PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott egy új téma""on-off tulajdonságai [/langtitle]

CwZpacK
22-02-13, 15:32
Hi,

Az én-m fórum láncszem egy probléma. nyitó és záró funkció nagyon jól sikerült. tagjai automatikusan megnyitja a nyelv kiválasztása után. Ez lehetséges-hoz zár ez "[/langtitle]"

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = próbáltam egy kicsit, de nem becsuk

Így például link:
www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html

Marcin Kalak
23-02-13, 10:43
Langtitle kell a fórumon is használták, hogy lefordítja a cím.
Langtitle kell távolítani a linkek által vBSEO vagy friendly_url.
Hogy látom, hogy vBSEO, győződjön meg róla, van egy jól integrált vBET és vBSEO.
Ez az integráció ismertetett, a kézi integrációs vBET és vBSEO, amely megtalálható a vBET/do-not-upload/readme.html. Meg kell tennie minden ismertetett telepítési utasítások vBSEO integrációs szakasz előtt beállítása .htaccess-ban
A legfontosabb, ennek megfelelően változik a fájlokat functions_vbseo_createurl.php és functions_vbseo_url.php

CwZpacK
23-02-13, 12:16
Langtitle kell a fórumon is használták, hogy lefordítja a cím.
Langtitle kell távolítani a linkek által vBSEO vagy friendly_url.
Hogy látom, hogy vBSEO, győződjön meg róla, van egy jól integrált vBET és vBSEO.
Ez az integráció ismertetett, a kézi integrációs vBET és vBSEO, amely megtalálható a vBET/do-not-upload/readme.html. Meg kell tennie minden ismertetett telepítési utasítások vBSEO integrációs szakasz előtt beállítása .htaccess-ban
A legfontosabb, ennek megfelelően változik a fájlokat functions_vbseo_createurl.php és functions_vbseo_url.php
Megtettem, de nem tehetem. Van egy probléma a fórumban. Bezárás opció nagyon jó, bár, így

Marcin Kalak
23-02-13, 16:51
Szeretné, hogy nem hozzáadni langtitle a címeket?

CwZpacK
26-02-13, 01:41
Szeretné, hogy nem hozzáadni langtitle a címeket?
Igen, szeretném ezt a zárt tulajdonságait.

Marcin Kalak
26-02-13, 22:14
Helyezzen be egy új linket a példa a probléma - a fenti link nem működik.
Kérjük PM nekem való a részleteket, hogy Admin CP és FTP. Majd megnézem, hogy mi folyik ott.

Marcin Kalak
08-03-13, 13:45
Nincs válasz - szemügyre véve a kérdés eltűnt. Ha nem kérjük, írjon ide.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1