I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 26

Thread: Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet së pari një pyetje në rusisht?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Mundem të identifikohem / logouat, shfletoni disa postimet e bëra dhe unë nuk shoh ndonjë pop-up. A mund të përshkruani ju lutem mua hap pas hapi se çfarë të bëjë të shihni dritaren pop-up?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

i guess ju do të keni për të fshirë cookies tani, por kur është raportuar për mua (dhe kam parë atë disa herë veten time) i ruajtur klikuar në linkun për t'u kthyer tek faqja shikuarat i fundit dhe kuti popped up dhe vendrrjet nuk do të ngarkesës siç duhet derisa një prej butonave është klikuar, i përjetuar atë në IE9 përdorues i cili raportohet se është duke përdorur Firefox

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ok unë do të testojë atë në këto shfletues

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ende nuk POP-up. Ju lutem jepni më saktë "çfarë të bëjmë" listën, kur ajo tregon për ju. Url saktë, përkthim i saktë (nëse është e nevojshme), kur (në të cilën thread) për dalje, në të cilat përpiqen të identifikohem - çdo gjë mund të marrë parasysh

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Hapat i dha ju është se si kjo ndodh, unë nuk mund të krijosh atë përsëri, kam arritur të krijosh atë herë pas postimi problemin këtu, por nuk mund përsëri, përdoruesi nuk ka dhënë një url tjetër se ai ai u ridrejtuar në Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения - Excel VBA-программирование - доступа dhe kur kjo ka ndodhur për atë unë dyshoj shumë që kam arritur të marr thread saktë ai e bëri për të marrë të përcjellim mesazhin.

EDIT: ai tha vetëm se ai nuk ishte i regjistruar, ai thjesht hyri url faqen në shfletuesin e tij për të marrë atë atje dhe pop up shfaq!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

E di që kjo është çështje për ju, por tani është e vështirë të mendoj se çfarë mund të couse atë. Mund të lutem kërkoni atë çfarë gjuha e tij s?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë ju dha gjithë këtë informacion në fillim të rrugës, ai nuk kishte një forum postimin gjuhë si ai nuk u nënshkrua në, browser-i i tij është vendosur në anglisht dhe ai është gjallë indian në Nju Dehli ******

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Faleminderit ok. Unë do të kontrollojë atë përsëri, por si i tha se është e vështirë të mendoj se çfarë coused atë, vBET-Michal është jashtë kësaj jave, por pasi ai është përsëri ne do të flasim për këtë çështje. Nëse ju merrni ndonjë informacion shtesë në lidhje me një gabim, ju lutem let me know.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ok, por i kishte atë vazhdimisht një javë të mirë më parë, atëherë ajo u zhduk kur i bëri upgrade, por tani duket se ajo ende mund të jetë me përvojë, unë vetëm mund të çaktivizoni të gjuhës ruse si unë nuk mund të mbështetet mbi këtë çështje nuk qenë i pranishëm dhe kur të rangut Alexa im ka shkuar nga 79,000 në mbi 300,000 atëherë është serioze, renditja ime ka filluar të kthehen deri, por si kam thënë unë cant merrni shans kështu që unë do të çaktivizoni atë.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ndërsa ne nuk mund të shikoni këtë pop nga brenda ka një explenation pse duket në Russian (të çaktivizoni atë completly, si thashë në postin e mëparshëm, bëni: admincp -> vbet -> misc -> Përcjellim për përdoruesit e gjuhës : me Aftësi të kufizuara):
    -Pas logout - përdoruesi nuk ka parametrat e tij - ai është trajtuar si mysafir, cookie-t popup lexuar nga cilësimet e shfletuesit tuaj

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •