PDA

Επιστροφή στο Forum: vBET 4.2.3 επαναπρογραμματιστεί

vBET
30-06-10, 07:29
Γεια χαρά σε όλους.

Λόγω ορισμένων πρόσθετων αιτημάτων χαρακτηριστικό πρέπει να αλλάξουμε την ημερομηνία της απελευθέρωσης 4.2.3. Θα ήταν προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει όπως είναι τώρα. Ακόμα έχουμε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με πιθανές βελτιώσεις στην Πλήρης Cache αρχείο για επισκέπτες λειτουργίες, όπως: απενεργοποιήστε για τις κανονικές σελίδες, το περιεχόμενο zip αποθηκεύονται στο δίσκο, προγραμματισμένης εργασίας εκκαθάρισης παλιά πόνος αρχεία.

Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να απελευθερώσει 4.2.3 με τις αλλαγές που περιλαμβάνονται. Γι 'αυτό και δεν θα είναι σε θέση να το παραδώσει στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Λυπούμαστε για την αναστάτωση, αλλά αυτή η αναδιάρθρωση θα δώσει την καλύτερη λύση για τους χρήστες vB4 μας:)

Kolbi
30-06-10, 08:47
Γεια σας, νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα. Κοιτάζοντας μπροστά για την επόμενη έκδοση! Χαιρετισμός VLT. με στατιστικά στοιχεία, τα οποία μετάφραση χρησιμοποιείται και πόσο συχνά;

vBET
30-06-10, 09:52
Δεν σκοπεύετε να προσθέσετε τις στατιστικές στην επόμενη έκδοση.

bhanuprasad1981
30-06-10, 18:48
ελπίδα να πάρετε τα χέρια σε αυτό σύντομα?)

linuxtuts
02-07-10, 02:08
Μεγάλη vBet Νέα! Χάρη, επειδή τα λάθη μου στη μετάφραση άρθρων επέστρεψε μετά την αναβάθμιση για κάποιο λόγο.

Ευχαριστώ,

vBET
02-07-10, 22:26
Μεγάλη vBet Νέα! Χάρη, επειδή τα λάθη μου στη μετάφραση άρθρων επέστρεψε μετά την αναβάθμιση για κάποιο λόγο.

Ευχαριστώ,

Λυπούμαστε, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το μήνυμα. Είσαι ευχαριστημένος, ή έχετε κάποιο λάθος μετά την αναβάθμιση; Και πώς θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε σε 4.2.3, εάν δεν υπάρχει ακόμα; Είναι οι πληροφορίες σας είναι πραγματικά για 4.2.3;

linuxtuts
07-07-10, 05:13
Όχι, εγώ μιλούσα για αναβάθμιση του vBulletin μου να Version 4.0.4 Mate PL1.
"Σπουδαία νέα", ήταν η επερχόμενη έκδοση ..:)

Ευχαριστώ,

bhanuprasad1981
20-07-10, 16:55
ενημερώσεις: D

vBET
20-07-10, 19:27
Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές, έτσι πρέπει πρώτα να χειριστεί όλα τα θέματα και στη συνέχεια να ενημερώσετε το πρόγραμμα:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations