PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET 4.2.3 átütemezett

vBET
30-06-10, 07:29
Hi all.

Mivel néhány további funkció kéréseket meg kell változtatni időpontját 4.2.3 kiadás. Mi készül, hogy a jövő héten, és ez lehet szabadítani, mint most. Mégis mi van értékes visszajelzést fejlesztésének lehetőségeit teljes File Cache a számára funkciók, mint például: kapcsolja ki a normál oldalak, zip tartalmát lemezre, ütemezett feladat törlése a régi fáj fájlokat.

Úgy döntöttünk, hogy jobb lesz, hogy kiadja a 4.2.3 és ezeket a változtatásokat is. Tehát nem lesz képes teljesíteni azt a július első hetében. Elnézést a kellemetlenségért, de ez átütemezni ad jobb megoldás a VB4 felhasználók:)

Kolbi
30-06-10, 08:47
Hello, úgy gondolom, hogy ez nem okoz problémát. Várja, hogy a következő verzió! Köszöntő VLT. a statisztika, amelyeknek lefordítása használnak, és milyen gyakran?

vBET
30-06-10, 09:52
Nem tervezzük, hogy adjunk statisztikák azt következő kiadásba.

bhanuprasad1981
30-06-10, 18:48
remélem, hogy a kezét, hogy hamarosan;)

linuxtuts
02-07-10, 02:08
Nagy hírek vBET! Köszönöm, mert hibákat fordító cikkek jött vissza frissítés után valamilyen oknál fogva.

Köszönöm,

vBET
02-07-10, 22:26
Nagy hírek vBET! Köszönöm, mert hibákat fordító cikkek jött vissza frissítés után valamilyen oknál fogva.

Köszönöm,

Sajnálom, de nem értem ezt az üzenetet. Ön boldog, vagy ha valamilyen hibát frissítés után? És hogyan tudná frissíteni a 4.2.3, ha még nem létezik? Az Ön adatok valóban a 4.2.3?

linuxtuts
07-07-10, 05:13
Nem, én beszélek a vBulletin upgrade verzió 4.0.4 PL1 Mate.
"Nagy hír" volt, a közeljövőben megjelenő filmek ..:)

Köszönöm,

bhanuprasad1981
20-07-10, 16:55
minden frissítés: D

vBET
20-07-10, 19:27
Csak azért jöttem vissza vakáció, tehát először meg kell kezelni minden olyan kérdésben, majd frissítés ütemezése:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1