PDA

View Full Version: Atrisinātas Tulkojumi nedarbojas vispār!

moman
14-02-10, 08:49
Dažiem (lielākā daļa) tulkots valodā, virknes daudz trūkst, tulkoto versiju uz manu forumu. Jūs varat pārbaudīt to kā viesis. Kas par lietu?

moman
14-02-10, 22:46
Mainīts API atslēga vienu ar tikai mana domēna, un tā darbojas tagad.

vBET
15-02-10, 12:35
Great dzirdēt:)

moman
16-03-10, 00:48
Ok, tagad es saņemu šo problēmu vēlreiz, ar un bez atslēgas. Tas darbojas tikai laiku pa laikam. Pēc kāda e-pasta sazināties ar Google?

moman
16-03-10, 19:46
Es atradu e-pastu un sazinājās ar google. Viņi man ieteica, ka jaunā "userip" parametrs ir pievienota API un jāizmanto ar lielu teritoriju.

Tādējādi es mainīts line 214 vBet_functions.php līdz: atgriešanās Adrese;

Kaut kas prasa global.php iegūt IP adresi.

vBET
17-03-10, 01:00
Mums tas jau īstenots - gaida jaunu laidienu. userip nav obligāti, ka ir iemesls, kāpēc mums nav jāsteidzas ar to. Mēs sniegusi jaunus vBET 3.x atbrīvošanu pēc vBET4.x būs stabila, un mēs varēsim virzīties algoritmu uzlabojumus, lai vBET 3.x:)

Ja jūs vēlaties, lai būtu ātrāk, tad, lūdzu, maiņas funkcija vbet_getTranslationURL in / includes / vbenterprisetranslator_functions.php uz šo vienu:

function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Paldies! Sakarā ar izmēru manā vietā, pieprasījumi bez userip pārsvarā tiek bloķētas.

vBET
17-03-10, 18:22
Atvainojamies par apjukums - es pārbaudīju kodu no vecās versijas. In vBET3.3.1 userip jau ir iekļauta pieprasījuma:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1