PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott SEO kérdés

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Hi,

Én amelynek kérdést kapok a helyes utat, amikor azt hogy a SEO opciót "Create URL szerint SEO linket konszenzus (azaz" / hu / cím). " Nincs vBSEO telepítve fut BB Suite, a kezdőlapként hogy site.com és a fórum a site.com / forum.

A "Fórum könyvtár" opció üresen a következő lép fel;
A site.com sikeres fordítás site.com / lang, hanem akkor, amikor megpróbáljuk, hogy megy a fórum megy a site.com / lang / forum.php, amely visszatér a 404-es hiba.
A site.com / forum sikeres fordítás site.com / forum / lang, de a fordítás elvész, ha visszatér site.com.

A "Fórum könyvtár" állítva / forum a következő történik;
A site.com, fordítás próbál menni site.com / forum / lang, amely visszatér a 404-es hiba.
A site.com / forum, fordítás megy site.com / forum / lang / forum.php, amely visszatér a 404-es hiba.

Az alapértelmezett beállítások a BB "webhely neve / URL / Kapcsolat", a fórum URL van beállítva, hogy site.com / fórum és a honlapomon a site.com

Én. Htaccess fájl;

# # Fordítás Mod Stuff # #

RewriteEngine On

RewriteRule archívum / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

Biztos vagyok benne, ez a beállítás, amit rosszul konfigurált valahol, de nem tudja kitalálni, hogy hol. Van ötleted?

EDIT: mozgáskorlátozottak SEO most, mint én vagyok fut be néhány más kérdések is.

vBET
02-10-10, 22:52
Ellenőrzés be ad választ néhány perc alatt:)

vBET
02-10-10, 23:02
OK így. A fórum használ al könyvtár URL-t. Ezért van, hogy készül speciális integrációs lépéseket, hogy képes legyen lefordítani oldalakon kívül a fórum (bármely URL külső fórumon könyvtár nem a fogást. Htaccess szabályai vBET).

Tehát először - állítsd be mindent jól a SEO linkek, fórum. Egy pillanatra kérlek felejtsd el más helyen, és tolni azt csak a fórum oldalain. Ez az alap. Anélkül fórum rendben nem tud a többi munkát. Ahogy láttam, ebben a pillanatban van tiltva SEO, ezért kérjük, hogy újra. És meg vBET szabályokat. Htaccess fájlt, amely belül van a fórum könyvtárban.

Következő rész az, hogy integrálja oldalakon kívül fórum könyvtárban. Kérjük, parlagon ezeket a lépéseket: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tett semmilyen változás már dolgoznak. Htacces a fórum könyvtárban. Olvassa el utasításokat - ezek kb. Htaccess webhely gyökérkönyvtárába.

Ha bármilyen kérdések 1. vagy 2. rész - írjon:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ah, én nem vette észre kellett egy. Htaccess mind az otthoni könyvtár és fórum alkönyvtár. Már sikerült is működik már, hála a segítségért:).

Bárki másnak, hogy ugyanaz a probléma, és megbotlik át a téma ...

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? nyelv = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Nyelv = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteEngine On
RewriteRule archívum / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Örülök élvezheti vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1