Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Set Forum jazyk - Všechna fóra nebo určené

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Default Set Forum jazyk - Všechna fóra nebo určené

Mám na fórech a chatu jistě mnoho dalších se tam specifické mezinárodní diskusní fórum s podkategorie s podobnými španělsky, německy, atd..

Jak má fóra Hlavním jazykem je angličtina, při zobrazení těchto sekcí a klikněte na tlačítko Přeložit na anglické, nic se neděje jako skript předpokládá, že by prostě vrátit fóra výchozí jazyk a zobrazený text je angličtina už?

Tak to by bylo dobré mít možnost, kde jsou všechna fóra nastaví výchozí jazyk, pokud není uvedeno, a mají možnost nastavit, které části fóra používají, v jakém jazyce, takže můžete překládat tyto části do svého rodného jazyka.

Jak jsem se za sebe vím, že to by také pomoci s moderatoring non-anglické fóra.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Potvrďte prosím, je to, co máte na mysli. Další nastavení fórum, kde si můžete říct, že není nikdo, kdo výchozí jazyk na fóru, ale některé části jsou v jednom jazyce a některé jsou odlišné. Tím, že poukáže fóra IDS pro každý jazyk. Je to správné?

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Ano, kolega, že je správné, aby například:

Fórum
    -Novinky a oznámení (použití nastavit výchozí jazyk, např. angličtina)
    Generální diskuse (použít výchozí jazyk nastavit např. angličtina)

Mezinárodní diskusi
    -Španělština (španělský nastavit výchozí jazyk)
    -Německé (německy nastavení výchozího jazyka)
    -Francouzština (francouzský nastavit výchozí jazyk)

To by mohlo být přidány jako nastavení v tomto fóru kategorie nastavení použít buď nastavení výchozího jazyka a vyberte jazyk z rozbalovacího seznamu.

Datum registrace
    10. 2009

OK - takže víme, co je potřeba.

Vidím zde problém - překlad uspořádání (možností, komunikuje atd.). Přesněji řečeno - když někdo půjde na roli v spanisch, pak se hrozba vBEt vše tak, jak ve španělštině. Problém začíná, když někdo anglicky GUI a jde do španělské části. Pak GUI je v angličtině, že zpráva ve španělštině a překlad selže GUI.

Vezměte prosím na vědomí - jsem opravdu běží forum s takovou charakteristikou, takže možná mi chybí něco. Mohl byste mi říct, že vBulletin automaticky přepne na španělské fráze, když někdo přijde do španělštiny sub-fórum, a když se vrátí do některé anglické části pak GUI se automaticky přepne do angličtiny?
    Jen jsem se divit, že již jsou nebo se budeme muset nějakým způsobem zvládnout.

Nejjednodušší způsob, jak by bylo jen označit všechny zprávy od těch, které Subfóra lang Vidím také problémy s:
    - Zobrazení hlavní stránky (je-li závit titulů ve všech jazycích jsou viditelné a ti nemají langtitle BBCode, který by umožnil určit, že překlad je potřeba)
    - RSS kanály

Budu mít na mysli, a nechat ho růst. To může být složité, ale také použitelné pro mnoho fóra. Vezměte prosím na vědomí, že v tuto chvíli to nemá vysokou prioritu. S největší pravděpodobností budeme o tom přemýšlet mnohem intenzivněji, když jsme integrovat vBET frází vBulletin systému - to by mohlo vyřešit alespoň první číslo.

Datum registrace
    10. 2009

To je opravdu stejný požadavek jako zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Máme jiné řešení, které pokrývá tato potřeby - to je důvod, proč zde navrhovaná zamítnuta. Naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 pro podrobnosti, jak to bude řešit. Zkrátka slova - celé fórum bude mít jednu výchozí jazyk, a robota si připomeneme všechny staré zprávy pomocí automatického rozpoznávání jazyka. Tento způsob fórech, která má části pro různé jazyky budou moci používat BB - všechny zprávy budou přeloženy dobře a uživatelé budou schopni napsat v libovolném jazyku v jakémkoli místě.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •