Zobrazit plnou verzi: Odmítnuto Psaní v různých jazycích
Ahoj Michal,
Ptal jste se mě na jiné vlákno popsat to ve fóru Žádost o vylepšení.
Viz odkaz znovu: tlačítko (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
S tímto hack máte na výběr, pokud angličtině nebo Urdu. Vyberte Urdu a budete skutečně psát v jazyce urdu a pak si můžete nastavit zpět do angličtiny přepínat pak budou umístěny zprava doleva.
To je něco, co bych rád viděl součástí, ale pochybuji, že se tak stane.
Díky za přání.
Nevím, co je Urdu, takže nechápu otázku. Také žít demo na fóru, které nejsem schopen pochopit vůbec:)
Můžete mi prosím popsat mě více to, co dělá?
Také pokud píšete v angličtině, prosím, nastavit výchozí jazyk na angličtinu, nebo nastavit možnost, že nechcete automaticky přidat jazyk BBCode, kdy psát nový příspěvek. Výchozí jazyk říká, že to, co je výchozí jazyk pro vaše příspěvky:) Můžete změnit globálně v uživatelské CP, nebo pro konkrétní novou zprávu v editoru.
Urdu je jazyk.
Přečtete-li si popis odkazující se vám řekne.
To umožňuje psát nebo zadejte Urdu.
Urdu, ale není podporován překlad Google, takže není vBET zvládnout ještě způsobit takový text by neměl být přeloženy do dalších jazyků ...
To byl jenom příklad.
My tento požadavek je, zda by bylo možné pro nás psát v různých jazycích (v reálném čase), místo psaní na jeden jazyk a pak se to všechno dostane přeloženo později.
Podívejte se na kód, který hack, aby viděli, co mám na mysli. :)
Ale můžete psát v různých jazycích ... :) Omlouváme se, ale já opravdu nechápu vaše místo.
Když něco napíšete, můžete napsat v reálném čase. A vy můžete napsat, že ve všech podporovaných jazyků, a dokonce v několika jazycích v jedné zprávě. Vy nemusíte psát jen v jednom jazyce:)
Jen si přečtěte tento článek:
Myslím, že máte na mysli s hack, můžete zadat pomocí polské anglické klávesnice, nebo v anglickém jazyce a pak si hack bude překládat.
Je to, jak to bude fungovat?
Nebo například budu moci psát v Hindština Hindština v abecedě, a ne anglicky. Hindština má vlastní abecedy v různých znaků.
Doufám, že dává větší smysl.
Při psaní v některých jazykových napište do tohoto jazyka. Pomocí tohoto znaky. Přejít na zkušební zprávy - ty jsou psány v různých jazycích - můžete vidět původní (před překladem) - stačí kliknout na šipku vpravo vlajky na původní jazyk.
Nebo lépe zde. Následující zpráva se v japonštině - to znamená, že to je psáno v japonštině - klikněte na šipku a uvidíte původní text, který byl napsán (nevím japonské - je to jen zkopírovaný z Wiki;))
Existují koláče, ne alkohol
V oblasti testovacích zpráv můžete také vidět hrnce v jiných jazycích - ti všichni byli psán používat své národní znaky. Takže když uživatel z nějaké země, se zaregistrovat do fóra. Nemůže vidět pouze fórum ve svém jazyce - může také psát ve svém jazyce! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Upravte své údaje.
Takže když začnu nové vlákno a napište mi vidět jen anglické znaky?
Jsem si jist, že to je stále pro vás frustrující, ale Michal viz můj poslední obrazovku.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Upravte své údaje.
Takže když začnu nové vlákno a napište mi vidět jen anglické znaky?
Nakonec jsem si své místo;)
Ano - samozřejmě uvidíte, co píšete. Pokud chcete vidět další znamení, musíte napsat jiné příznaky - to znamená změnit nastavení klávesnice:)
Jsem si jist, že to je stále pro vás frustrující, ale Michal viz můj poslední obrazovku.
Frustrující - vůbec ne. Rád slyším, jak mohu zlepšit ještě více vBET:)
Také - mám místo už - viz předchozí odpověď.
Nakonec jsem si své místo;)
Ano - samozřejmě uvidíte, co píšete. Pokud chcete vidět další znamení, musíte napsat jiné příznaky - to znamená změnit nastavení klávesnice:)
Oh, chápu.
Hack jsem spojen vám umožňuje psát v angličtině a Urdu (jako příklad). To je to, co jsem žádal.
Možná byste se měli podívat na kód a zjistit, jestli je to možné.
Mimochodem, kdy se VB 3.0 vyjde? : D
Oh, chápu.
Hack jsem spojen vám umožňuje psát v angličtině a Urdu (jako příklad). To je to, co jsem žádal.
Možná byste se měli podívat na kód a zjistit, jestli je to možné.
Mimochodem, kdy se VB 3.0 vyjde? : D
Přidal jsem toto vlákno odkaz na můj TODO list:)
Datum vydání - výrobek je připraven a stabilní. Premiéru bude mít ve více než 1 měsíc:)
Přidal jsem toto vlákno odkaz na můj TODO list:)
Datum vydání - výrobek je připraven a stabilní. Premiéru bude mít ve více než 1 měsíc:)
1 měsíc?
Sakra!
Bude vydána s funkcí?
1 měsíc?
Sakra!
Bude vydána s funkcí?
vBET 3.0.0 je k dispozici ode dneška u některých fór, který podporuje tento projekt, než (detaily zde: VB Enterprise překladatel - Page 48 - vBulletin.org Forum (= http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p 1896325)):)
Na prodej bude muset počkat o něco víc:) Opravdu si myslím, že to bude k dispozici během 2 týdnů, ale 1 měsíc je něco bezpečné, abych řekl:)
A tato funkce nebude zahrnuta do 3.0.0 - protože chci, aby vám opravdu dobré a prověřené zboží. Přidání nových funkcí ve spěchu, není dobrý nápad:) Ale být v klidu - vBET mají spoustu plánů, které již jede na 4.0.0:)
Děkujeme ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):