Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
سلام ،
من موضوع را با گرفتن مسیر درست زمانی که من فعال کردن گزینه جستجوگرها "ایجاد URL را با توجه به جستجوگرها اتفاق نظر پیوند دارند (یعنی / EN / آدرس') ". من مجبور نیستم بایگانی نصب و در حال اجرا کد vB سوئیت ، با صفحه اصلی من در حال site.com و انجمن من در site.com / انجمن.
با "انجمن دایرکتوری" گزینه سمت چپ خالی زیر رخ می دهد ؛
در تاریخ site.com ، ترجمه موفق به site.com / لانگ اما زمانی که تلاش برای رفتن به انجمن به site.com / لانگ / forum.php ، که یک خطای 404 را بر می گرداند می رود.
site.com / انجمن ، ترجمه موفق به site.com / انجمن / لانگ اما ترجمه از دست داده است در هنگام بازگشت به site.com.
با استفاده از "انجمن مجموعه را به دایرکتوری" / انجمن به شرح زیر رخ می دهد ؛
با site.com ، ترجمه تلاش می کند برای رفتن به site.com / انجمن / لانگ ، که یک خطای 404 را بر می گرداند.
در site.com / انجمن ، ترجمه می رود به site.com / انجمن / لانگ / forum.php ، که یک خطای 404 را بر می گرداند.
در تنظیمات پیش فرض VB "سایت اطلاعات" نام / آدرس / تماس ، URL انجمن من به site.com / انجمن و یک پیام خصوصی به من به site.com
فایل htaccess تغییر نام دهید من است ؛
# # # # ترجمه مسائل انجمن # # # #
RewriteEngine در تاریخ
RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [QSA]
من مطمئن هستم که آن را یک محیط من پیکربندی اشتباه در جایی ، اما نمی فهمم این که در آن است. ایده؟
EDIT : SEO در حال حاضر غیر فعال من در حال اجرا را به چند مسائل دیگر با آن است.
من موضوع را با گرفتن مسیر درست زمانی که من فعال کردن گزینه جستجوگرها "ایجاد URL را با توجه به جستجوگرها اتفاق نظر پیوند دارند (یعنی / EN / آدرس') ". من مجبور نیستم بایگانی نصب و در حال اجرا کد vB سوئیت ، با صفحه اصلی من در حال site.com و انجمن من در site.com / انجمن.
با "انجمن دایرکتوری" گزینه سمت چپ خالی زیر رخ می دهد ؛
در تاریخ site.com ، ترجمه موفق به site.com / لانگ اما زمانی که تلاش برای رفتن به انجمن به site.com / لانگ / forum.php ، که یک خطای 404 را بر می گرداند می رود.
site.com / انجمن ، ترجمه موفق به site.com / انجمن / لانگ اما ترجمه از دست داده است در هنگام بازگشت به site.com.
با استفاده از "انجمن مجموعه را به دایرکتوری" / انجمن به شرح زیر رخ می دهد ؛
با site.com ، ترجمه تلاش می کند برای رفتن به site.com / انجمن / لانگ ، که یک خطای 404 را بر می گرداند.
در site.com / انجمن ، ترجمه می رود به site.com / انجمن / لانگ / forum.php ، که یک خطای 404 را بر می گرداند.
در تنظیمات پیش فرض VB "سایت اطلاعات" نام / آدرس / تماس ، URL انجمن من به site.com / انجمن و یک پیام خصوصی به من به site.com
فایل htaccess تغییر نام دهید من است ؛
# # # # ترجمه مسائل انجمن # # # #
RewriteEngine در تاریخ
RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [QSA]
من مطمئن هستم که آن را یک محیط من پیکربندی اشتباه در جایی ، اما نمی فهمم این که در آن است. ایده؟
EDIT : SEO در حال حاضر غیر فعال من در حال اجرا را به چند مسائل دیگر با آن است.