PDA

Zobrazit plnou verzi: Odmítnuto Psaní v různých jazycích

Smiggy
15-10-09, 00:31
Ahoj Michal,

Ptal jste se mě na jiné vlákno popsat to ve fóru Žádost o vylepšení.

Viz odkaz znovu: tlačítko (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)

S tímto hack máte na výběr, pokud angličtině nebo Urdu. Vyberte Urdu a budete skutečně psát v jazyce urdu a pak si můžete nastavit zpět do angličtiny přepínat pak budou umístěny zprava doleva.

To je něco, co bych rád viděl součástí, ale pochybuji, že se tak stane.

vBET
15-10-09, 00:44
Díky za přání.

Nevím, co je Urdu, takže nechápu otázku. Také žít demo na fóru, které nejsem schopen pochopit vůbec:)

Můžete mi prosím popsat mě více to, co dělá?

Také pokud píšete v angličtině, prosím, nastavit výchozí jazyk na angličtinu, nebo nastavit možnost, že nechcete automaticky přidat jazyk BBCode, kdy psát nový příspěvek. Výchozí jazyk říká, že to, co je výchozí jazyk pro vaše příspěvky:) Můžete změnit globálně v uživatelské CP, nebo pro konkrétní novou zprávu v editoru.

Smiggy
15-10-09, 01:40
Urdu je jazyk.

Přečtete-li si popis odkazující se vám řekne.

To umožňuje psát nebo zadejte Urdu.

vBET
15-10-09, 03:36
Urdu, ale není podporován překlad Google, takže není vBET zvládnout ještě způsobit takový text by neměl být přeloženy do dalších jazyků ...

Smiggy
15-10-09, 18:31
To byl jenom příklad.

My tento požadavek je, zda by bylo možné pro nás psát v různých jazycích (v reálném čase), místo psaní na jeden jazyk a pak se to všechno dostane přeloženo později.

Podívejte se na kód, který hack, aby viděli, co mám na mysli. :)

vBET
16-10-09, 01:54
Ale můžete psát v různých jazycích ... :) Omlouváme se, ale já opravdu nechápu vaše místo.

Když něco napíšete, můžete napsat v reálném čase. A vy můžete napsat, že ve všech podporovaných jazyků, a dokonce v několika jazycích v jedné zprávě. Vy nemusíte psát jen v jednom jazyce:)

Jen si přečtěte tento článek:

Smiggy
17-10-09, 01:56
Myslím, že máte na mysli s hack, můžete zadat pomocí polské anglické klávesnice, nebo v anglickém jazyce a pak si hack bude překládat.

Je to, jak to bude fungovat?

Nebo například budu moci psát v Hindština Hindština v abecedě, a ne anglicky. Hindština má vlastní abecedy v různých znaků.

Doufám, že dává větší smysl.

vBET
17-10-09, 03:41
Při psaní v některých jazykových napište do tohoto jazyka. Pomocí tohoto znaky. Přejít na zkušební zprávy - ty jsou psány v různých jazycích - můžete vidět původní (před překladem) - stačí kliknout na šipku vpravo vlajky na původní jazyk.

Nebo lépe zde. Následující zpráva se v japonštině - to znamená, že to je psáno v japonštině - klikněte na šipku a uvidíte původní text, který byl napsán (nevím japonské - je to jen zkopírovaný z Wiki;))

Existují koláče, ne alkohol

V oblasti testovacích zpráv můžete také vidět hrnce v jiných jazycích - ti všichni byli psán používat své národní znaky. Takže když uživatel z nějaké země, se zaregistrovat do fóra. Nemůže vidět pouze fórum ve svém jazyce - může také psát ve svém jazyce! : D

Smiggy
17-10-09, 14:14
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Upravte své údaje.

Takže když začnu nové vlákno a napište mi vidět jen anglické znaky?

Smiggy
19-10-09, 22:59
Jsem si jist, že to je stále pro vás frustrující, ale Michal viz můj poslední obrazovku.

vBET
20-10-09, 02:24
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Upravte své údaje.

Takže když začnu nové vlákno a napište mi vidět jen anglické znaky?

Nakonec jsem si své místo;)
Ano - samozřejmě uvidíte, co píšete. Pokud chcete vidět další znamení, musíte napsat jiné příznaky - to znamená změnit nastavení klávesnice:)

vBET
20-10-09, 02:26
Jsem si jist, že to je stále pro vás frustrující, ale Michal viz můj poslední obrazovku.

Frustrující - vůbec ne. Rád slyším, jak mohu zlepšit ještě více vBET:)

Také - mám místo už - viz předchozí odpověď.

Smiggy
20-10-09, 20:08
Nakonec jsem si své místo;)
Ano - samozřejmě uvidíte, co píšete. Pokud chcete vidět další znamení, musíte napsat jiné příznaky - to znamená změnit nastavení klávesnice:)

Oh, chápu.

Hack jsem spojen vám umožňuje psát v angličtině a Urdu (jako příklad). To je to, co jsem žádal.

Možná byste se měli podívat na kód a zjistit, jestli je to možné.

Mimochodem, kdy se VB 3.0 vyjde? : D

Smiggy
22-10-09, 17:39
Co vy na to Michal? : D

vBET
22-10-09, 23:44
Oh, chápu.

Hack jsem spojen vám umožňuje psát v angličtině a Urdu (jako příklad). To je to, co jsem žádal.

Možná byste se měli podívat na kód a zjistit, jestli je to možné.

Mimochodem, kdy se VB 3.0 vyjde? : D

Přidal jsem toto vlákno odkaz na můj TODO list:)

Datum vydání - výrobek je připraven a stabilní. Premiéru bude mít ve více než 1 měsíc:)

Smiggy
23-10-09, 00:11
Přidal jsem toto vlákno odkaz na můj TODO list:)

Datum vydání - výrobek je připraven a stabilní. Premiéru bude mít ve více než 1 měsíc:)

1 měsíc?

Sakra!

Bude vydána s funkcí?

vBET
23-10-09, 15:18
1 měsíc?

Sakra!

Bude vydána s funkcí?

vBET 3.0.0 je k dispozici ode dneška u některých fór, který podporuje tento projekt, než (detaily zde: VB Enterprise překladatel - Page 48 - vBulletin.org Forum (= http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p 1896325)):)

Na prodej bude muset počkat o něco víc:) Opravdu si myslím, že to bude k dispozici během 2 týdnů, ale 1 měsíc je něco bezpečné, abych řekl:)

A tato funkce nebude zahrnuta do 3.0.0 - protože chci, aby vám opravdu dobré a prověřené zboží. Přidání nových funkcí ve spěchu, není dobrý nápad:) Ale být v klidu - vBET mají spoustu plánů, které již jede na 4.0.0:)

Deadl
25-10-09, 18:17
Děkujeme ********************....

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations