СДА

Виев Фулл Версион: Решити Одговорити са Коуте је престао да ради

techanalyst
11-10-11, 20:55
Нема грешке и Апацхе Трупци, приступ грешка или на други начин

Одговори са коуте, видећете цитат и када сачувате да шаљете цитат је нестао, на онемогућавање ВБет све радио

vBET
11-10-11, 21:04
Молимо Вас да тачно рећи како да га репродукује.
- Хов до иоу одговор (Куицк или Адванцед или питање је за кабину)?
- Да ли се то десити за сваку поруку или за неке специфичне (молимо дати тачан УРЛ у поруци пример где можемо да га видимо након одговора са цитатом)? (У овом тренутку нам је потребан неки садржај знамо да разбија на вашем форуму)
- Да ли се то дешава када се одговор на преведеног страници или на страници нису преведене или кабине?

Прво ћемо покушати да га репродукује на нашем форуму тестирање (овде нисмо још увек ажурира на вБуллетин 4.1.7 и даље смо га провере на нашем тест пример).

techanalyst
11-10-11, 21:07
Само кликните на писати, одговорити са цитатом, Балканац види она једном онда његов пост не постоји, ништа посебно

1). Кликните Одговорити са Коуте
2). Саве
3). Једини одговор се чувају, цитат је нестала

Онемогућено пола додатке мислили да је још једна, без промене, инвалид ВБет и бум радио

vBET
11-10-11, 21:17
Молимо вас да одговорите на сва питања, тако да ћемо моћи да га поставите тачно исти тест у нашем форуму. Ово ће вам уштедети слањем приступне детаље, ако ћемо бити у стању да га репродукује на нашем форуму тест. У овом тренутку сте одговорили само на 1 од 3 питања.

techanalyst
11-10-11, 21:19
Молимо Вас да тачно рећи како да га репродукује.
- Хов до иоу одговор (Куицк или Адванцед или питање је за кабину)?
- Да ли се то десити за сваку поруку или за неке специфичне (молимо дати тачан УРЛ у поруци пример где можемо да га видимо након одговора са цитатом)? (У овом тренутку нам је потребан неки садржај знамо да разбија на вашем форуму)
- Да ли се то дешава када се одговор на преведеног страници или на страници нису преведене или кабине?

Прво ћемо покушати да га репродукује на нашем форуму тестирање (овде нисмо још увек ажурира на вБуллетин 4.1.7 и даље смо га провере на нашем тест пример).

1). Или или
. 2) сам морао да онемогућите ВБет на мом форуму, узрокујући да се многа питања: П једноставно речено цитат не постоји
3). За једног превода не ради, али са језиком поставили резултат је био исти

r.dziadusz
12-10-11, 12:33
Здраво ја покушао да репродукује тхисс питање у мојој пробној форуму, а ја увек добити све поруке (цитира и одговори)
Можете ли нам дати више информација - ПМ ваша Аццес детаљ и ја ћу га проверите на месту

techanalyst
12-10-11, 13:20
Иве изгубио укупно интересовање за добијање ова радна, њен једини био три дана, али Лоше морати да прихвати губитак 200 +, речено ми је никакав повраћај средстава, требало би да ажурирате своју ФАК ПОВРАЋАЈ "НО"

И цант даље доле донесе форуме, а где вам плугин не ради за мене (период), ИМ неће дозволити да одеш на мојим форумима, уништити га, добити само ваш плугин радио да чујем кажете "Наши радови Контакт други ", ја могу да живим витхлут услуге преводиоца, И цант живети без других додатака

Болестан врати када то ради онако како сам га до тада треба да избришем свој налог корисничко име, и све остало молим вас, Им начин да иритирану

vBET
12-10-11, 14:02
Здраво. Не морамо да ажурирате Честа није Питања - цела политика је описано у лиценцном уговору који сте прихватили. Ја не разумем 200 + губитак - не знам тачно шта мислиш, али вБЕТ није срушити форум који је функционалан и то је ваша одлука да почну да раде на прави форум. Већина се клијенти немају никаквих проблема са вБЕТ саме која има велики квалитет (у овом тренутку не постоји никаква пријава грешке која је отворена). Ми нисмо у могућности шта је узрок вашег проблема, без приступа вашем форуму - то није поновљиво на нашим форумима тест. Имајте на уму да свако има другачији скуп додатака и можда је то неки сукоб са другим мод, или само нешто погрешно урадио приликом инсталације / конфигурације. Наравно, можда је вБЕТ грешка, али не могу да потврдим док не будемо у стању да га репродукује на нашем тестирање окружења.

Нико те не пита да понесете форум доле - ако сам добро схватио ваш форум је добро ради када вБЕТ укључен и ви тврдите да постоји само проблем са наводницима који није верификован још тако да ми не знамо да ли је крив или не вБЕТ. Како ви описали у другој ваш тему плугин ради за вас :) То је потврдио и тебе. Зато вас молим да не пишу лажне изјаве - вБЕТ ради и преводи са преводима провајдери приказују на форуму. Она је потврдила за тебе и наше особље (мени лично). Знамо да су фрустрирани јер не допада начин интеграције са Бенцхмарк - ипак молимо Вас држите се реченице које су истините. Потврђено је од стране вас да вБЕТ ради на вашем форуму.

Данас / сутра Радек ће ажурирати овог Форума за вБуллетин 4.1.7 - ви сте добродошли да покуша да репродукује ваш проблем овде. Ако се не е могу то учинити овде и ми ћемо морати да се детаљи приступ раду са питањем, јер ће то значити да ваш проблем није везан за вБЕТ већ на одредјено окружење (конфигурације, остале додатке, могуће лоше инсталације) . Такође, молимо вас да не покушавају да предвиде будућност - да не могу да урадим. Зато, молим вас држите се издаје уместо писања фантазија о томе шта ће бити - то нам доноси нигде. Нико ти није рекао да се онемогући било који од ваших додатака - ти си хистерицна овде или само покушава да направи буку (за шта?). Верујем да сте морали да чујете нешто раније - можда од вБуллетин тима, можда из Бенцхмарк тима, можда негде другде. Али нисте чули овде. Зато молим без приче. Молимо вас држе питању - нико не зна шта ће бити. Можда заиста ми ћемо рећи нешто тако, али као што можете видети у нашој секцији интеграција трошимо много нашег времена да помогне корисницима са осталим и модов вБЕТ.

Дакле, молим те врати се када СМФ 4.1.7 ће бити на нашем форуму мрава покушавају да репродукују ваш проблем. Управо сада, према нашим сазнањима то вБЕТ ради у реду на вБуллетин 4.1.7 на нашем тест пример. Моћи ћете да га провери лично. Тако то функционише на начин на који наши корисници је потребно - ради исправно. Ми ћемо бити срећни ако вам је грешку у вБЕТ и са осмехом ја ћу прећи ову тему на одељак за пријављивање грешака - јер ће то значи да можемо да побољшамо вБЕТ још једном да нашим корисницима одличан квалитет. Дакле, ви сте добродошли да се вратим овде и показати нам проблем. Ми ћемо бити у стању да реши било шта, без могућности да се репродукују. Ако се може репродуковати само на вашем форуму (нико не тврди да имају исти проблем и никад пре није догодило ништа слично) онда треба да пронађе свој форум наша шта се дешава и да ли постоји проблем уопште.

techanalyst
12-10-11, 14:30
Дај ми податке да уклони и деинсталира Сваки део ове ствари, све ФАЈЛОВИ кода без икаквих проблема на моје садашње ФОРУМ ПЛЕАСЕ

СТОП ГОВОРИ купац оно што желе, ИМ клијентима и кажем вам шта желим

Да ли треба да се стави да је у 52 језика?

vBET
12-10-11, 15:22
Хи - Молим вас, покажите где сам ти рекао оно што желите - Не знам шта се односи и да је већ потврђено да се казне без поклопца, па бих да вас питам шта тачно пишу о. На овом нит речима "желим" и "купац" су само у вашој последњу поруку. Тренутно не знам шта се пише о томе.

Да би деинсталирали молимо Вас:
1. Деинсталирај би Админ ЦП
2. Уклоните вБЕТ правила из хтаццесс. Ако је додат
3.. Избаците све фајлове отпремљене на ФТП (довољно је само да уклоните датотеке отпремљене у / инцлудес / КСМЛ то ће утицати на ваш Админ Мену ЦП и после уклоните цео остали могу само да остане)

techanalyst
12-10-11, 15:37
Ваше речи

И једном снова - да не морате да промените све плугинс код. То вам је већ рекао неколико пута - па престаните - никад добили такве информације, а то није истина. Сп престаните писање лажне реченице.

Али ви ме питате да манипулише Бенцхмарк код, шта је то, треба да урадим да немам направити измене у коду језичком?

techanalyst
12-10-11, 15:37
Реци ми где Им лагао кад сам рекао да ми је рекао да се манипулише код и ниси ми рекао да: П

techanalyst
12-10-11, 15:51
Ја бих волео да видим тај посао, али човек је начин да се тешко бавити се, Не желим да се са компанијом која има став имате

Уклоњено је све што сам нашао под зип и побили све обухвата

Немам разлога и право на повраћај

1). Као купац иоуве ме вређали ноне стоп, имам доста додатака који није изазвао ме питања
2..) Рекао ми је да урадим нешто, онда порећи рекавши да је?
3). Једноставно не желите да се баве са вама сада, рок

Постоје закони који штите купце од ствари као што је овај тражио ИМ и ја имам право да питам, фрустрација је такође разлог другар

vBET
12-10-11, 16:06
Ваше речи

И једном снова - да не морате да промените све плугинс код. То вам је већ рекао неколико пута - па престаните - никад добили такве информације, а то није истина. Сп престаните писање лажне реченице.

Али ви ме питате да манипулише Бенцхмарк код, шта је то, треба да урадим да немам направити измене у коду језичком?

Имате +20 додатака. Је затражено да промените шифру на 1.. Дакле, да ли је тражио да промените Бенцхмарк шифру. И да - Није тачно да морате да промените шифру у свим својим додацима - ви написали лажне изјаве.

vBET
12-10-11, 16:26
Реци ми где Им лагао кад сам рекао да ми је рекао да се манипулише код и ниси ми рекао да: П

Нема проблема, прво што је написао:

Ја не могу, нити ћу учинити све те промене, и ја користим свода вики које нећу да измени своју шифру, тај само досадни, када они доносе нове информације из Илл морати да наставе да раде исто, са 20 + Плугинс ми само цант седи и разбити сајт да тестира да ли ради или не
Онда вам је рекао да није потребно да промените шифру на свим додацима и већина додатака не захтевају промене код било ког другог ОНР интеграцију. Дакле, ви сте већ знали да ће бити неопходно да се неће променити све додатке, и даље сте написали лажне изјаве (вероватно да прави буку, јер сте хтели да АДК за рефоунд витхоур разлог):

морају да захтевају да промените шифру на неку апликацију која ради, ја не би требало да не морају да манипулишу шифру, шта се дешава када имам неког упграде или примените закрпу за тај софтвер? Морам да се вратим и да ове кораке, са свим својим тренутним додатака немам потребу да било шта од овога.
Ми смо ти опет да није потребно да промените све додатке, али ти опет написао и ти то урадио у врло скромна и вулгаран начин (зато је ваша порука је уклоњена):

За све тренутне плугинове ја тек треба да манипулишу КОДЕКС других плугинова да их РАДНА
Дакле, ми то имамо - то није избрисан тешко. И знате шта сте толико савршено се молимо не покушавајте да правите замке са Смилеи Фацес само зато што смо скинули вулгарну поруку. Имамо његов садржај (ја га послати на ПП, тако да можете да пишете поново на нормалан начин - сетите ...).

То ти је ко је давао изјаве без поклопца и покушајте да што буру у чаши воде на силу користи за повраћај када не постоји било какав разлог за рефундацију. Молим те, престани. Сви будући лажне изјаве ће бити уклоњени - немамо времена да се играју у траже и сакрити. Ми смо ту за подршку клијентима тако да сада - Молим те, реци ми вам треба више помоћи са овим питањем? :)

techanalyst
12-10-11, 16:35
Нема проблема, прво што је написао:

Онда вам је рекао да није потребно да промените шифру на свим додацима и већина додатака не захтевају промене код било ког другог ОНР интеграцију. Дакле, ви сте већ знали да ће бити неопходно да се неће променити све додатке, и даље сте написали лажне изјаве (вероватно да прави буку, јер сте хтели да АДК за рефоунд витхоур разлог):

Ми смо ти опет да није потребно да промените све додатке, али ти опет написао и ти то урадио у врло скромна и вулгаран начин (зато је ваша порука је уклоњена):

Дакле, ми то имамо - то није избрисан тешко. И знате шта сте толико савршено се молимо не покушавајте да правите замке са Смилеи Фацес само зато што смо скинули вулгарну поруку. Имамо његов садржај (ја га послати на ПП, тако да можете да пишете поново на нормалан начин - сетите ...).

То ти је ко је давао изјаве без поклопца и покушајте да што буру у чаши воде на силу користи за повраћај када не постоји било какав разлог за рефундацију. Молим те, престани. Сви будући лажне изјаве ће бити уклоњени - немамо времена да се играју у траже и сакрити. Ми смо ту за подршку клијентима тако да сада - Молим те, реци ми вам треба више помоћи са овим питањем? :)

Ви не помажете свом увредљиве, период

Желим повраћај новца, не желите ваш софтвер, не помаже, иритирајуће купац није подржан

Такође је рекао да је, осим ради: П да је био један од два главна питања, одговор са цитатом важније за мене од превода, тако да није његов рад ако изазива проблем, ви буквално негирају једноставне чињенице

. 1) Да би се нешто сматра рад, требало би да ради без интеруптинг деловања других компоненти рекао - Ваш клиринг плугин изазвао интеруптионс
. 2) Подршка - Морам да настави да омогући додатак за тестирање поново и поново, кршећи форуме, увредљиви, или иритирајуће купца да без краја

Повраћај, не помаже и ваш Не желим вашу помоћ, само читајући ваше постове пожелим да бацим монитор кроз прозор

Тхереса начин да много бола и патње да се овај рад

vBET
12-10-11, 16:36
Ја бих волео да видим тај посао, али човек је начин да се тешко бавити се, Не желим да се са компанијом која има став имате

Уклоњено је све што сам нашао под зип и побили све обухвата

Немам разлога и право на повраћај

1). Као купац иоуве ме вређали ноне стоп, имам доста додатака који није изазвао ме питања
2..) Рекао ми је да урадим нешто, онда порећи рекавши да је?
3). Једноставно не желите да се баве са вама сада, рок

Постоје закони који штите купце од ствари као што је овај тражио ИМ и ја имам право да питам, фрустрација је такође разлог другар

Нема разлога за рефундацију:
1.) Увређени? шта пишеш о? Такође сте платили за лиценцу вБЕТ - чак и под претпоставком да је био увређен што то има везе са вБЕТ дозволу? Немамо појма шта пишеш о.
2). Такође, немају појма шта пишеш о. И опет оно што има везе са вБЕТ лиценцом?
. 3) Не морате да - да си купио џемпер не морате да дођу поново и поново у продавницу. Купио вБЕТ лиценцу и ви платили за ово. Имајте у виду да подршка је бесплатна - повраћај новца од ничега је ништа. Зар ниси платио за подршку. Такође, чак и да би - то је ваша одлука да одбију нашу подршку. Шта има заједничко са вБЕТ дозволу?

Фрустрација није разлог за било повраћај - ми смо вам већ рекао да је наша улога овде је да ради и помогне вам вБЕТ а ми смо овде због тренирања, рад са својим емоцијама, нити никаквог псицхоанализе. За проблеме са својим емоцијама идите на одговарајућим људима. Ми смо ту због проблема са вБЕТ. И опет - подршка је бесплатно :) Одбијајући нашу подршку даје вам никакво право на рефундацију.

vBET
12-10-11, 16:46
Ви не помажете свом увредљиве, период

Желим повраћај новца, не желите ваш софтвер, не помаже, иритирајуће купац није подржан

Такође је рекао да је, осим ради: П да је био један од два главна питања, одговор са цитатом важније за мене од превода, тако да није његов рад ако изазива проблем, ви буквално негирају једноставне чињенице

. 1) Да би се нешто сматра рад, требало би да ради без интеруптинг деловања других компоненти рекао - Ваш клиринг плугин изазвао интеруптионс
. 2) Подршка - Морам да настави да омогући додатак за тестирање поново и поново, кршећи форуме, увредљиви, или иритирајуће купца да без краја

Повраћај, не помаже и ваш Не желим вашу помоћ, само читајући ваше постове пожелим да бацим монитор кроз прозор

Опет молим те реци тачно где смо вређам? Имајте на уму да је ваша порука која је уклоњена због вулгарисмс. Ми смо већ рекли да ће лажне изјаве бити избрисан - ако немате покриће за своје изјаве немојте то писати или ће бити уклањање. Нећемо прихватити било више порука да смо вријеђање док даје тачне реченицу где смо вређам.

Нико не негира било које чињенице. Чињеница је да сте нам рекли да имате проблем са наводницима. Чињеница је да је никад нисмо видели на форуму. Чињеница је да нудимо вам подршку са њим од самог почетка. Чињеница је да ми нисмо у стању да га репродукује. Чињеница је да није потврђено да је вБЕТ проблем или је проблем уопште постоји.

Имајте у виду да подршка је бесплатна и повраћај новца за нешто што кошта је 0 0. Такодје вам одбијају нашу подршку. Такође, не морате да настави омогући онемогућили плугин - можете нам дати приступ, можете да радите на тест пример.

Чињеница је да се писање лажне изјаве, а што је већ доказано. Желите поврат и вриште да нас натера на рефундацију помоћу лажне изјаве. Нећемо дозволити да за то више. Останите са чињеницама или написати ништа.

Да ли вам је потребна помоћ са овим питањем? :)

techanalyst
12-10-11, 16:46
Нема разлога за рефундацију:
1.) Увређени? шта пишеш о? Такође сте платили за лиценцу вБЕТ - чак и под претпоставком да је био увређен што то има везе са вБЕТ дозволу? Немамо појма шта пишеш о.
2). Такође, немају појма шта пишеш о. И опет оно што има везе са вБЕТ лиценцом?
. 3) Не морате да - да си купио џемпер не морате да дођу поново и поново у продавницу. Купио вБЕТ лиценцу и ви платили за ово. Имајте у виду да подршка је бесплатна - повраћај новца од ничега је ништа. Зар ниси платио за подршку. Такође, чак и да би - то је ваша одлука да одбију нашу подршку. Шта има заједничко са вБЕТ дозволу?

Фрустрација није разлог за било повраћај - ми смо вам већ рекао да је наша улога овде је да ради и помогне вам вБЕТ а ми смо овде због тренирања, рад са својим емоцијама, нити никаквог псицхоанализе. За проблеме са својим емоцијама идите на одговарајућим људима. Ми смо ту због проблема са вБЕТ. И опет - подршка је бесплатно :) Одбијајући нашу подршку даје вам никакво право на рефундацију.

1). Пита да ли сам чак прочитао упутства, рекавши ми да није направио Изјава када сте урадили
2). Не могу употреба ВБет периоду испунити изазива до многих проблема, зашто бих желео да користите нешто што изазива више проблема онда би то решити?
3). Онда ми реци како да добију повраћај новца на нешто што не могу да користим, шта део донт овде озбиљно? Ваши крше Паипалс услови коришћења услуге, имате надокнаду

ВБЕТ не ради за мене период зашто је то иоу донт добити то, Им неће сломити мој сајт више да се то да раде, требало би да будем у стању да купи додатак инсталира и го, да ли треба да сацрице пилиће поред ово радни

Увредљив

Желим рефундацију, јер не раде, Им наводећи мој разлог

Да би се то да раде треба да манипулишу тренутно ради плугин, захтев за поврат више од важеће, подржавају вређање и некорисна

Ја ћу извештај паипал, тај лак, јер производ не ради како би требало, ваљда оно што њени правило у свом споразуму

Поново тражио да се пробије форуму тако да можете играти

Не само цитати постоје и други додаци који нису радили, зашто бих ја желим да идем кроз то са тобом!

techanalyst
12-10-11, 16:51
Нико не негира било које чињенице. Чињеница је да сте нам рекли да имате проблем са наводницима. Чињеница је да је никад нисмо видели на форуму. Чињеница је да нудимо вам подршку са њим од самог почетка. Чињеница је да ми нисмо у стању да га репродукује. Чињеница је да није потврђено да је вБЕТ проблем или је проблем уопште постоји.

Ја онемогућити ВБет проблем нестане једноставан, шта још морам да сачекамо и видимо је сломљен човек си дебела као челичне греде

Ако купим џемпер и Фреис у року од 30 дана, ја га вратим и они или ми рефундирати или да ми нешто своје једноставно, немате шта да ми понуди, ви неуки период

Рекао сам вам питање, сада желите приступ мом форумима админ панела? Зашто бих то урадио, ваша брига је само за сопствене плугин И донт царе ако се ради о лицу ваниле, не ради на моје, ја га купио са намерама и разумевања да би, али то није случај

techanalyst
12-10-11, 16:52
Им одбијајући да се пробије своје форуме, а не подршку: П разјаснимо чињенице

vBET
12-10-11, 17:00
. 1) Важно је да се јасно интеграција је удруживање на одговарајући начин, посебно када корисник изјаве указују да то није било - то није увреда то је питање провере могућих узрока проблема. Нисмо направили изјаву и рекао да нисмо направили изјаву.
2). Тренутно сте отворили само један број који се никада није потврђено да ли она уопште постоји, нити је то вБЕТ проблем, зато што одбијају да га покаже. Раније сте имали отворено још једно питање које је изазвана погрешном интеграција, тако да није дошло због вБЕТ али људском грешком / погрешном конфигурацијом. Па где су вам многа питања? Такође, прочитајте уговор о лиценцирању - бубе нису разлог за рефундацију. Ми решавамо грешке уколико оне постоје. У овом тренутку не постоји било отворено Буг Репорт.
. 3) Можете користити вБЕТ - ви сами потврдили да она ради.

вБЕТ ради за вас - ви сте потврдили да је и наше особље превише (ја лично). Ви сте у могућности да већ вБЕТ инсталирати и конфигурисати га правилно и покренути. Погрешан конфигурација / инсталација није разлог за рефундацију.

Нико вас увредио. Престани.

вБЕТ ради. Овај форум је веома доказ и много других наших клијената форуми су доказ. Само је имао лоше инсталације / Подешавања, а ви сами потврдили да је након то раде на одговарајући начин да ради на вашем форуму. Па где је твоја поента? вБЕТ ради на вашем форуму - лично их потврдили.

Наравно, можете да пријавите - то ће се променити ништа. вБЕТ ради, немате разлога за повраћај на све, а ви само желите да се пробије наш правни споразум. Молимо прочитајте Уговор о лиценцирању. Све вБЕТ особине су описани на овом форуму и све су истините.

techanalyst
12-10-11, 17:01
Лиценца сам купио припада софтвера који изазива проблеме за друге додатке које користим

Подршка - Ако вам дати приступ ваш ће манипулисати Бенцхмарк, тај није решење и Им не прихвата да, Бенцхмарк изазива нула проблема на мом сајту

vBET
12-10-11, 17:02
Им одбијајући да се пробије своје форуме, а не подршку: П разјаснимо чињенице

Ви никада није тражио да се пробије свој форум. Имајте на уму да можете једноставно дозволити да Вас подрже слањем приступне податке (ми вас је питао о томе већ неколико пута). Такође, можете да радите на тест случајевима.

Да ли вам је потребна помоћ у овом питању? :)

techanalyst
12-10-11, 17:04
. 1) Важно је да се јасно интеграција је удруживање на одговарајући начин, посебно када корисник изјаве указују да то није било - то није увреда то је питање провере могућих узрока проблема. Нисмо направили изјаву и рекао да нисмо направили изјаву.
2). Тренутно сте отворили само један број који се никада није потврђено да ли она уопште постоји, нити је то вБЕТ проблем, зато што одбијају да га покаже. Раније сте имали отворено још једно питање које је изазвана погрешном интеграција, тако да није дошло због вБЕТ али људском грешком / погрешном конфигурацијом. Па где су вам многа питања? Такође, прочитајте уговор о лиценцирању - бубе нису разлог за рефундацију. Ми решавамо грешке уколико оне постоје. У овом тренутку не постоји било отворено Буг Репорт.
. 3) Можете користити вБЕТ - ви сами потврдили да она ради.

вБЕТ ради за вас - ви сте потврдили да је и наше особље превише (ја лично). Ви сте у могућности да већ вБЕТ инсталирати и конфигурисати га правилно и покренути. Погрешан конфигурација / инсталација није разлог за рефундацију.

Нико вас увредио. Престани.

вБЕТ ради. Овај форум је веома доказ и много других наших клијената форуми су доказ. Само је имао лоше инсталације / Подешавања, а ви сами потврдили да је након то раде на одговарајући начин да ради на вашем форуму. Па где је твоја поента? вБЕТ ради на вашем форуму - лично их потврдили.

Наравно, можете да пријавите - то ће се променити ништа. вБЕТ ради, немате разлога за повраћај на све, а ви само желите да се пробије наш правни споразум. Молимо прочитајте Уговор о лиценцирању. Све вБЕТ особине су описани на овом форуму и све су истините.

1). Интеграција вс код манипулације, Им инжењер, код манипулација није интеграција чињенично формулација је "Кодекс Манипулација обавезно" Његово лажно оглашавање на тржиште да као интеграција
2). Није човек, морао сам поново да напишем хтаццесс да ваш систем правилно ради, и ваша хтаццесс не раде за мене, где ја користим услуге испоруке садржаја
3). Један језик ******************** .. где сам то рекао више од једне радио? Опет тај не РАДНА једну функцију од 52 радио, хоус да раде, Боже човека

Ти си увреда си ми рекао да у основи види терапеута: П тхатс увредљиво

Конфигурација вс манипулација, то је проузроковало и друге додатке да престану да раде, на пример ВБТубе нису приказали видео снимке, вбнотифицатионс било више лепих малих картице су 1/3рд страницу на смеће кода

ВАШ плугин изазвала та питања

techanalyst
12-10-11, 17:06
Ви никада није тражио да се пробије свој форум. Имајте на уму да можете једноставно дозволити да Вас подрже слањем приступне податке (ми вас је питао о томе већ неколико пута). Такође, можете да радите на тест случајевима.

Омогућавање ВБЕт ће изазвати целом форуму да имају проблеме (тражио да омогући плугин = форуму сломио кажете да није тражио да га поново омогућите?) Тај није ни један случај, ја не желите да имате приступ јер знам Балканац манипулисати Код и ја донт желим код манипулисати, манипулација код подразумева форум плугин надоградње итд постати ноћна мора

Наравно да је потребна помоћ, без потребе да омогућен ВБЕТ на мом форуму, не код манипулације тај помоћ, манипулишући код није помоћ

vBET
12-10-11, 17:12
Ја онемогућити ВБет проблем нестане једноставан, шта још морам да сачекамо и видимо је сломљен човек си дебела као челичне греде

Ако купим џемпер и Фреис у року од 30 дана, ја га вратим и они или ми рефундирати или да ми нешто своје једноставно, немате шта да ми понуди, ви неуки период

Рекао сам вам питање, сада желите приступ мом форумима админ панела? Зашто бих то урадио, ваша брига је само за сопствене плугин И донт царе ако се ради о лицу ваниле, не ради на моје, ја га купио са намерама и разумевања да би, али то није случај

Већ сте открили писање лажне реченице - треба да потврди да ли проблем уопште постоји. Такође, то може бити у сукобу са другим плугин не вБЕТ ствар.
Пољски закон вам не даје 30 дана за политику. Не знам своје локалне законе, али ја мислим да је то продавница политика није закон, па чак и ако је закон - сте купили лиценцу у Пољској и да га извозе у вашој земљи. вБЕТ лиценца је у пољском закону - то је јасно укључена у Уговор о лиценцирању. Нудимо вам подршку и радну вБЕТ - само га одбије и то је ваша одлука. Ми не рефундира јер корисник одлучио да одбије помоћ.

Молимо прочитајте уговор о лиценцирању - све потенцијалне грешке су нормална ствар у сваком животном циклусу софтвера и није основа за повраћај. Такође, није потврђено да ли уопште имате било багове или проблем - то је један од ваших изјава и да је већ потврђено да пишете лажне изјаве. Дакле, прво - чак и ако постоји грешка - не исправимо грешке повраћај новца и за то се слажете у лиценцирању - наћи ћете такве делове у сваком евентуално Уговором о лиценцирању софтвера. И одбијају да помогну подршку са потенцијалним вБЕТ питањем / буг нити је разлог за рефундацију.

Да ли вам је потребна помоћ са Ваше питање? :)

techanalyst
12-10-11, 17:15
Тхатс није лажна пресуда, наводи се ради са инвалидитетом, друга сам омогућити да престане

ФИНЕ поправити БЕЗ МАНИПУЛАНТ Кодекса мојим форумима или других плугинова хоус да

Ово није грешка, ваш софтвер не игра лепо са другим софтвером, с обзиром на други софтвер = 95% од мог форума ваш један плугин је мање вредан

techanalyst
12-10-11, 17:18
Такође, то може бити у сукобу са другим плугин не вБЕТ ствар.

Добро раде са ВБет офф: ПИ да омогућите ломе ************************************** ** да омогућим или онемогућим ПхотоПост Про, ВБТубе итд итд итд, наводи раде две оштрице

vBET
12-10-11, 17:18
Лиценца сам купио припада софтвера који изазива проблеме за друге додатке које користим

Подршка - Ако вам дати приступ ваш ће манипулисати Бенцхмарк, тај није решење и Им не прихвата да, Бенцхмарк изазива нула проблема на мом сајту

То је решење - само га одбити. Имајте на уму да стандардни начин подршке званично послати извештај питање за вБуллетин је прво питати о свим детаљима приступа. Дакле, то је ништа необично - то је нормално у овој трговини. Ви одбијају подршку која је чињеница и то није разлог за повраћај - то је ваша одлука. Такође, имајте на уму да се трудимо да се репродукује на прво питање наше тест канализацију. Не може да репродукује проблем. Такође, нико нема проблема. Такође, није потврђено да је проблем заиста постоји и морамо да га узме у обзир, јер сте већ писали лажне изјаве на нашем форуму.

techanalyst
12-10-11, 17:22
Манипулација трећи део ЛИЦНЕСЕ продато и направио у Сједињеним Америчким Државама: П Која је ваша ПРАВО ИСПРАВКА да манипулише код трећег лица

Где је уговор са Бенцхмарк одобравање промене које направите?

Ок једноставно ти дам детаље, ваш ће онемогућити остале додатке, ваш ће се променити и друге плугинове конфигурације и код других додатака онда окривити

ДБТецх и Вбуллетин Бенцхмарк имају администраторске пријаве, ни једном није урадила за промену неког параметра на другом додатку, никада, никада

Илл обезбеди пријава, али само може направити промену на своје право плугин није ништа друго, да је пријатно

Значење Нема цонфиг промене ВБуллетинг, Бенцхмарк или било Драгинбите плугин

vBET
12-10-11, 17:24
Омогућавање ВБЕт ће изазвати целом форуму да имају проблеме (тражио да омогући плугин = форуму сломио кажете да није тражио да га поново омогућите?) Тај није ни један случај, ја не желите да имате приступ јер знам Балканац манипулисати Код и ја донт желим код манипулисати, манипулација код подразумева форум плугин надоградње итд постати ноћна мора

Наравно да је потребна помоћ, без потребе да омогућен ВБЕТ на мом форуму, не код манипулације тај помоћ, манипулишући код није помоћ

Нема питања. Ми смо разговарали један потенцијал и није штетна (омогућава форум за рад) проблем. Нико ти икада рекао "сломио форум". То је лажна изјава. Без обзира шта једначине ћете се - нећете ставити речи ван уста. То се није догодило - ми никад није рекао да се пробије свој форум.

Ако желите помоћи, без потребе вБЕТ омогућен на вашем форуму онда:
1. Покушајте да репродукује проблем на нашем форуму када смо ажурирали 4.1.7
2. Отворите свој окружење тест - само дупликат датотеке и базе података, промените једну поставку (Форум УРЛ) и то је учињено.

Ми смо вам већ дали штанду те савете.

techanalyst
12-10-11, 17:28
Ваш изостављајући друге проблеме које сам одрастао

ПхотоПост Про има проблема са ВБЕТ омогућен, ВБтубе, ВБнотифицаитонс, ВБДовнлоадс престаје да ради

Да ли је заиста потребно да неко прође кроз све то и да се манипулише код вбет посао .... озбиљно? Одговорим на то, ови додаци РАД, док вбет није омогућен, па тај 20 - 30 додаци раде у миру

vBET
12-10-11, 17:29
Такође, то може бити у сукобу са другим плугин не вБЕТ ствар.

Добро раде са ВБет офф: ПИ да омогућите ломе ************************************** ** да омогућим или онемогућим ПхотоПост Про, ВБТубе итд итд итд, наводи раде две оштрице

Да откријете сукоб морате да:
1. Умножавање проблема са нормалном окружењу
2. Онемогући других додатака - вБЕТ омогућено
3. Покушајте да се репродукује проблем опет - ако се не деси да проблем настаје због сукоба са неким другим плугин

Имајте на уму да у овом тренутку морамо потврдити проблем постоји лично. Ваша изјава неће бити довољно.

vBET
12-10-11, 17:31
Тхатс није лажна пресуда, наводи се ради са инвалидитетом, друга сам омогућити да престане

ФИНЕ поправити БЕЗ МАНИПУЛАНТ Кодекса мојим форумима или других плугинова хоус да

Ово није грешка, ваш софтвер не игра лепо са другим софтвером, с обзиром на други софтвер = 95% од мог форума ваш један плугин је мање вредан

Биће нам драго да се то поправи. Ми ћемо учинити никакве трајне промене кода уопште без ваше дозволе. Можемо додати резање који ће бити створени само за нашу ИП и само за време које је потребно да нађемо оно што се дешава. Молимо ПМ приступ детаљима :)

techanalyst
12-10-11, 17:31
3. Покушајте да се репродукује проблем опет - ако се не деси да проблем настаје због сукоба са неким другим плугин

Ок тако да мој форум ће бити поз свима да се баве ваша радна додатак, мој форум других додатака надмашују значај твог, опет тај не исправку или решење

20 - 30 Плугинс = ради
20/30 Додаци + ВБЕТ = не ради
ВБЕт по себи - ради .... **********

Добити слику ДОДАЈ ВБЕТ ломи, Не желим да искљуци мој форум и функције за једну

тај не буба тај производ зове грешка

techanalyst
12-10-11, 17:32
Биће нам драго да се то поправи. Ми ћемо учинити никакве трајне промене кода уопште без ваше дозволе. Можемо додати резање који ће бити створени само за нашу ИП и само за време које је потребно да нађемо оно што се дешава. Молимо ПМ приступ детаљима :)

Без промена код периоду (темп или Перм) и нема цонфиг или опција промене на вБуллетин, Драгон Бите, м вБуллетин итд, нема кода промене, опције, без манипулације и без искључивања тих додатака

vBET
12-10-11, 17:38
Манипулација трећи део ЛИЦНЕСЕ продато и направио у Сједињеним Америчким Државама: П Која је ваша ПРАВО ИСПРАВКА да манипулише код трећег лица

Где је уговор са Бенцхмарк одобравање промене које направите?

Ок једноставно ти дам детаље, ваш ће онемогућити остале додатке, ваш ће се променити и друге плугинове конфигурације и код других додатака онда окривити

ДБТецх и Вбуллетин Бенцхмарк имају администраторске пријаве, ни једном није урадила за промену неког параметра на другом додатку, никада, никада

Илл обезбеди пријава, али само може направити промену на своје право плугин није ништа друго, да је пријатно

Значење Нема цонфиг промене ВБуллетинг, Бенцхмарк или било Драгинбите плугин

Никада, такође смо направили било какве промене на форум :)

Ми евентуално може урадити без сталне промене цонфиг. Ако нађемо нешто сумњиво можемо да проверимо за кратко време (неколико секунди) само да проверим као потенцијални проблем, а затим вратите га назад. Ја не кажем да ћемо то урадити - ако желите можемо да обавестимо / вас питам у таквим случајевима.
Ипак прво ћемо проверити вБЕТ делове.

vBET
12-10-11, 17:48
Ваш изостављајући друге проблеме које сам одрастао

ПхотоПост Про има проблема са ВБЕТ омогућен, ВБтубе, ВБнотифицаитонс, ВБДовнлоадс престаје да ради

Да ли је заиста потребно да неко прође кроз све то и да се манипулише код вбет посао .... озбиљно? Одговорим на то, ови додаци РАД, док вбет није омогућен, па тај 20 - 30 додаци раде у миру

Можемо само да разговарају о питањима која је описана. Молимо отворити нову тему за нови проблем. Једна нит = један проблем. У овом тренутку смо отворили једну тему за једног питања везаног за ваш форум. Такође, молимо Вас да наведете податке када је отворен нови тхреад - тачан УРЛ где можемо видети проблем. Већ сте информисани неколико пута о томе. Нема отворена тема за питања за нас значи да нема проблема. Како можемо знати да проблем и даље постоји? Речено Већ неколико пута да отворим једну тему по једном питању. Ви само отворио ову тему за ово питање.

Само молим отворио нову тему за нови проблем.

vBET
12-10-11, 18:02
1). Интеграција вс код манипулације, Им инжењер, код манипулација није интеграција чињенично формулација је "Кодекс Манипулација обавезно" Његово лажно оглашавање на тржиште да као интеграција
2). Није човек, морао сам поново да напишем хтаццесс да ваш систем правилно ради, и ваша хтаццесс не раде за мене, где ја користим услуге испоруке садржаја
3). Један језик ******************** .. где сам то рекао више од једне радио? Опет тај не РАДНА једну функцију од 52 радио, хоус да раде, Боже човека

Ти си увреда си ми рекао да у основи види терапеута: П тхатс увредљиво

Конфигурација вс манипулација, то је проузроковало и друге додатке да престану да раде, на пример ВБТубе нису приказали видео снимке, вбнотифицатионс било више лепих малих картице су 1/3рд страницу на смеће кода

ВАШ плугин изазвала та питања

. 1) Ово је интеграција - то интегрише 2 производа, тако да је интеграција. Не постоји ниједан лажна реклама. Молимо да нам укаже да је, ако мислите да јесте.
. 2) Такође је морао да преправи хтаццесс приликом инсталације Бенцхмарк -. Па шта? Која је поента овде?
. 3) То није један језик - све раде. Један је доказ да се ради. вБЕТ представља најприкладније резултате преводима провајдера. А ти је већ обавештен да достигнете ограничење у преводилачких услуга, тако вБЕТ нема резултата за представљање и то је разлог зашто не можете да видите садржај преведен. Сви језици раде - када ће имати своје границе на располагању поново ћете видети да се још преводи долазе. То је од вБЕТ - ви сте одговорни да обезбеде приступ преводилачким провајдери резултата. Ако желите да поставите сопствена ограничења користите Гоогле Транслатион АПИ В2 - она омогућава да. Већ сте информисани о томе. вБЕТ ради добро овде и подржава све језике.

Никада ти да видимо терапеута - ово је још једна лажна изјава. Нећете наћи нигде да вам је рекао да идем и видим психијатра - ми смо вам рекли да нисмо терапеути и ми нисмо ту да раде са својим емоцијама само да вам помогне са вБЕТ. И то је тачно - нисмо терапеут и ми нисмо ту да раде са својим емоцијама - ми смо ту да радимо са вБЕТ. Дакле, још једном молимо вас држите се чињеница и оставе своје емоције, јер нам не доноси ближе решењу.

Још једном молим отворио нову тему по сваком питању и дати детаље.

vBET
12-10-11, 18:03

Ок тако да мој форум ће бити поз свима да се баве ваша радна додатак, мој форум других додатака надмашују значај твог, опет тај не исправку или решење

20 - 30 Плугинс = ради
20/30 Додаци + ВБЕТ = не ради
ВБЕт по себи - ради .... **********

Добити слику ДОДАЈ ВБЕТ ломи, Не желим да искљуци мој форум и функције за једну

тај не буба тај производ зове грешка

Већ сте рекли да можете да га оставите код нас или користите форум тестирање. Такође вам је већ речено како да проверите сукоб.

vBET
12-10-11, 18:04
Без промена код периоду (темп или Перм) и нема цонфиг или опција промене на вБуллетин, Драгон Бите, м вБуллетин итд, нема кода промене, опције, без манипулације и без искључивања тих додатака

ОК - молим ПМ приступ детаљима. Видећемо шта можемо наћи.

techanalyst
12-10-11, 18:45
Дакле, брисање сада моје постове

techanalyst
12-10-11, 20:06
Предај се, време је изгубљено и мој новац

ФИИ су урадили понуду да помогне, али је ризик од опција и код манипулацијама сам морао да опада

vBET
12-10-11, 20:22
Дакле, брисање сада моје постове

Зашто изненађени - да је речено да ће се више неће толерисати било какве лажне изјаве. Више нећемо изгубити своје време да одговори на лажне реченице. Ми смо званично је писао на овој теми. Не морате да ставите народи пажњу на ово - ми смо већ писали у званичном саопштењу. Такође, укључујући и ван везе само спам - то се не односи на ову тему. Ви сте слободни да садржи линкове на вашим страницама са питањима која нису до неколико спољних услуга.

vBET
12-10-11, 20:25
Предај се, време је изгубљено и мој новац

ФИИ су урадили понуду да помогне, али је ризик од опција и код манипулацијама сам морао да опада

Ваша је одлука да се не користе вБЕТ. Нудимо Вам да вБЕТ потпуно функционална :) А предлог је отворен док сте наш корисник :)

ФИИ Немам појма ко су они и шта је то коментар о томе.

Да ли вам је потребна помоћ са овим питањем?

techanalyst
12-10-11, 20:51
Они си =

Јеси пруже подршку, али не могу ризик код манипулације [* Спам уклоњен *]

Ова изјава је искрен, а његово са становишта потрошача мене, ја не желим да измене код ризика подржавају споразуми о другој измени, то не могу тврдити.

Им Нот увредљиве свој производ, лично желим овако нешто, али је тренутно не иде на добро уклапају са нашим форумима. Не кривите софтвера: П

[* СПАМ уклоњен *]

vBET
12-10-11, 22:14
Они си =

Јеси пруже подршку, али не могу ризик код манипулације [* Спам уклоњен *]

Ова изјава је искрен, а његово са становишта потрошача мене, ја не желим да измене код ризика подржавају споразуми о другој измени, то не могу тврдити.

Им Нот увредљиве свој производ, лично желим овако нешто, али је тренутно не иде на добро уклапају са нашим форумима. Не кривите софтвера: П

[* СПАМ уклоњен *]

Ви сте већ добили информацију да неће бити никаквих промена па шта ви говорите? Једноставно одбија да нам дају приступ вашем форуму, јер сте у потрази за изговор да траже повраћај шта сте радили од почетка, где сте имали проблема са погрешном конфигурацијом и нисте се допао начин интеграције са Бенцхмарк.

Као што је написао пре него што морају да смање непотребне разговор - то нас доводи нигде и то је око окреће. Све поруке које нису релевантне за питање и понавља се сматрају спам и уклоњен. Имајте на уму да описујући истањује од тема сматра Спам. Имајте на уму да се понављају поруке сматра Спам. Ми нисмо овде да разговарамо вашу сарадњу са другим људима - то није уопште релевантно за тему. Такође не овде да понављам изнова и изнова исте ствари, јер желите да СПАМ поруке и поновите га.

Молим вас реците да ли је потребна помоћ са питањем? Ако не помогне онда питао тема је затворена - ово није твоја приватна Спам зона. Ми ћемо драго чути додатне детаље издаје и помоћи вам, али нисте заинтересовани за подршку онда тема затворена. Да ли вам је потребно више подршке овде? Како можемо да вам помогнемо?

ПС.
Тема затворена - уместо одговора ми смо се променили претходну поруку - ово није игра и тражи игру. Ми смо ту да разговарају о питању, које ја разумем да више немам - па ако проблем не постоји онда је решен. Можете изабрати сопствено решење. Заиста смо желели да вам помогну са боље решење, али ми поштујемо своју одлуку.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations