PDA

View Full Version: Zgjidhet Translator nuk ka gjithmonë të shfaqur tekstin e përkthyer

mosh
05-01-11, 15:55
Hi Për një kohë të gjatë kam pasur disa vBET vjetër version (për fat të keq unë nuk mund të mbani mend që). Një ditë më parë unë reinstalled 3.3.6 fundit dhe filloi të ketë probleme. Gjatë përkthimi shpesh nuk e shfaqin tekstin. Ajo duket sikur një dorëshkrim ka dërguar tekstin të jenë të përkthyera, përgjigje të marra, ai shtoi se për të fshehur dhe harruar të vënë në faqe. Ndonjëherë pjesë të faqes është e mbushur, dhe disa nuk (ndoshta fjalët hequr nuk ishin në cache). Zakonisht pas një postback është mbi të gjitha problem është edhe më e papranueshme, kur caching kthehet për mysafirët - atëherë bosh file tokës dhe janë shërbyer për një kohë të gjatë.

kamilkurczak
06-01-11, 10:02
Ju lutemi të lexoni këtë dhe të përpiqemi për të kontrolluar këtë: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537 Nëse nuk është, atëherë ju lutem jepni një lidhje për faqen e me këtë gabim dhe unë kontrolloni it out, sepse në forumin tonë në provë nuk është i pranishëm. Falënderim

mosh
06-01-11, 16:28
FAQ nuk përgjigjet për problemin tim. Siç kam shkruar më herët (tani unë kontrolluar atë dhe unë jam i sigurt në 100%), teksti i përkthyer në faqe është swapped vetëm nëse në keszu (kam kontrolluar, Google po bllokon forum time). Kur me aftësi të kufizuara, Caching gjitha faqet në një gjuhë tjetër pa ndonjë tekst. Forum: Bucket - Counter Strike, lojra, software, muzikë, mp3, filma, shkarko, rapidshare Shkarko (http://www.forum.wiaderko.com/) Në faqen kryesore në disa podforach Nuk ka lidhje me temat (ka anchory bosh pasi ajo është përdorur atje langtitle). Në anët e përkthimeve dallime shumë më të mëdha. Në qoftë se një post është e re nuk ka përmbajtje, vetëm duket kur faqja rifreskohet (dmth., kur përkthimi është tashmë në keszu).

vBET
06-01-11, 17:38
Sa për mua, kjo duket si një bllok i Google, por ju shkruani se shikoni. Ju lutemi dërgoni të dhënat PM qasje CP Admin dhe FTP - kontrolloni atë në vend.

mosh
06-01-11, 18:40
Na vjen keq por unë nuk mund të ndajnë të dhënat qasje në server. Google Test - http://www.forums.wiaderko.com/translator_test.php Funny gjë është se kam pasur versionin 3.3.3 (për 99% e saj ishte vetëm ky version) dhe çdo gjë ka punuar OK. I paguar $ 30 Sepse update dhe forum është copëtuar.

vBET
07-01-11, 01:26
Si ne update, nëse ju nuk i japin qasje në të dhënat server? Dhe në qoftë se ajo kishte bërë atë të hyjë, kështu që çfarë problemi tani? Unë nuk e di nëse unë e kuptoj drejt - keni paguar 30 $ për një përditësim në drejtim të një përditësim të shërbimit apo për të rinovuar një licencë? Në rastin e cache Guest - cache të qartë, kur unë sugjeroj këtë si një problem është zgjidhur tashmë. Ju lutem shkruani të dhënat e qasjes - përndryshe ne nuk mund të shohim se çfarë po ndodh. Unë po të shoh se gjithçka është në rregull me një lidhje të Google - ne kemi nevojë për të gjetur një arsye për një problem që ndodh vetëm në ju. Kështu, vetëm me ju, ne mund të hetojë. Ju mund të ndërroni fjalëkalimin tuaj në një të përkohshme, apo të na japin qasje në forum provë, ku vërejmë të njëjtën sjellje. Shumë i lumtur që të ju ndihmojë - por tani e vështirë për ne për të përcaktuar se çfarë po ndodhte, të paaftë për të kontrolluar. Ju lutemi të furnizimit me një lidhje te faqja ku ju mund të vëzhgojë sjelljen e përshkruar.

vBET
07-01-11, 01:38
Nga ana tjetër, ne mund të japim udhëzime që do të lejojë për shikimin më të saktë në rezultatet e HTML, i cili merr faqen tuaj te internetit me Google. Ju do të jenë në gjendje të kalojë ato në për ne dhe kjo mund të mjaftojë për të gjetur problemin. Do të kërkojë ndryshime në kodin. Është një zgjidhje e tillë është në rregull?

mosh
07-01-11, 11:15
Ju lutem më kontaktoni në PM, kështu që do të jetë shumë më të shpejtë.

kamilkurczak
07-01-11, 12:21
I dërgoi një mesazh

mosh
07-01-11, 13:28
Ok, çështja zgjidhet gati. Google bllokuar për disa arsye API, dhe nganjëherë shpjegohet si normale, dhe nganjëherë tërhoqi 403 error Kam shkruar për ta pyetur për arsye sqarim. Si mund të marr përgjigje e saj është për të ndarë.

kamilkurczak
07-01-11, 13:37
faleminderit për konfirmim. Ju lutem, fshini cache ende, kështu që nuk ka pasur faqet bosh. Leviz temë të problemeve

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1