Здравейте,
Моето набор от символи: ISO-8859-1
Съм изпратил PM съдържащ линк към пост, показващ проблема.
Здравейте,
Моето набор от символи: ISO-8859-1
Съм изпратил PM съдържащ линк към пост, показващ проблема.
Последната промяна е направена от norku; 11-03-11 В 12:31.
ти си прав. Това е кодиране бъг. Мога да го възпроизвеждат на моя тест форум.
Той се създава само когато някой направи мнение от преведени страница.
(Не забравяйте - ако бихте искали да се публикуване на Френски - трябва да имате в usercp комплект за френски език.
Опитах се да оправите този бъг от вчера - обикновено не UTF форум Еврофутбол имат проблем с кодиране на символите с ASCII код под 256.
Направих нова тема в бъг раздела за Еврофутбол форум и ще се опитам да се намери решение на този бъг.
В общо, ако сте направили мнение на френски език (и в usercp френски език) от нормално (не е преведена страница) всичко ще бъде наред. Това се случва само, когато се опитате да публикувате от преведени страница.
А, добре. Да, аз копирали част от френската Wiki и го поставили.
Въпреки това, когато съм избрал езика на моя форум е немски, и след това е публикувал в немски език, героите все още показват като HTML номера, когато редактирате този пост или да кликнете върху стрелката в преведения длъжност ....?
Да ти си прав. поглед към моите две длъжности - този Първият обект е направен от преведени страница (на английски) - няма проблем, когато бихте искали да го редактирате.
вторият е преведен (лак) страница и тук е проблемът - писма с ASCII код по 256 - грешно кодиране - докладвах този бъг в Еврофутбол и аз ще се опитам да го оправя.
Аз работя върху него с екипа на Еврофутбол:
Форум ASCII символи въпрос
Сега имаме един уикенд. ако е добре за вас можем да започнем тази тема, след като през уикенда?
През уикенда ще работя с екипа на Еврофутбол.
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 11-03-11 В 13:25.
Да, разбира се Но мога да оставя Vbet активен на моя форум?
Да, можете да го остави активен. Както знаете пощата на английски език са преведени добри
Аз забелязах на моя тест форум, че на UTF-8 форума този въпрос не съществува.
Моля, проверете в базата данни, как се съхраняват съобщенията (тук можете да поставите пример на руските съобщение)
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 11-03-11 В 13:31.
Аз имам добра информация.
Открих конфликт с vBSEO global_complete кука
Ако забраните тази global_complete кука - публикувате преведени добри, но без SEO връзки. Трябва да реша този конфликт, но след уикенда
Можеш ли да го проверите?
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 11-03-11 В 13:54.
Как мога да го проверите?
admincp-> плъгини & продукт -> Plugin Manager -> global_complete куката на vBSEO -> изключване.
Но както съм написал -> не SEO връзки, ако го изключите. Трябва да проверя vBSEO кода и да го интегрира.
Ще се видим след уикенда