PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş yeni bir konu "" on-off özellikler[/langtitle]

CwZpacK
22-02-13, 15:32
Merhaba,

Benim forum link bir sorundur. açılış ve kapanış özelliği çok iyi yapılır. üyeler otomatik olarak açılır dil seçtikten sonra. O "[/ langtitle]" kapatmak mümkün mü

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = ben biraz çalıştı, ama değil kapamak

Yani Örneğin link:
www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html

Marcin Kalak
23-02-13, 10:43
Langtitle forumunda olmalıdır başlık çevirmek için kullanılır.
Langtitle bağlantılardan vBSEO veya friendly_url tarafından çıkarılmalıdır.
Ben ki size vBSEO var, bir de entegre bb ile vBSEO olduğundan emin olun bkz.
Bu tümleştirme, el ile Entegrasyon BB vBET/do-not-upload/readme.html içinde bulunabilir vBSEO ile açıklanmıştır. VBSEO entegrasyon bölümüne ayar .htaccess önce yükleme yönergeleri de açıklanan tüm adımları yapmanız gerekir
En önemli göre dosyaları functions_vbseo_createurl.php ve functions_vbseo_url.php değişikliklerdir

CwZpacK
23-02-13, 12:16
Langtitle forumunda olmalıdır başlık çevirmek için kullanılır.
Langtitle bağlantılardan vBSEO veya friendly_url tarafından çıkarılmalıdır.
Ben ki size vBSEO var, bir de entegre bb ile vBSEO olduğundan emin olun bkz.
Bu tümleştirme, el ile Entegrasyon BB vBET/do-not-upload/readme.html içinde bulunabilir vBSEO ile açıklanmıştır. VBSEO entegrasyon bölümüne ayar .htaccess önce yükleme yönergeleri de açıklanan tüm adımları yapmanız gerekir
En önemli göre dosyaları functions_vbseo_createurl.php ve functions_vbseo_url.php değişikliklerdir
Ben yaptım ama yapamıyorum. Forum bir sorundur. Kapat seçeneği çok iyi olsa da, bu yüzden

Marcin Kalak
23-02-13, 16:51
Langtitle başlık değil eklemek istiyor musunuz?

CwZpacK
26-02-13, 01:41
Langtitle başlık değil eklemek istiyor musunuz?
Evet, bu özellikleri kapalı istiyorum.

Marcin Kalak
26-02-13, 22:14
Lütfen sorunu bir örneğini yeni bir bağlantı eklemek - Yukarıdaki linki çalışmıyor.
Lütfen PM beni detayları Admin CP ve FTP erişim. Ben orada neler olup bittiğini kontrol eder.

Marcin Kalak
08-03-13, 13:45
Sorunu kabul yanıt - gitti. Aksi takdirde buraya yazınız.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1