Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Postavi Forum Jezik - All Forums ili Specificirana

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Postavi Forum Jezik - All Forums ili Specificirana

Ja sam na moj forum i im sigurno puno drugih učiniti na tu određenu međunarodnu Forumi s potkategorije s voli od španjolski, njemački, itd..

Kao što je moj forumima glavni jezik je engleski, kad sam pogled tih odjeljaka i kliknite prevesti na engleski, ništa se ne događa kao što je scenarij pretpostavlja se samo treba vratiti jezik foruma zadani i teksta prikazanog će biti engleski već?

Dakle, bilo bi dobro da imaju opciju gdje se svi forumi su postavljene na zadani jezik osim navedenih, a imaju mogućnost da postavite koje forum sekcije koristiti ono što jezik, tako možete prevesti one dijelove na svoj materinji jezik.

Kao što ja znam za sebe da je to također će pomoći s moderatoring ne-engleski foruma.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Potvrdite je to ono što misliš. Dodatni forum konfiguracije, gdje možete reći da ne postoji jedan zadani jezik na forumu, ali neki dijelovi su u jednom jeziku, a neke su u različitim. Ističući foruma IDS za svaki jezik. Je li to ispraviti?

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Da drug koji je ispravan tako da za primjer:

Forum
    -Vijesti i najave (korištenje postavljen kao zadani jezik, npr. engleski)
    -General Discussion (korištenje postavljen kao zadani jezik, npr. engleski)

Međunarodni Rasprava
    -Španjolski (set Španjolski zadani jezik)
    -Njemački (njemački postaviti zadani jezik)
    -Francuski (francuski postaviti zadani jezik)

To može biti dodana kao postavku u okviru foruma kategorije kao postavku koristiti bilo zadana postavka jezika ili odaberite jezik s padajućeg popisa.

Registracija
    Listopada 2009

U redu - tako da znamo što je potrebno.

Vidim pitanje ovdje - prijevod izgleda (opcija, komunicira i sl.). Točnije - ako će netko ići na sudjelovanje u Spanisch, onda vBEt će prijetnju sve kao u španjolskom. Problem počinje kada netko ima engleski GUI i odlazi na španjolski dio. Tada GUI je na engleskom jeziku, poruke na španjolskom i prijevod će uspjeti za GUI.

Imajte na umu - Nisam bio stvarno pokrenut forum s takvim karakteristika, pa možda sam nešto propustio. Možete li mi reći da vBulletin automatski prebacuje fraze na španjolski kada netko dođe na španjolski sub-forum, a kad će se vratiti na neki engleski dio onda GUI će automatski otići u engleski?
    Ja samo pitam je li već uključeni ili ćemo morati nositi to na neki način.

Najjednostavniji način bi bio samo Označi sve poruke od onih koje Subforums Lang bbocode i nema promjene će biti potrebne u vBET. Kako ja razumijem to nije način na koji vi to želite. Želite imati forum vrijednosti jezik mijenja za različite pod-foruma. To može biti lukav Vidim i pitanja sa:
    - Prikaz glavnih stranica (kada thread naslova na svim jezicima su vidljive i one ne langtitle BBCode što bi omogućilo bi se utvrdilo da je prijevod potrebna)
    - RSS kanali

Ja ću ga imati u vidu i pustiti da raste. To može biti lukav, ali i korisna za mnoge foruma. Imajte na umu da u ovom trenutku to nema visoki prioritet. Najvjerojatnije ćemo razmišljati o tome intenzivnije kad smo integrirati vBET s vBulletin fraze sustav - to bi moglo riješiti barem prvi broj.

Registracija
    Listopada 2009

Ovo je stvarno isti zahtjev kao ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Mi smo drugo rješenje koje pokriva to treba - to je razlog zašto predloženi ovdje je odbio. Molimo pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 Za detalje kako će se riješiti. U kratkim riječima - cijeli forum će imati jedan zadani jezik, a naš robot će obilježiti sve stare poruke pomoću jezika automatsko prepoznavanje. Na taj način forumi koji ima sekcije za različite jezike moći koristiti vBET - sve poruke će biti prevedene dobro, a korisnici će moći pisati na bilo kojem jeziku na bilo kojem mjestu.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •