Јас се најавите / logouat, ја разгледате некои мислења и јас не гледам никаква pop-up. Можете да опишете мене чекор по чекор што треба да направите видите pop-up прозорец?
Јас се најавите / logouat, ја разгледате некои мислења и јас не гледам никаква pop-up. Можете да опишете мене чекор по чекор што треба да направите видите pop-up прозорец?
претпоставувам дека ќе треба да го исчистите колачиња сега, но кога беше објавено за мене (и јас веќе го виделе неколку пати ме и мене) јас одјавени кликна на линкот за да се вратите на страницата јас последен пат видени и кутијата се појави и сајт не би се вчита правилно додека на едно од копчињата е кликнато, го доживеа во IE9 на корисникот кој го објавија беше користите Firefox
Добро, јас ќе го пробате во оние пребарувачи
Уште нема pop-up. Ве молиме да ми даде точната "што да правам" листа, кога тоа покажува за вас. Точната рачно, точно превод (доколку е потребно), кога (во која нишка) да се одјавите, во кои се обидуваат да се најавите - сè може да е важно
Чекори што јас би ти дал е како тоа се случува, не можам да ја пресоздаде повторно, јас успеав да го пресоздаде еднаш по објавувањето, проблемот овде, но не може повторно, корисникот не даде рачно, освен еден, тој беше пренасочен да Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения - Excel VBA-программирование - доступа и кога тоа се случило за него јас многу се сомневам дека успеав да го избере точниот тема тој ја направи за да се добие пренасочи порака.
Измени: тој е само ми кажа дека тој не бил најавен, тој едноставно влезе во сајт URL во својот интернет пребарувач да го одам таму и pop-up се појави!
Знам дека ова е прашање за вас, но во моментов е тешко да се погоди што би можело да couse неа. Може да се молам да го прашате него што неговата корисник јазикот што?
Ви дадов сите овие информации на почетокот на темата, тој не ја имаат форумот објавувате јазик како што тој не беше потпишан во, неговиот интернет пребарувач е поставено на англиски јазик и тој е индиски живеење во Њу Dehli ******
Добро, благодарам. Јас ќе го проверете уште еднаш, но како што реков тоа е тешко да се погоди што е тоа coused, vBET-Michal е оваа недела, но по тој се враќа ние ќе зборуваме за ова прашање. Ако добиете дополнителни информации во врска со грешка молам да ме известите.
Добро, но јас го имаше постојано добар пред неколку недели, а потоа се изгуби кога ќе се направи надградба, но сега се чини дека се 'уште може да се доживее, јас само може да се оневозможи на рускиот јазик како што не може да се потпре на ова прашање не да бидат присутни и кога ми Alexa ранг помина од 79.000 до над 300.000, тогаш тоа е сериозна, ми пласман почнува да се врати нагоре, но како што реков јас Жаргон преземе шанса па јас ќе го оневозможи.
Иако не можеме да ја проверите оваа поп од внатре постои една explenation зошто таа се појавува во руски (за да го оневозможи комплетно, како што реков во претходниот пост, се прави: admincp -> vbet -> разно -> Пренасочување на корисникот јазик : Исклучен):
-По одјава - корисникот нема неговите поставувања - тој се третира како гостин, скокачки прочитате колачиња од вашиот прелистувач поставувања