Привіт,
Мій набір символів: ISO-8859-1
Я послав до вас PM з посиланням на повідомлення показує проблему.
Привіт,
Мій набір символів: ISO-8859-1
Я послав до вас PM з посиланням на повідомлення показує проблему.
Востаннє редагувалось norku; 11-03-11 в 12:31.
Ви маєте рацію. Це кодування помилка. Я можу відтворити це на мій тестовий форум.
Цей ефект створюється лише тоді, коли хтось скласти повідомлення з перекладеної сторінки.
(Пам'ятаєте - якщо ви хотіли б розмістити на французькою мовою - ви повинні мати у своєму usercp французької мови набору.
Я намагався виправити цю помилку з учорашнього дня - в основному на не UTF форуму VBulletin є проблема з кодуванням символів з ASCII-коду під 256.
Я зробив нову тему на помилку розділ форуму VBulletin, і я постараюся, щоб знайти рішення цієї помилку.
В цілому, якщо ви зробили повідомлення на французькій мові (і мовою usercp французька) зі звичайної (не перекладена сторінка) все буде добре. Це відбувається тільки тоді, коли ви намагаєтеся пост з перекладеної сторінки.
Ах, все в порядку. Так, я скопіював ділянці від французької Вікі і вставив його.
Однак, коли я вибрав мій форум мовою, як німецька, а потім розміщуються на німецькій мові, символи досі показують, як HTML числа, коли мені відредагувати цей пост або натисніть на стрілку в перекладі повідомлення ....?
так, ви праві. подивіться на мої два пости - один fisrt зроблений з не перекладеної сторінки (англійською) - не проблема, якщо ви хочете змінити його.
Другий зробив з переведені (польський) сторінку і ось проблема - листи з ASCII-код під 256 - невірної кодуванні - Я доповів цю помилку для VBulletin, і я постараюся це виправити, щоб.
Я працюю над цим з командою VBulletin:
Форум ASCII символів питання
Тепер у нас є вихідні. якщо це нормально для вас, ми можемо почати цю тему після вихідних?
У вихідні дні, я буду працювати з командою форуму.
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:25.
Так, звичайно,
Так, ви можете залишити його активним. Як ви знаєте повідомлення англійською мовою, переклад хороший
Я помітив на моєму тестовому форумі, що на UTF-8 форуму це питання не існує.
Будь ласка, перевірте в базі даних, як повідомлення зберігаються (ви можете вкласти тут приклад Росії повідомлення)
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:31.
У мене є гарна інформація.
Я знайшов конфлікт з vBSEO global_complete гак
Ви можете це перевірити?
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 13:54.
Як це перевірити?
AdminCP-> плагіни і продукт -> Менеджер плагінів -> global_complete гачок vBSEO - > вимкнути.
Але, як я написав -> немає SEO посилання, якщо ви вимкніть його. Мені потрібно перевірити vBSEO код та інтегрувати її.
До зустрічі після вихідних