PDA

View Full Version: Mobile Device Style uzdevumu, un citu stilu izmantot dažādas lietotāju

basketmen
11-09-10, 16:23
Tas ir faktiski par atšķirīgu stilu, kas izmanto dažādas lietotājs, tādēļ, ja stils saglabāts vbet Full failu kešatmiņu Viesiem (piemēram, zaļa stils), un citu lietotāju atvērts forums ar dažādu stilu kā noklusējumu (piemēram, zilās stils), otrais lietotājs būs vēl arvien pirmās personas stilu glabājas stilu (zaļa stils, ne zils stils)

Ir viens no populārākajiem mod in vb.org Mobile Device Style Piešķire (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130983)

tā automātiski noteikt, ja lietotājs, izmantojot mobilo tālruni (nav pc), lai, izmantojot Mobilais super gaiša āda / stils (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=151186), nevis izmantojot noklusētos

tā nedarbojas, jo izmantojot vbet Full File Cache Viesiem, jo stilu, kas glabājas failu, izmantojot noklusējuma stilu, lai lietotājs, izmantojot Mobilais telefons atverot stilu saglabāti faili too, tas parasti noklusēto stilu (lai pc stils)

ka mod darba atkal, kad es atslēgt vbet Full failu kešatmiņu Viesiem, dzēst Chace un chmod 755 atkal vbet_guestcache mapē

Es joprojām mēģina nevar, ka mod (vai atšķirīgu stilu, ko izmanto dažādas lietotājs) darba, bet pilns Chace darbu pārāk, tāpēc varbūt padarīt uzglabātie faili Chace pēc stila pārāk, tikai, ko izmanto lietotājs ar vienā stilā

ja vēl nav grūti saprast, lūdzu, ļaujiet man zināt, es centīšos padarīt to daudz skaidrāk

vBET
12-09-10, 13:47
Lūdzu, ņemiet vērā, ka pēdējās atbrīvošanas vBET appropriatelly strādā ar diffetenr stiliem aind Viesu Cache. Viesu Cache piebilst stilu id uz failu nosaukumu, skudru, kas ir, kā mēs, lai viesi varētu mainīt stilu, pat ja Viesu Cache ir ieslēgta.

Tātad vispirms, lūdzu, pārbaudiet vai Jums ir pēdējo vBET atbrīvošanu uzstādītas.

Ja jā, tad, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu spraudnis darbosies līdz vBET nosaka, kura Viesu Cache fails ir jāizmanto. Tas ir viss tas, kas vajadzīgs - tavs mod izmaiņas stilu id un Thich izmaiņas jāveic pirms vBET pārbaudes, ko tā. vBET izmanto styleid noteikt Viesu Cache failu āķis global_start

basketmen
12-09-10, 15:30
hi Michał

- i checked in admincp --> Product --> tas ir vbet 3.3.6 tāpēc tās jaunākais

- Šeit ir daži piemērs vbetchace, tas jau bija ietverti stilu id?
_showthread_php_t_8458210.html
_showthread_php_t_8808510.html
_showthread_php_t_8811110.zip
_showthread_php_t_1989110.zip

- Michał jūs varat man pateikt, kas spraudnis, tieši kas rada un iepazīties ar pilnu Chace failu, es rakstīt nosacītu kodu šo mod, kas spraudni, lai izslēgtu kādu stilu, izmantojot pilnu Chace failu. Piemēram, ja lietotājs izmanto stila id Nr.1 viņš / viņa izmanto pilnu Chace, bet, ja izmantojat stilu id No.2 viņš / viņa nav pilnībā izmantojot Chace

vBET
12-09-10, 19:56
Viesu cache kods ir iekļauta failā / includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php un funkcijas vbet_getGuestCacheFile nosaka cache faila nosaukumu. Kā jūs varat redzēt - stils id tiek lietots beigās, faila nosaukums, un to lasa no

$vbulletin->userinfo['styleid']

Pilna failu kešatmiņu lasa vBET ar āķi global_start un raksta āķi global_complete vai global_shutdown.

basketmen
14-09-10, 13:47
Ok es jau šo mod darba vai citiem stiliem, ko vēlaties izslēgt vbet, dont zināt, ja citiem cilvēkiem iegūt šo problēmu, bet ja jā jūs varat, izmantojot šo risinājumu arī

Go to admincp --> Plugins & Products --> Plugin vadītājs

meklēt šo 3 plugins
vB Enterprise Translator
Rakstīt viesu cache
vB Enterprise Translator - Flags

atvērtu un wrap tos kodeksa saturs ar to, ja nosacījums

if (STYLEID! = 10)
{
/ / Koda satura
}

pārmaiņas 10 ar savu stilu ID numuru, kas vēlas izslēgt izmantot vbet un kuri neizmanto pilnu Chace, piemēram, šis stils: Mobilie super gaiša āda / stils (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t = 151.186), kas izmanto Mobile Device Style Piešķire (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130983), piemēram, i izmantot tagad

Nb. To know what is your style id number, go to phpmyadmin --> go to Table : Style --> Jūs varat redzēt numurs styleid kolonnā

mario06
15-09-10, 08:03
Es tikko unistalled mobilo ierīci stils, es zaudēju aptuveni ** dienā ieņēmumus, bet man nav laika, lai spēlēt aptuveni, un es neesmu gatavojas maksāt puisis 10 **** stundā, to darot.

Tieši tāpēc es varu iegādāties "gatavo" produktu, es nevēlos būt beta testētājs ikvienam.

Jūsu dara labu darbu, lai dalītos, un es ļoti novērtēju to.

Cheers mate ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1