PDA

Teljes verzió megtekintése: Hogyan lehet a címe a fórum az eredeti nyelven?

trevis
04-05-10, 00:53
Azt szeretném, hogy némely fórumok, címek nem lett lefordítva. Ez a lehetőség? Bbcode-notranslate próbált „", de ez nem dolgozik... a bbcode megjelent a címben.Üdvözlettel Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
BBcode notranslate csak üzenetek. A sablonok csak használ nem fordították területen - tedd szöveg között: és

trevis
06-05-10, 02:31
BBcode notranslate csak üzenetek. A sablonok csak használ nem fordították területen - tedd szöveg között: és
Tökéletes! Köszönöm! Azonban a címsorában a böngésző folyamatosan mutatja a fordítás nem kívánt ... az, hogy hogyan erősít, hogy túl?

vBET
06-05-10, 16:11
Tökéletes! Köszönöm! Azonban a címsorában a böngésző folyamatosan mutatja a fordítás nem kívánt ... az, hogy hogyan erősít, hogy túl?

Igen - használata nem engedélyezett területen oldal címe - ez lesz szükség a változó sok sablonok (megtalálja a <title> és tedd $ vboptions [bbtitle] belül nem fordították terület).

Tudod is megpróbál hozzáadni nem fordították terület nem a sablon, de a BB konfiguráció (nincs tesztelve). Ha BB nem változik karakter nyomtatás fórum nevét, majd a végén minden helyet, ahol a forum neve megjelenik ez lesz benne, hogy nem fordították területen.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi nem teszt, és nem tudom, hogyan fogja érinteni a fórum (vagyis e-maileket nem elemzett most így, ha jön a mail, akkor lesz ott - kérjük, vegye figyelembe, hogy azt tervezzük, hogy legalább tiszta e-mailek mi comments).

trevis
06-05-10, 18:08
oké. Én kipróbálás-hoz cserél csak a FORUMDISPLAY, mert csak ott, hogy a fordítás a cím zavar engem.Találtam egyet a következő kódot:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

de nem értem hol van pontosan tartalmazza a
$vboptions[ bbtitle ].Tudsz adni egy példát?köszönöm.

---

Megváltoztattam a <title>{vb: nyers foruminfo. title_clean}</title> által <title>{vb: nyers foruminfo. címe}</title> FORUMDISPLAY és működött szép.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
Sajnálom, hogy adtam példát vB3.8 Nagy amit kezelni is:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1