simplu introdus URL-ul site-ul în browser-ul lui pentru a obţine-l acolo şi pop sus a apărut!
Ştiu că aceasta este problema pentru tine, dar chiar acum este greu să ghicească ce ar putea couse it. Ar putea vă rugăm să cereţi-i ceea ce său user language s?
Ţi-am dat toate aceste informaţii la beginning fir, el nu a avut un forum limba de înregistrare ca el nu a fost semnat la, browser-ul său este setat să engleză şi el este indian trăiesc în New Dehli ******
ok, mulţumesc. Va verificaţi-l din nou, dar cum am spus este greu să ghicească ce coused ea, vBET-Michal este în această săptămână, dar după ce el este înapoi vom vorbi despre această problemă. Dacă tu a lua orice informaţii suplimentare despre eroare vă rugăm să-mi spuneţi.
OK, dar am avut-o în mod constant un bun câteva săptămâni în urmă, apoi a dispărut când am făcut upgrade-ul, dar acum se pare că ea încă mai poate fi experimentat, am s-ar putea doar dezactiva limba rusă ca eu nu se bazează pe problema nefiind prezente și în cazul meu alexa ranking a trecut de la 79,000 la peste 300.000 atunci este gravă, clasament mea este de a începe să vină înapoi, dar cum am spus nu poate avea şansa astfel încât veţi dezactivaţi-l.
În timp ce noi nu poate verifica acest pop la interiorul există o explenation ce apare în limba rusă (pentru a dezactiva it completat, cum am spus în post anterior, face: AdminCP -> vbet -> diverse -> Redirect la utilizator limba: cu handicap):
-După logout - utilizatorul nu are setări sa - el este tratat ca Comentarii, popup citit cookie-uri din setările browserului