View Full Version: Tagasi lükata Kirjutamine erinevates keeltes
Hi Michal,
Sa küsisid mult teistes thread kirjeldada seda Feature Request foorum.
Vaata, link uuesti: click (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
Selle hack sul on valida kas inglise või urdu. Vali Urdu ning Teil tegelikult kirjutama Urdu ja siis saate selle tagasi inglise lülita Seejärel pannakse paremalt vasakule.
See on midagi, ma armastan näha lisada, kuid ma kahtlen, et see juhtub.
Täname taotluse.
Ma ei tea, mis on urdu, nii et ma ei mõista probleemi. Ka live demo on foorum, mis ma ei suutnud üldse aru:)
Kas sa palun kirjelda mind rohkem, mida ta teeb?
Ka siis, kui te kirjutate inglise keeles, määrake vaikimisi keel inglise või kehtestada võimalus mitte automaatselt lisada keeles BBKoode kui kirjutada uus ametikoht. Vaikimisi keel ütleb, mis on vaikimisi keele oma postitusi:) Sa saad seda muuta maailmas User CP või teatavat uus sõnum toimetaja.
Urdu on keel.
Kui sa loed kirjeldust, mis viitavad ta ütleb teile.
See võimaldab teil kirjutada või kirjuta Urdu.
Aga Urdu ei toeta Google tõlked, nii vBET ei oska seda veel, tekitada teksti ei oleks tõlgitud teistesse keeltesse ...
See oli lihtsalt näide.
Minu funktsioon taotlus on, kas oleks meil võimalik kirjutada erinevates keeltes (reaalajas) asemel kirjalikult ühes keeles ja siis kõik muutub tõlgitakse hiljem.
Vaata koodi, et hack näha, mida ma mõtlen. :)
Aga sa võid kirjutada erinevates keeltes ... :) Vabandust, kuid ma tõesti ei saa oma punkti.
Kui Sa kirjutad midagi, siis kirjutage see reaalajas. Ja võite kirjutada seda iga toetatud keelt ja isegi mitmes keeles ühes sõnumis. Te ei pea kirjutama ühes keeles:)
Lihtsalt loe seda artiklit:
Ma arvan, et sa mõtled oma hack saate tippida Poola kasutades inglise klaviatuuri või inglise keeles ja siis oma hack tõlgib seda.
On see, et kuidas see toimib?
Või näiteks on mul võimalik kirjutada Hindi in Hindi tähestik ja mitte inglise keeles. Hindi on ta enda tähestiku erinevate tähtedega.
Loodan, et on parem mõte.
Kui Sa kirjutad mõnes keeles kirjutada selles keeles. Kasutades seda keelt tähemärki. Mine test sõnum - need on kirjutatud erinevates keeltes - saab näha originaali (enne tõlge) - just klõpsake noolt paremal lipu originaalkeeles.
Või parem vaadata siin. Järgnev teade on Jaapani - see tähendab et see on kirjutatud Jaapani - kliki noolt ja sa näed originaalteksti, mis oli kirjutatud (ma ei tea, Jaapani - see on lihtsalt kopeeritud Wiki;))
On koogid, mitte alkoholi
In katse sõnumid ala, mida näete ka potid kirjutatud teistes keeltes - need kõik on kirjutatud oma riigi märki. Nii et kui kasutaja mõne riigi logida oma foorum. Ta ei saa näha ainult oma foorum tema keeles - ta saab ka kirjutada oma keeles! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Muuda oma andmeid.
Niisiis, kui ma alustan uut teemat ja tüüp Ma näen ainult inglise tähemärki?
Olen kindel, et see muutub masendav teile Michal aga palun vaadake minu viimane ekraanil.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Muuda oma andmeid.
Niisiis, kui ma alustan uut teemat ja tüüp Ma näen ainult inglise tähemärki?
Lõpuks saan oma punkti;)
Jah - muidugi sa näed, mida te kirjutate. Kui soovite näha teisi märke, teil on kirjutada muid märke - see tähendab muuta oma klaviatuuri häälestused:)
Olen kindel, et see muutub masendav teile Michal aga palun vaadake minu viimane ekraanil.
Masendav - üldse mitte. Ma armastan kuulda, kuidas ma saan parandada veelgi vBET:)
Ka - ma mõistan juba - vt eelmist vastust.
Lõpuks saan oma punkti;)
Jah - muidugi sa näed, mida te kirjutate. Kui soovite näha teisi märke, teil on kirjutada muid märke - see tähendab muuta oma klaviatuuri häälestused:)
Oh, ma näen.
Hack mul seotud teil võimaldab kirjutada nii inglise kui urdu (näitena). Seda ma soovis.
Äkki peaks võtma pilk koodi ja vaata, kas see on võimalik.
Btw, millal vB 3,0 vabastatakse? : D
Mida sa ütled Michal? : D
Oh, ma näen.
Hack mul seotud teil võimaldab kirjutada nii inglise kui urdu (näitena). Seda ma soovis.
Äkki peaks võtma pilk koodi ja vaata, kas see on võimalik.
Btw, millal vB 3,0 vabastatakse? : D
Lisasin see teema link minu TODO nimekiri:)
Väljaandmise kuupäev - toode on valmis ja stabiilne. See ilmub enam, et 1 kuu:)
Lisasin see teema link minu TODO nimekiri:)
Väljaandmise kuupäev - toode on valmis ja stabiilne. See ilmub enam, et 1 kuu:)
1 kuu?
Kurat!
Kas see vabastatakse selle funktsioon?
1 kuu?
Kurat!
Kas see vabastatakse selle funktsioon?
vBET 3.0.0 on saadaval täna mõned foorumid, mis toetab seda projekti enne (üksikasjad siin: vB Enterprise Tõlkija - Page 48 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Müügiks siis pead ootama veidi rohkem:) Ma tõesti arvan, et see on saadaval 2 nädalat, kuid 1 kuu on midagi enamat ohutu mulle öelda:)
Ja see funktsioon ei lisata 3.0.0 - sest ma tahan teile tõesti hea ja äraproovitud toode. Lisades uusi funktsioone kiirustama ei ole hea mõte:) Aga ole rahulik - vBET on palju plaane, mis läheb 4.0.0 juba:)
aitäh ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):