PDA

Zobraziť plnú verziu: Ako udržať názov fóra v pôvodnom jazyku?

trevis
04-05-10, 00:53
Chtěl bych niektorých fórach tituly nie boli preložené. Je to možné? Pokúsil bbcode notranslate „", ale to nefunguje... bbcode objavila ako súčasť názvu.S pozdravom, Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
BBcode notranslate je určený len pre správy. V šablónach stačí použiť nie sú preložené oblasť - dať svoj text medzi: a

trevis
06-05-10, 02:31
BBcode notranslate je určený len pre správy. V šablónach stačí použiť nie sú preložené oblasť - dať svoj text medzi: a
Perfektné! Ďakujem vám! Avšak v záhlaví prehliadača naďalej zobrazuje preklad nechcené ... je, ako opraviť to taky?

vBET
06-05-10, 16:11
Perfektné! Ďakujem vám! Avšak v záhlaví prehliadača naďalej zobrazuje preklad nechcené ... je, ako opraviť to taky?

Áno - použitie nie je preložené priestor pre názov stránky - To si vyžiada zmenu množstvo šablón (Vyhľadať všetky s <title> a dal $ vboptions [bbtitle] vo vnútri nie je preložené oblasti).

Môžete tiež skúsiť pridať sa oblasti, ktorá nie je preložená do šablóny, ale vo VB konfigurácii (netestované). Ak sa BB nemení znaky pri tlači Názov fóra, potom na konci na každom mieste, kde sa zobrazuje Vaše fórum meno bude vo vnútri nie sú preložené oblasti.
Vezmite prosím na vedomie, že sme netestovali, a neviem, ako to bude mať vplyv na fóre (tj e-maily nie sú analyzované dnes, takže ak dôjde na e-mail, že tam zostane - Vezmite prosím na vedomie, že máme v pláne aspoň čistej e-maily od naše pripomienky).

trevis
06-05-10, 18:08
ok. Snažím sa zmeniť iba FORUMDISPLAY, pretože to je len preklad názvu vadí mi.Som našiel nasledujúci kód:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

ale nie tam, kde ti rozumiem správne patrí
$vboptions[ bbtitle ].Môžete uviesť príklad?ďakujem.

---

Zmenil som <title>{vb: surové foruminfo. title_clean}</title> o <title>{vb: surové foruminfo. hlava}</title> FORUMDISPLAY a fungovalo to dobre.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
Prepáč, že som vám dal príklad z vB3.8 skvelé, že ste ju vyriešili:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1