PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany nowy temat""on-off właściwości [/langtitle]

CwZpacK
22-02-13, 15:32
Hi,

Mój link forum jest problem. otwarcia i zamknięcia funkcji jest bardzo dobrze zrobione. członków otwiera się automatycznie po wybraniu języka. Czy to możliwe zamknąć "[/langtitle]"

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = trochę próbowałem, ale nie zamykać

Tak przykład linku:
www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html

Marcin Kalak
23-02-13, 10:43
Langtitle powinno być na forum są wykorzystane do przetłumaczenia tytułu.
Langtitle powinny zostać usunięte z linków przez vBSEO lub friendly_url.
Że widzę, że masz vBSEO, upewnij się, że masz dobrze zintegrowany vBET z vBSEO.
Integracja ta są opisane w vBET integracja ręczna z vBSEO, które można znaleźć w vBET/do-not-upload/readme.html. Należy wykonać wszystkie czynności opisane w instrukcji instalacji w vBSEO sekcją przed ustawienie .htaccess
Najważniejsze są odpowiednio zmiany w pliki functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php

CwZpacK
23-02-13, 12:16
Langtitle powinno być na forum są wykorzystane do przetłumaczenia tytułu.
Langtitle powinny zostać usunięte z linków przez vBSEO lub friendly_url.
Że widzę, że masz vBSEO, upewnij się, że masz dobrze zintegrowany vBET z vBSEO.
Integracja ta są opisane w vBET integracja ręczna z vBSEO, które można znaleźć w vBET/do-not-upload/readme.html. Należy wykonać wszystkie czynności opisane w instrukcji instalacji w vBSEO sekcją przed ustawienie .htaccess
Najważniejsze są odpowiednio zmiany w pliki functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php
Zrobiłem to, ale nie mogę. Jest to problem na forum. Opcja Zamknij jest bardzo dobry, choć tak

Marcin Kalak
23-02-13, 16:51
Czy chcesz nie dodać langtitle tytułów?

CwZpacK
26-02-13, 01:41
Czy chcesz nie dodać langtitle tytułów?
Tak, chcę być zamknięte tej właściwości.

Marcin Kalak
26-02-13, 22:14
Włóż nowy link na przykład problem - powyższy link nie działa.
Proszę PM mnie uzyskać dostęp dane, aby Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się tam dzieje.

Marcin Kalak
08-03-13, 13:45
Brak odpowiedzi - uznała problem zniknął. Jeśli nie proszę pisać tutaj.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1