Прагляд поўнай версіі: Як захаваць назву форуму на мове арыгінала?
Я хачу некаторыя назвы не былі пераведзеныя форумах. Ці магчыма гэта? Я спрабаваў BBCode "notranslate", але не атрымалася ... BBCode з'явіўся як частка назвы. З павагай, Трэвіс
BBcode notranslate прызначаны толькі для паведамленняў. У шаблоны проста выкарыстоўваць не перакладаецца плошча - размясціць тэкст паміж: і
BBcode notranslate прызначаны толькі для паведамленняў. У шаблоны проста выкарыстоўваць не перакладаецца плошча - размясціць тэкст паміж: і
Perfect! Дзякуй! Аднак у загалоўку браўзэр працягвае адлюстроўваць пераклад непажаданыя ... ў тым, як выправіць гэта занадта?
Perfect! Дзякуй! Аднак у загалоўку браўзэр працягвае адлюстроўваць пераклад непажаданыя ... ў тым, як выправіць гэта занадта?
Так - выкарыстоўваць не перакладаецца вобласць для загалоўка старонкі - гэта запатрабуе змены многіх шаблонаў (знайсці ўсё з <title> і паклаў $ vboptions [bbtitle] ўсярэдзіне не перакладзеная вобласці).
Вы таксама можаце паспрабаваць дадаць не перакладзеная вобласці не ў шаблон, але ў VB канфігурацыі (не правяраў). Калі VB не змяняецца сімвалаў пры друку Назва форуму, то ў канцы ў любым месцы, дзе ваш форум адлюстроўваецца імя будзе ўсярэдзіне не перакладзеная вобласці.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы не правяраў і не ведаю, як гэта адаб'ецца на форуме (г.зн. лісты не разбіраецца ў цяперашні час, так што калі справа даходзіць да электроннай пошты, то ён застанецца там - калі ласка, звярніце ўвагу, што мы плануем, па меншай меры чыстыя электронныя лісты ад нашы каментары).
Добра, што я спрабую змяніць толькі FORUMDISPLAY, таму што гэта толькі тады, што пераклад назвы турбуе мяне. Я знайшоў наступны код:
...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...
але не там, дзе я Вас правільна зразумеў ўключаюць
$vboptions[ bbtitle ]. Ці можаце вы прывесці прыклад? Дзякуй.
---
Я змяніў <title>{Vb: сыравіну foruminfo.title_clean}</title> па <title>{Vb: сыравіну foruminfo.title}</title> FORUMDISPLAY ў, і яна працавала добра.
[] S!
Выбачайце, што я даў вам прыклад з vB3.8 выдатна, што вы справіліся:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):