КПК

Перегляд повної версії: Вирішений SEO питання

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Привіт,

У мене проблема з отриманням правильного шляху, коли я включити опцію SEO "Створити URL-адреси відповідно до SEO посилання консенсусу (тобто '/ EN / адреса)". У мене немає vBSEO встановлений і бігу VB для молодят, з моєї домашньої сторінки, яка site.com і мій форум на site.com / форуму.

З «Форум каталог" варіант порожнім відбувається наступне;
На site.com, успішний переклад на site.com / мову, але при спробі зайти на форум, вона йде site.com / Lang / forum.php, яка повертає помилку 404.
На site.com / форуму, успішного перекладу на site.com / форум / мову, але переклад втрачається при поверненні на site.com.

З «Форум каталогу" встановлено в / форуму відбувається наступне;
На site.com, переклад намагається йти в site.com / форум / Lang, яка повертає помилку 404.
На site.com / форуму, переклад йде на site.com / форум / Lang / forum.php, яка повертає помилку 404.

В налаштуваннях за замовчуванням VB з "Назва сайту / URL / Контактна інформація", мій форум URL встановлений на site.com / форуму і домашню сторінку на site.com

. Моє Htaccess файл;

# # Переклад речі Mod # #

RewriteEngine On

RewriteRule архів / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]

Я впевнений, що це налаштування я налаштував неправильно десь, але не можу зрозуміти, де. Будь-які ідеї?

EDIT: інвалідів SEO на даний момент, як я біжу в деяких інших питаннях з ним.

vBET
02-10-10, 22:52
Перевірка дюйма буде дати відповідь протягом кількох хвилин:)

vBET
02-10-10, 23:02
ОК так. Ваш форум використовує підкаталог в URL. Ось чому ви повинні особливо кроки інтеграції, щоб мати можливість перекладу сторінок за межами форуму (усі URL поза форумом каталог не улову. Правил Htaccess для vBET).

Отже, спочатку - будь ласка, правильний набір все для SEO посилання на форум. На мить ласка, забудьте про інші місця і встановити його право тільки на сторінці форуму. Це база. Без форум працює нормально, ви не можете зробити іншу роботу. Як я вже бачив у цей момент у вас є SEO відключена, тому, будь ласка, увімкніть його знову. І безліч vBET правил ст. Htaccess файл, який знаходиться всередині форум каталог.

Наступна частина є інтеграція сторінок за межами форум каталог. Будь ласка, парою ці кроки: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Будь ласка, зверніть увагу, що ви не внесли жодних змін у вже працює. Htacces для форуму каталогу. Прочитайте уважно інструкцію - ось про Htaccess для сайту кореневого каталогу ..

Якщо у Вас виникли проблеми з першою або другою частини - будь ласка, пишіть:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ах, я не розумію, мені потрібно. Htaccess як у моєму домашньому каталозі і форум підкаталог. Мені вдалося змусити її працювати зараз, спасибі за допомогу:).

Для тих, хто ще, що має ті ж проблеми і натикається цієї теми ...

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? мова = $ 1 & vbet_outside = істинного [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 & vbet_outside = істинного [L, QSA]

RewriteEngine On
RewriteRule архів / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Радий, що ви можете насолоджуватися vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1