PDA

View Full Version: Si për të mbajtur titullin e forumit në gjuhën origjinale?

trevis
04-05-10, 00:53
Uroj disa tituj nuk janë përkthyer forume. A është kjo e mundur? Unë u përpoq BBCode notranslate "", por kjo nuk keni punuar ... BBCode u shfaq si pjesë e titullit. Sinqerisht, Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
Notranslate BBCode është vetëm për mesazhe. Në templates vetëm përdorin zona nuk janë të përkthyera - vënë në mes të tekstit tuaj: dhe

trevis
06-05-10, 02:31
Notranslate BBCode është vetëm për mesazhe. Në templates vetëm përdorin zona nuk janë të përkthyera - vënë në mes të tekstit tuaj: dhe
Perfect! Faleminderit! Megjithatë në shiritin e titullit të shfletuesit mban treguar përkthimi padëshiruar ... është si të rregullojmë se shumë?

vBET
06-05-10, 16:11
Perfect! Faleminderit! Megjithatë në shiritin e titullit të shfletuesit mban treguar përkthimi padëshiruar ... është si të rregullojmë se shumë?

Po - përdorin zona nuk janë të përkthyera për titull në faqe - kjo do të kërkojë ndryshimin shumë të templates (të gjeni të gjitha me <title> dhe vihet $ vboptions [bbtitle] në brendësi të zonës nuk janë të përkthyera).

Ju mund të provoni të shtoni nuk zonë nuk përkthyer në template, por në vB konfigurimi (jo testuar). Nëse vB nuk është duke ndryshuar karaktere kur shtypi emri i forumit, pastaj në fund në çdo vend ku emri juaj forum është shfaqur ajo do të jetë brenda zonës nuk janë të përkthyera.
Ju lutemi vini re se nuk kemi provuar atë dhe nuk e di, se si do të ndikojë në forum (email dmth nuk janë parsed tani kështu që nëse është fjala për email atëherë ajo do të qëndrojë atje - ju lutem vini re se ne në plan të paktën email pastër nga komentet tona).

trevis
06-05-10, 18:08
Mirë unë jam duke u përpjekur për të ndryshuar vetëm FORUMDISPLAY, sepse ajo është vetëm atëherë që përkthimi i titullit pengon mua. Kam gjetur kodin e mëposhtëm:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

por jo ku unë e kuptoj që ju saktë të përfshijë
$vboptions[ bbtitle ]. A mund të jap një shembull? Falemnderit.

---

I ndryshuar <title>{Vb: foruminfo.title_clean papërpunuara}</title> nga <title>{Vb: foruminfo.title papërpunuara}</title> FORUMDISPLAY në dhe ai ka punuar mirë.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
Na vjen keq ju dhashë shembull nga vB3.8 e madhe që ju trajtohen it:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1