Sveiki,
Mano simbolių rinkinys: ISO-8859-1
Aš išsiųstas jums PM, kuriuose yra nuoroda į pareigas rodo problemą.
Sveiki,
Mano simbolių rinkinys: ISO-8859-1
Aš išsiųstas jums PM, kuriuose yra nuoroda į pareigas rodo problemą.
Paskutinį kartą redagavo norku; 11-03-11 prie 12:31.
Jūs esate teisus. Tai yra kodavimo klaidų. Galiu atgaminti mano Test Forum.
Tai tik kai kas nors, kad po išverstą puslapį.
(Atminkite - jei norite rašyti prancūzų kalba - jūs turėtumėte turėti savo usercp prancūzų kalbos rinkinys.
Aš bandė ištaisyti šią klaidą, vakar - paprastai ne UTF forumo vBulletin problema su kodavimas simbolių ASCII kodu, pagal 256.
Aš padariau naują temą klaidą skyrių diskusijos forumas ir aš pabandyti rasti sprendimą šią klaidą.
Paprastai, jei jūs padarėte po prancūzų (ir turi usercp Prancūzų kalba), normalus (ne išversti puslapis) viskas bus ok. Tai tik nutinka, kai bandote rašyti išverstą puslapį.
Ak, gerai. Taip, aš kopijuotas iš Prancūzijos Wiki skyrių ir įklijuoti.
Tačiau, kai aš eiga mano forumas kalba vokiečių kalba, o tada paskelbtas vokiečių, personažai vis dar kaip HTML numerius, kai galiu redaguoti šį postą arba spustelėkite rodyklę išversti po ....?
Taip, jūs teisūs. atrodo, kad mano du pranešimų Fisrt vienas nėra išverstas puslapis (anglų k.) - jokių problemų, kai norite jį redaguoti.
antrasis Išversta (lenkų kalba) puslapyje, čia yra problema - raidės ASCII kodu 256 - negerai kodavimo - aš prie diskusijos apie šią klaidą ir aš pabandyti ją išspręsti.
Aš dirbu su vBulletin komanda:
Forumas ASCII simbolių klausimas
Dabar mes turime savaitgalį. jei tai ok Jums galime pradėti šią temą, po savaitgalio?
Per savaitgalį aš dirbti su vBulletin komanda.
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 11-03-11 prie 13:25.
Taip, žinoma
Taip, galite palikti jį aktyvų. Kaip žinote, po anglų kalba yra išverstas geras
Aš pastebėjau, mano Test Forum, kad UTF-8 forumą šiuo klausimu nėra.
Prašome patikrinti savo duomenų bazę, kaip pranešimai yra laikomi (galite įklijuoti čia Rusijos žinutę pavyzdys)
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 11-03-11 prie 13:31.
Aš turiu gerą informaciją.
Radau konflikto su vBSEO global_complete kablys
Ar galite patikrinti?
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 11-03-11 prie 13:54.
Kaip tai patikrinti?
admincp-> plugins ir produkto -> Plugin Manager -> global_complete kablys vBSEO -> išjungti.
Bet kaip aš parašiau -> nėra seo nuorodos, jei jūs jį išjungti. Man reikia patikrinti vBSEO kodą, ir integruoti ją.
Pasimatysime po savaitgalį