مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : مجموعه انجمن زبان -- همه انجمن ها و یا مشخص

عضو جدید

Default مجموعه انجمن زبان -- همه انجمن ها و یا مشخص

من در انجمن من و IM مطمئن شوید تعداد زیادی از دیگران در خاص وجود دارد بحث و تبادل نظر بین المللی را با دسته بندی زیر با امثال اسپانیایی ، آلمانی و غیره.

همانطور که زبان من انجمن ها اصلی به زبان انگلیسی است ، زمانی که این بخشها به نظر من و کلیک کنید تا ترجمه به انگلیسی ، هیچ چیز اتفاق می افتد به عنوان اسکریپت فرض آن را باید فقط در برگرداندن انجمن های تخصصی زبان پیش فرض و متن نمایش داده خواهد شد به انگلیسی در حال حاضر؟

بنابراین این امر می تواند گزینه ای که در آن تمام انجمنها به زبان پیش فرض خود را مگر اینکه مشخص شده و گزینه ای را برای که بخش های انجمن از چه زبانی استفاده می آن ، بنابراین شما می توانید آن بخش را به زبان مادری خود را ترجمه.

من برای خودم می دانم که این نیز با moderatoring انجمن تخصصی ایران غیر انگلیسی کمک کند.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا تایید است آنچه شما. تنظیمات انجمن های اضافی که در آن شما می توانید که در آن هیچ یک زبان پیش گزیده در فروم وجود دارد اما برخی از بخش ها را در یک زبان هستند و برخی مختلف. با اشاره شناسه انجمن ها برای هر زبان. آیا این درست است؟

عضو جدید

بله همسر که درست است بنابراین برای مثال :

انجمن
    اخبار و اطلاعیه ها (استفاده از زبان پیش فرض را به عنوان مثال انگلیسی)
    متفرقه (استفاده از زبان پیش فرض را به عنوان مثال انگلیسی)

بحث و بین المللی
    اسپانیایی (مجموعه ای از زبان اسپانیایی به طور پیش فرض)
    آلمانی (مجموعه زبان آلمانی به طور پیش فرض)
    و فرانسه (مجموعه زبان فرانسه به طور پیش فرض)

و این ممکن است به عنوان یک محیط در درون بخش انجمن اضافه شده به عنوان یک محیط برای استفاده از هر دو به طور پیش فرض تنظیم زبان و یا زبان از کشویی لیست انتخاب کنید.

OK -- بنابراین ما می دانیم آنچه مورد نیاز است.

من می بینم مساله -- ترجمه از طرح (گزینه ها ، ارتباط و غیره). بطور دقیقتر -- وقتی کسی به بخشی در Spanisch ، و سپس فعال تصدی خواهد همه چیز را تهدید که به زبان اسپانیایی. این مسئله شروع می شود از زمانی که کسی به انگلیسی رابط کاربری گرافیکی است و می رود به بخشی اسپانیایی. سپس رابط کاربری گرافیکی به زبان انگلیسی ، پیام به اسپانیایی و ترجمه برای GUI شکست.

لطفا توجه داشته باشید -- من واقعا در حال اجرا تالار با چنین مشخصه ، بنابراین شاید از دست بدهم چیزی. آیا می توانید به من بگویید که اصلی به طور خودکار سوئیچ عبارات به اسپانیائی وقتی کسی می آید به اسپانیایی زیر انجمن ، و زمانی که او خواهد رفت به چند قسمت انگلیسی و سپس رابط کاربری گرافیکی به طور خودکار به انگلیسی؟
    من فقط تعجب است در حال حاضر شامل و یا ما باید آن را برخی از راه دسته.

آسانترین راه آن است فقط تمام پیام های خوانده شده توسط شما را علامت گذاری کند از آن گزینههای زبان bbocode و هیچ تغییری در vBET مورد نیاز خواهد بود. همونطور که ميفهمم اونطوري که تو ميخواي نيست . شما می خواهید ارزش زبان انجمن در حال تغییر برای زیر انجمن های مختلف. این می تواند حیله و تزویر باشد همچنین نگاه کنید به مسائل با :
    -- در حال نمایش صفحه اصلی (وقتی عنوان موضوع در تمام زبان ها قابل مشاهده و کسانی که ندارند langtitle BBCode روشن است که اجازه می دهد که ترجمه برای تعیین مورد نیاز است)
    -- کانال RSS

من آن را در ذهن داشته باشند و اجازه دهید آن را رشد. این را می توان روی حیله و تزویر ، اما برای انجمنها بسیاری نیز قابل استفاده است. لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه هیچ اولویت بالا. احتمالا ما در مورد آن فکر می کنم به شدت فعال تصدی ادغام ما با عبارات اصلی سیستم -- این می تواند حداقل مسئله اول را حل کند.

این واقعا درخواست همان اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

ما راه حل دیگری است که این نیاز را پوشش می دهد -- این است که به همین دلیل پیشنهاد اینجا رد شود. لطفا اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 برای جزئیات چگونگی حل خواهد شد. واژه ها در كوتاه مدت - فوروم تمام خواهد شد، دارای یک زبان پیش فرض و روبات ما خواهد شد پیام های مارک همه ساله با استفاده از زبان تشخیص خودکار. اين راه محل های مذاکره آنلاین است که برای بخش های مختلف زبان ها می توانند از آن استفاده vbet - همه پیام ها خواهد بود و کاربران خواهند توانست خوب ترجمه شده به نوشتن در هر زبان در هر محل.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •