КПК

Перегляд повної версії: Мобільні пристрої Призначення стилю, і інший стиль використовується іншим користувачем

basketmen
11-09-10, 16:23
Це насправді про різні стиль, який використовується іншим користувачем, так що якщо стиль зберігається в vbet Повний Кеш файлів для гостей (наприклад, зелений стиль), та інших користувачів відкритої форум з інший стиль за умовчанням (наприклад, синій стиль), другий користувач буде як і раніше отримувати Перший стиль людини, що зберігаються в стилі (зелений стиль, а не синій стиль)

Існує одна із самих популярних мод в vb.org Мобільні Призначення Стиль пристроїв (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130983)

його автовизначення, якщо користувач за допомогою мобільного телефону (не ПК) для використання мобільного супер світла шкіра / стиль (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=151186), не використовує за замовчуванням

він не працює з використанням vbet Повний файл кешу для гостей, тому що стиль, який зберігається в файлах використовується стиль за замовчуванням, так що користувач за допомогою мобільного телефону відкриття стилі зберігаються в файлах теж, як правило, стиль за замовчуванням (для ПК стилем)

що мода знову працює, коли я відключити vbet Повний файл кешу для гостей, видаляти Чейс і CHMOD 755 раз vbet_guestcache папку

я все ще намагаюся це може мод (або інший стиль використовується іншим користувачем) працює, але повний робочий Чейс теж, так що, може бути, щоб зберігати файли Чейс за стилем теж використовується тільки користувач з тим же стилем

якщо ще не важко зрозуміти, будь ласка, повідомте мені, я постараюся зробити його більш чітко

vBET
12-09-10, 13:47
Будь ласка, зверніть увагу, що в останньому релізі vBET appropriatelly працює з diffetenr стилів AIND Гість кеша. Гість кеш додає стиль ідентифікатор файлу мурашки, який, як ми дозволяють гостям змінювати стилі, навіть коли гість Кеш включений.

Отже, спочатку перевірте, чи є у вас останній реліз vBET встановлені.

Якщо так, то переконайтеся, що ваш плагін буде працювати до vBET визначає, який файл Гість Кеш повинен бути використаний. Це все, що потрібно - ваш мод зміни ідентифікатора стилю і Тіч зміна має бути зроблено до vBET перевіряє її. vBET використовує styleid визначити Гість файл кешу в гак global_start

basketmen
12-09-10, 15:30
привіт Міхал

- i checked in admincp --> Product --> це vbet 3.3.6 так що його остання

- Ось деякі приклади в vbetchace, це вже міститься ідентифікатор стилю?
_showthread_php_t_8458210.html
_showthread_php_t_8808510.html
_showthread_php_t_8811110.zip
_showthread_php_t_1989110.zip

- Міхал ви можете розповісти мені, який плагін точно, що створювати і читати повний файл Чейс, я буду писати умовний код для цього мода в плагін, щоб виключити будь-які стилю від використання повного файлу Чейс. Наприклад, якщо користувач, використовуючи стиль ID № 1, він / вона з використанням повного Чейс, але при використанні стилю ID № 2 він / вона не використовує повний Чейс

vBET
12-09-10, 19:56
Код Гість кеш включений у файлі / входить / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php і функції vbet_getGuestCacheFile визначає ім'я кеш-файлу. Як ви бачите - стиль ідентифікатор використовується в кінці імені файлу, і це читання

$vbulletin->userinfo['styleid']

Повне кешування файлів читається vBET в гак global_start, написаний на гачок global_complete або global_shutdown.

basketmen
14-09-10, 13:47
Гаразд я вже зробив цей мод працює або для інших стилів, які ви хочете виключити vbet, не знаю, якщо інші люди отримують цю проблему, але якщо так, то ви можете з допомогою цього рішення занадто

Go to admincp --> Plugins & Products --> Менеджер плагінів

пошук в цьому 3 плагінів
В. Б. підприємство Перекладач
Напишіть гостьовий кеш
В. Б. підприємство Перекладач - Прапори

відкриті і обернути їм код задовольняючись цим, якщо умовний

якщо (STYLEID! = 10)
{
/ / Код зміст
}

Зміна 10 с свій номер ідентифікатора стиль, який необхідно виключити з використання vbet і працює тільки з Чейс, наприклад, цей стиль: Мобільний супер шкіри світло / стиль (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t = 151186), що використання мобільних пристроїв Призначення стилів (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130983), як я використовую зараз

Nb. To know what is your style id number, go to phpmyadmin --> go to Table : Style --> Ви можете бачити номер у колонці styleid

mario06
15-09-10, 08:03
Я просто unistalled мобільний стиль пристрою, я втратив близько ** день доходи, але в мене немає часу, щоб грати навколо і я не збираюся платити хлопець 10 **** в годину в цьому.

Ось чому я купую "готової" продукції, я не хочу бути бета-тестером для всіх.

Ваша роблять хорошу роботу в обмін, і я високо ціную це.

Привітання мат ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1