Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 32

Тема: Прапор адресі

Привіт,

Мій набір символів: ISO-8859-1

Я послав до вас PM з посиланням на повідомлення показує проблему.
    Востаннє редагувалось norku; 11-03-11 в 12:31.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Ви маєте рацію. Це кодування помилка. Я можу відтворити це на мій тестовий форум.
    Цей ефект створюється лише тоді, коли хтось скласти повідомлення з перекладеної сторінки.
    (Пам'ятаєте - якщо ви хотіли б розмістити на французькою мовою - ви повинні мати у своєму usercp французької мови набору.

Я намагався виправити цю помилку з учорашнього дня - в основному на не UTF форуму VBulletin є проблема з кодуванням символів з ASCII-коду під 256.
    Я зробив нову тему на помилку розділ форуму VBulletin, і я постараюся, щоб знайти рішення цієї помилку.

В цілому, якщо ви зробили повідомлення на французькій мові (і мовою usercp французька) зі звичайної (не перекладена сторінка) все буде добре. Це відбувається тільки тоді, коли ви намагаєтеся пост з перекладеної сторінки.

Ах, все в порядку. Так, я скопіював ділянці від французької Вікі і вставив його.

Однак, коли я вибрав мій форум мовою, як німецька, а потім розміщуються на німецькій мові, символи досі показують, як HTML числа, коли мені відредагувати цей пост або натисніть на стрілку в перекладі повідомлення ....?

так, ви праві. подивіться на мої два пости - один fisrt зроблений з не перекладеної сторінки (англійською) - не проблема, якщо ви хочете змінити його.

Другий зробив з переведені (польський) сторінку і ось проблема - листи з ASCII-код під 256 - невірної кодуванні - Я доповів цю помилку для VBulletin, і я постараюся це виправити, щоб.

Я працюю над цим з командою VBulletin:
    Форум ASCII символів питання

Тепер у нас є вихідні. якщо це нормально для вас, ми можемо почати цю тему після вихідних?

У вихідні дні, я буду працювати з командою форуму.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:25.

Так, звичайно,

Так, ви можете залишити його активним. Як ви знаєте повідомлення англійською мовою, переклад хороший
    Я помітив на моєму тестовому форумі, що на UTF-8 форуму це питання не існує.

Будь ласка, перевірте в базі даних, як повідомлення зберігаються (ви можете вкласти тут приклад Росії повідомлення)
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:31.

У мене є гарна інформація.

Я знайшов конфлікт з vBSEO global_complete гак

Ви можете це перевірити?
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:54.

Як це перевірити?

AdminCP-> плагіни і продукт -> Менеджер плагінів -> global_complete гачок vBSEO - > вимкнути.

Але, як я написав -> немає SEO посилання, якщо ви вимкніть його. Мені потрібно перевірити vBSEO код та інтегрувати її.

До зустрічі після вихідних

Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •