PDA

Žiūrėti pilną versiją: Kaip išlaikyti forumo pavadinimas originalo kalba?

trevis
04-05-10, 00:53
Norėčiau keletas forumų, pavadinimai buvo ne išversti. Tai įmanoma? Bandė BBKodas notranslate "", bet jis neveikia... kad BBKodas atrodė kaip pavadinimas.Pagarbiai, Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
BBkodas notranslate tik pranešimų. Šablonus tiesiog naudokite ne išversti plotas - patalpinti savo tekstą tarp: ir

trevis
06-05-10, 02:31
BBkodas notranslate tik pranešimų. Šablonus tiesiog naudokite ne išversti plotas - patalpinti savo tekstą tarp: ir
Puikiai! Ačiū! Tačiau pavadinimo juostoje naršyklės palaiko Rodoma vertimo nepageidaujamų ... yra tai, kaip nustatyti, kad per daug?

vBET
06-05-10, 16:11
Puikiai! Ačiū! Tačiau pavadinimo juostoje naršyklės palaiko Rodoma vertimo nepageidaujamų ... yra tai, kaip nustatyti, kad per daug?

Taip - ne išversti srityje Puslapio pavadinimas - tai reikės keisti daug šablonų (surasti visus <title> ir įdėti $ vboptions [bbtitle] viduje nėra išverstas srityje).

Taip pat galite pabandyti pridėti ne išversti plotas ne į šabloną, bet VB konfigūracija (ne testuoti). , Jei vB nesikeičia simbolių, kai spausdinama forumą pavadinimą, tada savo forumo pavadinimas, rodomas visur, kur jis bus viduje ne išversti srityje.
Atkreipkite dėmesį, kad mes ne jį išbandyti ir nežinote, kaip tai paveiks forumą (ty laiškų nėra parsowane dabar, jei jis ateina į el, tada jis liks ten, - atkreipkite dėmesį, kad mes planuojame bent švarus laiškus iš mūsų pastabos).

trevis
06-05-10, 18:08
gerai. Bandau pakeisti tik FORUMDISPLAY, nes tai tik ten, kad pavadinimo Vertimas trukdo man.Radau šį kodą:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

bet ne ten, kur aš suprantu jus tinkamai įtraukti
$vboptions[ bbtitle ].Ar galite pateikti pavyzdį?ačiū.

---

Aš pasikeitė <title>{vb: žaliavinio foruminfo. title_clean}</title> iki <title>{vb: žalias foruminfo. pavadinimas}</title> FORUMDISPLAY ir jis dirbo gražus.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
Atsiprašome, aš davė jums pavyzdys iš vB3.8 puiku, kad jūs jas sprendėte:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1