Orijinalini görmek için tıklayınız: Reddedildi Farklı dillerde de YAZMA
Merhaba Michal,
Özellik İsteği forumu bu tanımlamak için diğer konu sordu.
Bak tekrar link: tıklayın (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
İngilizce ya da Urduca bu hack ile seçim var. Urduca seçin ve aslında Urduca yazmaya olacak ve daha sonra geri geçiş İngilizce ayarlayabilirsiniz sonra sağdan sola alınacaktır.
Bu, ben dahil görmek isteriz bir şeydir ama olur şüpheliyim.
Istek için teşekkür ederiz.
Ben Urduca ne olduğunu bilmiyorum, bu yüzden ben sorunu anlamıyorum. Ayrıca ben de anlamak mümkün değilim forumu demo yaşamak:)
Lütfen ne bana tarif edebilir misiniz?
Ayrıca eğer İngilizce yazma, İngilizce varsayılan dil veya yeni bir yazı yazmak otomatik olarak dil BBCode eklemek için seçeneği ayarlamak. Varsayılan dil Mesajınızı için varsayılan dili ne diyor:) Kullanıcı CP küresel değişim, ya da editörü özel yeni bir mesaj için.
Urduca bir dildir.
Eğer bu bağlantıyı açıklamasını okursanız bunu size söyleyecektir.
Urduca yazmak veya yazmak için izin verir.
Ama Urduca Google çeviriler tarafından desteklenen değildir, bu yüzden BB, henüz ele bu metin diğer dillere tercüme olmazdı neden olamaz ...
Bu sadece bir örnek oldu.
My özellik isteği, bize bir dil yazma yerine farklı dilde (gerçek zamanlı) olarak yazmak ve sonra daha sonra tercüme için mümkün olsaydı.
Ne demek istediğimi anlamak için bu kesmek için kodu bakın. :)
Ama farklı dillerde yazabilirsiniz ... :) Üzgünüz, ama gerçekten noktası alamadım.
Ne zaman bir şeyler yazmak, gerçek zamanlı olarak yazmak. Ve desteklenen her dilde yazma, ve hatta tek bir mesaj olarak çeşitli dillerde. Bir dilde yazmak zorunda YAPMAYIN:)
Sadece bu makaleyi okuyun:
Kesmek ile, bir İngilizce klavye kullanarak veya İngilizce dilinde Polonyalı yazabilirsiniz ve sonra kesmek bunu tercüme edecek anlamına düşünüyorum.
Bu nasıl çalışır mı?
Ya da örneğin Hintçe Hintçe alfabesi ile yazmak mümkün olacak ve İngilizce değil. Hintçe, farklı karakterleri kendi alfabesi vardır.
Bence bu daha mantıklı umuyoruz.
Bazı dil yazarken bu dilde yazıyorum. Bu dil karakterleri kullanma. Test mesajları göster - bu farklı dillerde yazılmış orijinal görebilirsiniz (çeviri öncesinde) - sadece orijinal dili, bayrak sağ tarafta oku tıklatın.
Veya daha iyisi buraya bakın. Aşağıdaki mesajı Japonca - Japonca yazılmış olduğu anlamına gelir, oku tıklatın ve (Ben Japonca bilmiyorum sadece Wiki kopyalanır;) yazılmıştır orijinal metnini görürsünüz)
Kek değil, alkol var
Test mesajları alanında da diğer dillerde yazılmış tencere görebilirsiniz - bu, kendi ulusal karakterler kullanılarak yazılmış. Bu yüzden bazı ülkeden kullanıcı foruma kaydolmak zaman. Onun dil forumu yalnızca görmüyor - o da kendi dilinde yazabilirsiniz! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Bilgileriniz düzenleyin.
Yani, ben yeni bir konu başlatmak ve yazarken sadece İngilizce karakterler?
Ben eminim bu, sizin Michal için sinir bozucu oluyor ama benim en son ekran bakın.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Bilgileriniz düzenleyin.
Yani, ben yeni bir konu başlatmak ve yazarken sadece İngilizce karakterler?
Sonunda noktası olsun;)
Evet, tabii ki ne yazıyoruz. Diğer işaretler görmek istiyorsanız, diğer işaretler yazmak için klavye ayarlarını değiştirmek anlamına gelir:)
Ben eminim bu, sizin Michal için sinir bozucu oluyor ama benim en son ekran bakın.
Sinir bozucu değil. Daha fazla BB geliştirmek nasıl duymak:)
Ayrıca zaten noktası olsun lütfen cevaba bakınız.
Sonunda noktası olsun;)
Evet, tabii ki ne yazıyoruz. Diğer işaretler görmek istiyorsanız, diğer işaretler yazmak için klavye ayarlarını değiştirmek anlamına gelir:)
Oh, görüyorum.
Ben bağlantılı kesmek, hem de İngilizce ve Urduca (örnek olarak) yazmak için izin verir. Bu ne talep edildi.
Belki kodu bir göz atın ve mümkün olup olmadığını görmek gerekir.
Btw, vB 3.0 çıkacak? : D
Michal ne diyorsunuz? : D
Oh, görüyorum.
Ben bağlantılı kesmek, hem de İngilizce ve Urduca (örnek olarak) yazmak için izin verir. Bu ne talep edildi.
Belki kodu bir göz atın ve mümkün olup olmadığını görmek gerekir.
Btw, vB 3.0 çıkacak? : D
Bu Konuya link benim TODO listesine ekledi:)
Piyasaya çıkış tarihi - Ürün hazır ve kararlı. Bu en fazla 1 bu ayın çıkacak:)
Bu Konuya link benim TODO listesine ekledi:)
Piyasaya çıkış tarihi - Ürün hazır ve kararlı. Bu en fazla 1 bu ayın çıkacak:)
1 ay?
Lanet olsun!!
Bu özelliği ile piyasaya sürülecek?
1 ay?
Lanet olsun!!
Bu özelliği ile piyasaya sürülecek?
BB 3.0.0 bugünden (burada ayrıntıları önce bu projeyi destekler bazı forumlarda için kullanılabilir: - Sayfa 48 - vB Enterprise Tercüman vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Satılık biraz daha beklemek zorunda zorunda:) Ben gerçekten bunu 2 hafta içinde hazır olacağını düşünüyorum, ama 1 ay söylemek benim için daha güvenli bir şeydir:)
Ve bu özellik 3.0.0 - seni gerçekten çok iyi ve iyi test edilmiş bir ürün vermek istiyorum çünkü. Acele yeni özellikler eklemek iyi bir fikir değildir:) Ama sakin - BB zaten 4.0.0 gider planları çok var:)
teşekkür ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):