Zobacz pełną wersję: Odrzucone Pisanie w różnych językach
Witam Michał,
Pytasz mnie w innym wątku, aby opisać w forum Zgłoszenie błędu.
Zobacz, ponownie link: kliknij (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
Z tej sztuczki masz wybór, jeśli angielski lub urdu. Wybierz urdu i będziesz faktycznie pisania w języku urdu, a następnie można ustawić ją na angielski przełączania zostanie umieszczona z prawej do lewej.
To jest coś, co chciałbym zobaczyć włączone, ale wątpię, to się stanie.
Dziękuję za życzenie.
Nie wiem co jest urdu, więc nie rozumiem problemu. Także demo na forum, które nie jestem w stanie zrozumieć w ogóle:)
Czy możesz opisać mi więcej to, co robi?
Także, jeśli piszesz w języku angielskim, należy ustawić domyślny język angielski, lub ustawić opcję, aby nie automatycznie dodać BBCode język podczas pisania nowego posta. Domyślny język mówi to, co jest domyślny język swoich postów:) Można go zmienić na całym świecie w User CP, lub dla konkretnych nową wiadomość w edytorze.
Urdu jest językiem.
Jeśli czytasz opis podany w tym linku to powiedzieć.
To pozwala pisać lub wpisz w urdu.
Ale Urdu nie jest obsługiwany przez tłumaczenia Google, więc vBET nie poradzi sobie jeszcze, bo takiego tekstu nie będą tłumaczone na inne języki ...
To był tylko przykład.
Moja prośba funkcja jest, jeśli byłoby to możliwe dla nas do pisania w różnych językach (w czasie rzeczywistym) zamiast pisać w jednym języku, a wtedy wszystko będzie tłumaczone później.
Spójrz na kod dla tego hack co mam na myśli. :)
Ale można napisać w różnych językach ... :) Przykro mi, ale naprawdę nie rozumiem twój punkt widzenia.
Kiedy piszesz coś, piszesz to w czasie rzeczywistym. A możesz napisać w każdym z obsługiwanych języków, a nawet w kilku językach w jednej wiadomości. NIE musisz pisać w jednym języku:)
Wystarczy przeczytać ten artykuł:
Myślę, że masz na myśli z hack można wpisać polskiego za pomocą klawiatury lub angielskim w języku angielskim, a następnie hack będzie przetłumaczyć.
Czy to w jaki sposób to działa?
Albo na przykład będę mógł napisać w hindi w alfabecie hindi, a nie angielski. Hindi posiada własny alfabet w różnych znaków.
Mam nadzieję, że nie ma większego sensu.
Gdy piszesz w jakimś języku pisać w tym języku. Korzystanie z tej znaków językowych. Przejdź do wiadomości testowych - są napisane w różnych językach - możesz zobaczyć oryginalny (przed tłumaczenie) - po prostu kliknij strzałkę po prawej flagi języku oryginalnym.
Albo lepiej zajrzyj tutaj. Poniższa wiadomość jest w języku japońskim - oznacza to, że jest napisana w języku japońskim - kliknij strzałkę, a zobaczysz, oryginalny tekst, który został napisany (nie wiem Japoński - jest to po prostu skopiowane z Wiki;))
Są ciasta, a nie alkohol
W badaniu wiadomości lokalnych można również zobaczyć garnki napisane w innych językach - te wszystkie został napisany przy ich znaków narodowych. SO, gdy użytkownik z jakiegoś kraju zarejestrować się do forum. On nie może zobaczyć swoje forum w jego języku - może też pisać w swoim języku! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Edytuj swoje dane.
Więc, kiedy rozpocząć nowy wątek i rodzaj widzę tylko znaki języka angielskiego?
Jestem pewien, że to się dla Ciebie frustrujące Michał ale patrz mój ostatni ekranie.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Edytuj swoje dane.
Więc, kiedy rozpocząć nowy wątek i rodzaj widzę tylko znaki języka angielskiego?
Wreszcie mam swój punkt;)
Tak - oczywiście widzisz to, co piszesz. Jeśli chcesz zobaczyć inne objawy, musisz napisać inne objawy - to znaczy zmienić ustawienia klawiatury:)
Jestem pewien, że to się dla Ciebie frustrujące Michał ale patrz mój ostatni ekranie.
Frustrujące - wcale. Uwielbiam słuchać jak mogę poprawić jeszcze bardziej vBET:)
Również - I o co chodzi już - patrz poprzednia odpowiedź.
Wreszcie mam swój punkt;)
Tak - oczywiście widzisz to, co piszesz. Jeśli chcesz zobaczyć inne objawy, musisz napisać inne objawy - to znaczy zmienić ustawienia klawiatury:)
O, widzę.
Hack I związane Ci pozwala na pisanie w języku angielskim i urdu (jako przykład). To właśnie wnosił.
Może powinniśmy spojrzeć na kod i zobacz, czy jest to możliwe.
Btw, kiedy BB 3.0 będzie wydany? : D
O, widzę.
Hack I związane Ci pozwala na pisanie w języku angielskim i urdu (jako przykład). To właśnie wnosił.
Może powinniśmy spojrzeć na kod i zobacz, czy jest to możliwe.
Btw, kiedy BB 3.0 będzie wydany? : D
Dodałem ten link wątek na mojej liście TODO:)
Data wydania - produkt jest gotowy i stabilny. Będzie on wydany w nie więcej niż 1 miesiąc:)
Dodałem ten link wątek na mojej liście TODO:)
Data wydania - produkt jest gotowy i stabilny. Będzie on wydany w nie więcej niż 1 miesiąc:)
1 miesiąc?
Cholera!
Zostanie wydany z tej funkcji?
1 miesiąc?
Cholera!
Zostanie wydany z tej funkcji?
vBET 3.0.0 jest dostępna od dzisiaj na niektórych forach, które wspiera ten projekt wcześniej (szczegóły tutaj: BB Enterprise Tłumacz - Strona 48 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Na sprzedaż będą musieli poczekać trochę więcej:) Naprawdę myślę, że będzie ona dostępna w 2 tygodnie, 1 miesiąc, ale jest coś bardziej bezpieczne dla mnie znaczy:)
I ta funkcja nie będzie dostępna w 3.0.0 - bo chcę dać naprawdę dobry i dobrze przetestowany produkt. Dodawanie nowych funkcji w pośpiechu nie dobry pomysł:) Ale być spokojny - vBET ma wiele planów, które trafia do 4.0.0 już:)
dziękuję ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):