Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Задайте Форум Език - Всички форуми или другаде

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Задайте Форум Език - Всички форуми или другаде

Аз на моя форуми и съм сигурен много други го правят, има специфични международни форуми Дискусия с под категории с имена на испански, немски и др.

Тъй като ми форуми основният език е английски, когато видя тези секции и кликнете, за да преведат на английски, нищо не се случва, като скрипта предполага, че трябва просто да се върне на форума по подразбиране език и показва текст ще бъде на английски език вече?

Така че би било добре да има опция, където всички форуми са настроени на вашия език по подразбиране, освен ако е указано и имате възможност да настроите форум секции използват език, така че можете да преведете тези секции в родния си език.

Както Знам за себе си, че това би спомогнало да с moderatoring не-английски форуми.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, потвърди, е това, което искаш да кажеш. Допълнителна форум конфигурация, където можете да кажете, че няма един език по подразбиране на форума, но някои секции са в един език, а някои от тях са в различни. Чрез посочване на форуми идентификатори за всеки език. Дали е вярно?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Да половинка, че е правилно, така например:

Форуми
    -News & Съобщения (използвания език по подразбиране, например английски)
    Общи приказки (използвания език по подразбиране, например английски)

Международни дискусионни
    Испански (зададете испанския език по подразбиране)
    Немски (, немски език по подразбиране)
    Френски (, френски език по подразбиране)

Това може да бъде добавен като настройка в рамките на форума категория, като настройка да използвате или езикови настройки по подразбиране или да изберете език от падащия списък.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК - така че ние знаем какво е необходимо.

Виждам проблем тук - превод на оформление (варианти, комуникира и т.н.). По-точно - когато някой ще отидете на участие в Spanisch, след това vBEt ще заплаха всичко както е в испански. Проблемът започва, когато някой английски GUI и отива на испански част. Тогава GUI е на английски, съобщенията в испански и превод ще се провали за GUI.

Моля, обърнете внимание - не бях наистина работи форум с такава характеристика, така че може би ми липсва нещо. Бихте ли ми казали, че Еврофутбол автоматично превключва фрази на испански, когато някой въпрос на испански под-форум, както и когато той ще се върнете към някои английски част GUI, автоматично ще отиде на английски?
    Аз просто се чудя, е вече е включена, или ние ще трябва да се справя някакъв начин.

Най-лесният начин е да бъде просто маркирай всички съобщения от тези форуми от Lang bbocode и не биха били необходими промени във vBET. Както разбирам не е по начина, по който го искате. Искате да имате езикова стойност на форума, променяща се за различни под-форуми. Това може да бъде труден Виждам също проблеми с:
    - Показване на главната страница (когато нишка заглавия на всички езици са видими и тези не langtitle BBCode, което ще позволи да се определи, че преводът е необходимо)
    - RSS канали

Аз ще го има в ума и го оставете да расте. Тя може да бъде сложен, но също така могат да се използват за много форуми. Моля, имайте предвид, че в този момент това не висок приоритет. Най-вероятно ние ще мисля за това по-интензивно, когато ние интегрираме vBET с Еврофутбол фрази система - това може да реши поне първия брой.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е наистина същото искане, тъй като тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Ние имаме друго решение, което покрива тази нужди - това е защо предложените тук се отказва. Моля, вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 за подробности как ще бъде решен. В кратки думи - целия форум ще има един език по подразбиране, и нашият робот ще маркира всички стари съобщения, като използвате автоматичното откриване на език. Този начин форуми, който има раздели за различни езици ще бъде в състояние да използват vBET - всички съобщения ще бъдат преведени добре и потребителите ще могат да пишат на всеки език на всяко място.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •