View Full Version: Zgjidhet Pergjigju me Qoute pushon së punuari
techanalyst
11-10-11, 20:55
Ka gabime i Apache Shkrime, gabimi qasje ose ndryshe
Përgjigju me qoute, ju do të shihni kuotë dhe kur ju ruani të postoni kuotë është zhdukur, pas disabling vBET punuar gjithçka
Ju lutem tregoni saktësisht se si për të riprodhuar atë.
- Si mendoni ju përgjigje (të shpejtë ose të përparuar ose çështja është për stendat)?
- A do të ndodhë për çdo mesazh, ose për disa të veçanta (ju lutem jepni URL e saktë të mesazhit shembull ku ne mund të shohim atë pas duke iu përgjigjur me kuotë)? (Në këtë moment ne kemi nevojë për disa përmbajtje Ne e dimë se prishet në forum tuaj)
- A kjo ndodh kur ju përgjigje në faqen përkthyer ose në faqen e përkthyer apo jo kabinë?
Ne së pari do të përpiqemi për të riprodhuar atë në forumin tonë testimit (këtu nuk kemi ende për të rinovuar vBulletin 4.1.7 ne jemi ende duke kontrolluar atë në shkallë tonë provë).
techanalyst
11-10-11, 21:07
Vetëm klikoni një post, Përgjigju me kuotë, ju do të shihni atë, atëherë kur ju nuk postoni saj, asgjë të veçantë
1.) Klikoni Përgjigju me qoute
2.) Save
3.) Përgjigja e vetme është ruajtur, japin kuotën është zhdukur
Me aftësi të kufizuara gjysma e plugins duke menduar se kjo ishte një tjetër, nuk ka ndryshim, vBET me aftësi të kufizuara dhe Boom punuar
Ju lutemi përgjigjuni të gjitha pyetjeve kështu që ne do të jetë në gjendje për të vendosur atë saktësisht të njëjtë në forumin tonë test. Kjo do të ju kursejnë na dërguar detajet qasje në qoftë se ne do të jetë në gjendje për të riprodhuar atë në forumin tonë test. Në këtë moment ju përgjigjën vetëm për 1 nga 3 pyetje.
techanalyst
11-10-11, 21:19
Ju lutem tregoni saktësisht se si për të riprodhuar atë.
- Si mendoni ju përgjigje (të shpejtë ose të përparuar ose çështja është për stendat)?
- A do të ndodhë për çdo mesazh, ose për disa të veçanta (ju lutem jepni URL e saktë të mesazhit shembull ku ne mund të shohim atë pas duke iu përgjigjur me kuotë)? (Në këtë moment ne kemi nevojë për disa përmbajtje Ne e dimë se prishet në forum tuaj)
- A kjo ndodh kur ju përgjigje në faqen përkthyer ose në faqen e përkthyer apo jo kabinë?
Ne së pari do të përpiqemi për të riprodhuar atë në forumin tonë testimit (këtu nuk kemi ende për të rinovuar vBulletin 4.1.7 ne jemi ende duke kontrolluar atë në shkallë tonë provë).
1.) Ose
. 2) unë kam për të çaktivizuar vBET në forum time, duke shkaktuar për shumë çështje: P thjesht vënë japin kuotën e nuk është atje
3.) Për një përkthimet nuk punojnë, por me gjuhën e vendosur rezultati ishte i njëjtë
r.dziadusz
12-10-11, 12:33
Hi Unë u përpoq për të riprodhuar këtë çështje thiss në forum tim test, dhe unë gjithmonë merrni të gjitha mesazhet (cituar dhe përgjigje)
Ju mund të na japin më shumë informacion - Kryeministri detaje acces tuaj dhe unë do të kontrollojë atë në vend
techanalyst
12-10-11, 13:20
Ive humbur interesin e përgjithshëm në marrjen e kësaj pune, qenë vetëm tre ditë, por Sëmurë duhet të pranojë humbjen e 200 + e tij, unë u tha asnjë rimbursim, ju duhet update Pyetësorin tuaj "ka rimbursimet"
I cant të vazhdojë të sjellë forumet poshtë, dhe ku plugin juaj nuk punon për mua (periudha), nuk Im do të keni leje për të shkuar në forumet e mia, plehra atë, të merrni vetëm plugin tuaj duke punuar për të dëgjuar ju them "Jona punon kontaktoni tjerët ", unë mund të jetojë shërbimet withlut Translator, I cant live without plugins të tjera
Sëmurë të kthehet kur ajo punon në mënyrën se si unë nevojë për të deri atëherë fshij llogarinë time, emrin e përdoruesit dhe çdo gjë tjetër ju lutem, Im mënyrë të inatosur
Hi. Ne nuk kemi për të rinovuar Pyetësorin FAQ kjo nuk është - politika e tërë është përshkruar në marrëveshjen e licencës që ju pranua. Unë nuk e kuptoj humbjen e 200 + tuaj - nuk e di saktësisht se çfarë do të thotë, por nuk e rrëzimit vBET forum tuaj të cilat është funksional dhe kjo ishte vendimi juaj për të fillojë të punojë në forum reale. Shumica nga klientët nuk kanë ndonjë çështje me vBET vetë i cili ka cilësi të madhe (në këtë moment nuk ka asnjë raport bug i cili është i hapur). Ne nuk jemi në gjendje çfarë është shkaku i çështjes suaj pa qasje në forum tuaj - kjo nuk është e riprodhueshme në forumet tona provë. Ju lutem vini re se gjithkush ka vendosur të ndryshme të plugins dhe ndoshta kjo është një konflikt me mod tjetër, ose thjesht diçka ishte bërë gabim gjatë instalimit / konfigurimit. Sigurisht ndoshta kjo është bug vBET, por ne nuk mund të konfirmojmë atë derisa ne jemi në gjendje për të riprodhuar atë në mjedisin tonë të testimit.
Askush nuk ju pyet për të sjellë forumin tuaj poshtë - si unë e kuptoj forum juaj është duke punuar mirë, kur vBET është kthyer më dhe ju thonë se vetëm është çështje me kuotat e cila nuk është verifikuar ende kështu që ne nuk e dimë është faji vBET apo jo. Si Ju përshkruar veten në plugin tjetër thread juaj është duke punuar për ju :) Kjo u konfirmua nga ju. Pra ju lutem mos shkruani deklarata të rreme - vBET është duke punuar dhe përkthime nga përkthimet ofruesit janë shfaqur në forum tuaj. Ajo u konfirmon nga ju dhe stafin tonë (mua personalisht). Ne e dimë që ju jeni të frustruar për shkak se ju nuk më pëlqen mënyra e integrimit me vBulletin - ju lutem ende rrinë në fjali të cilat janë të vërteta. Kjo është konfirmuar nga ju që vBET është duke punuar në forum tuaj.
Sot / nesër Radek do update këtë forum shumë të Fjalës 4.1.7 - ju jeni të mirëpritur për të përpiqen për të riprodhuar këtë çështje tuaj këtu. Në qoftë se ju nuk do të e në gjendje të bëjë këtë edhe këtu ne do të duhet të marrë të dhënat e qasjes për të punuar me këtë çështje, sepse kjo do të thotë se çështja juaj është e lidhur me vBET, por jo në mjedisin tuaj të veçantë (konfigurimit, plugins të tjera, instalimin e mundur gabuar) . Gjithashtu ju lutem mos përpiqen të parashikojnë të ardhmen - ju nuk mund ta bëjë këtë. Pra ju lutem vetëm të rrinë për të nxjerrë në vend e të shkruarit fantazi në lidhje me atë se do të jetë - ai na sjell askund. Askush nuk tha që të çaktivizoni çdo plugins tuaj - ju jeni histerike këtu ose thjesht duke u përpjekur për të bërë një zhurmë (për çfarë?). Unë besoj se keni pasur për të dëgjuar diçka të tillë para - ndoshta nga ekipi vBulletin, ndoshta nga ekipi vBulletin, ndoshta diku tjetër. Por ju nuk e dëgjoni atë këtu. Pra ju lutem pa bërë histori. Ju lutemi të rrinë në çështjen e - askush nuk e di se çfarë do të jetë. Ndoshta me të vërtetë ne do të them diçka të tillë, por si ju mund të shihni në seksionin tonë të integrimit kemi shpenzuar shumë kohë tonë për të ndihmuar përdoruesit me mods të tjera dhe vBET.
Pra ju lutem të kthehen kur vBulletin 4.1.7 do të jetë në milingonës tonë forumi përpiqet për të riprodhuar këtë çështje tuaj. Tani për tani në bazë të njohurive tona se vBET është duke punuar mirë në Vbulletin 4.1.7 për shembull tonë test. Ju do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë personalisht. Pra, ajo punon rrugën përdoruesit tanë duhet atë - punon si duhet. Ne do të jetë me të vërtetë të lumtur në qoftë se ju të gjeni bug në vBET dhe me buzëqeshje Unë do të shkojë këtë thread në seksionin e raportimit bug - sepse kjo do të thotë se ne mund të përmirësohet vBET një herë më shumë për të dhënë përdoruesit tanë cilësi të mëdha. Pra, ju jeni të mirëpritur për të shkuar mbrapa këtu dhe të na tregojnë çështjen. Ne nuk do të jetë në gjendje të zgjidhë asgjë pa mundësi për të riprodhuar. Në qoftë se kjo mund të riprodhohet vetëm në forum tuaj (askush nuk pretendon se kanë të njëjtën çështje dhe kurrë nuk ka ndodhur më parë asgjë të ngjashme), atëherë ne kemi nevojë për forumin tuaj për të gjetur se çfarë tonë po ndodh dhe a ka ndonjë çështje në të gjitha.
techanalyst
12-10-11, 14:30
Jepni informacion për të hequr dhe uninstall çdo pjesë e këtë gjë, DOSJET gjithçka kod pa shkaktuar ndonjë çështje në forumin tim aktual JU LUTEM
STOP thënë se klienti çfarë ata duan, im konsumatorit dhe unë po ju them atë që unë dua
A kam nevojë për të vënë në 52 gjuhë?
Hi - ju lutem pika ku kam thënë atë që ju dëshironi - Unë nuk e di atë që ju po i referohemi dhe kjo është konfirmuar tashmë se keni bërë dënime pa asnjë mbulesë, kështu që unë do të doja të ju pyes se çfarë ju jeni saktësisht shkruar rreth. Në këtë fjalë shumë të thread "duan" dhe "klienti" janë vetëm në shkrimin tuaj të fundit. Tani për tani unë nuk e di atë që ju jeni shkrim në lidhje.
Të uninstall ju lutem:
1. Uninstall nga CP Admin
2. Hiq rregullat vBET nga. Pengese nëse diç e tillë u shtua
3. Hequr të gjitha skedarët e ngarkuar për FTP (kjo është e mjaftueshme për të hequr fotografi të ngarkuara vetëm / përfshin / xml ajo do të ndikojë Admin CP menu tuaj edhe pas uninstall, e tërë pjesa tjetër mund vetëm të qëndrojë)
techanalyst
12-10-11, 15:37
Fjalët e tua
Dhe një herë agian - ju nuk keni për të ndryshuar kodin tuaj të gjitha plugins. Ajo ishte thënë tashmë disa herë - kështu që ju lutemi të ndaluar - ju kurrë nuk mori një informacion të tillë dhe kjo nuk është e vërtetë. PS ju lutem mos shkruani fjali të rreme.
Por ju jeni duke kërkuar mua për të manipuluar kodin vBulletin, çfarë është ajo, mund ta bëj unë nuk kanë për të bërë ndryshime në kodin e një plugin?
techanalyst
12-10-11, 15:37
Thoni ku Im gënjyer kur kam thënë ju më tha për të manipuluar kodin dhe ju nuk thoni që: P
techanalyst
12-10-11, 15:51
Unë do të kishte dashur për të parë këtë punë, por ju jeni njeri mënyrë për të vështirë për t'u marrë me të, I dont duan të merren me një kompani që ka qëndrimin e keni
Gjithçka hequr që kam gjetur nën zip dhe e vranë jashtë të gjithë përfshin
Unë kam çdo arsye dhe të drejtën për rimbursim
1.) Si një klient ju keni fyer mua ndalesë asnjë, unë kam shumë plugins që nuk shkaktojnë probleme mua
2.) Më tha për të bërë diçka, pastaj mohojnë thënë atë?
3.) Thjesht dont duan të merren me ju tani, periudha
Ka ligje që mbrojnë konsumatorët nga gjëra të tilla si kjo Im duke kërkuar dhe unë kam të drejtë të kërkojë, frustrimi është gjithashtu një mik arsye
Fjalët e tua
Dhe një herë agian - ju nuk keni për të ndryshuar kodin tuaj të gjitha plugins. Ajo ishte thënë tashmë disa herë - kështu që ju lutemi të ndaluar - ju kurrë nuk mori një informacion të tillë dhe kjo nuk është e vërtetë. PS ju lutem mos shkruani fjali të rreme.
Por ju jeni duke kërkuar mua për të manipuluar kodin vBulletin, çfarë është ajo, mund ta bëj unë nuk kanë për të bërë ndryshime në kodin e një plugin?
Ju keni 20 plugins. Ju u pyet për të ndryshuar kodin në 1. Pra, po ju u pyet për të ndryshuar kodin AlbaForum. Dhe po - kjo nuk është e vërtetë që ju keni për të ndryshuar kodin në të gjitha shtojcat tuaja - ju ka shkruajtur deklaratë të rreme.
Thoni ku Im gënjyer kur kam thënë ju më tha për të manipuluar kodin dhe ju nuk thoni që: P
Nuk ka problem e parë që ju ka shkruajtur:
Unë nuk mund dhe nuk do të bëjë të gjitha këto ndryshime, edhe unë të përdorni wiki shkop që unë nuk jam duke shkuar për të ndryshuar kodin e saj, thats vetëm i bezdisshëm, kur ata sjellin një update nga Sëmurë duhet të vazhdojë duke bërë të njëjtën gjë, me 20 + plugins ne vetëm cant ulen dhe thyejnë faqen e internetit për të provuar nëse ajo punon ose jo
Atëherë ne tha se kjo nuk është e nevojshme për të ndryshuar kodin në të gjitha plugins dhe shumica e plugins nuk kërkojnë ndonjë kod ndryshon ONR ndonjë integrim të tjera. Pra, ju tashmë e dinte se ai nuk do të jetë e nevojshme për të ndryshuar të gjitha plugins, ende ju ka shkruajtur deklaratë të rreme (ndoshta për të bërë zhurmë sepse ju të kërkuar për të ADK për refound Withour ndonjë arsye):
pasur nevojë të kërkojë për të ndryshuar kodin në një app që punon, unë nuk nuk duhet të ketë për të manipuluar kodin, çfarë ndodh kur kam upgrade dikush apo të aplikoni një arnim për këtë softuer? Unë kam për të shkuar mbrapa dhe të bëjë këto hapa, me të gjitha shtojcat e mia aktuale Unë nuk kam nevojë për të bërë ndonjë të kësaj.
Ne ju tha përsëri se ajo nuk është e nevojshme të ndryshojë të gjitha shtojcat, por keni shkruar përsëri dhe ju e bëri atë në mënyrë shumë të errët dhe vulgare (që është arsyeja pse mesazhi juaj u hoq):
PER TE GJITHE Plugins AKTUALE Unë kam ende për të manipuluar kodin e plugins të tjera për të marrë ato PUNËS
Pra, ne kemi atë - kjo nuk ishte fshirë zor. Dhe ju e dini se çfarë ju bëri të përkryer kështu që ju lutemi mos të përpiqet për të bërë ndonjë kurthe me smiley ndeshet vetëm për shkak se ne kemi hequr mesazhin tuaj vulgare. Ne kemi përmbajtjen e saj (unë po dërgoj atë për ju në PD kështu që ju mund të shkruani atë përsëri në mënyrë normale - mbani mend ...).
Ai është që ju të cilët bënë deklarata pa asnjë mbulesë dhe të përpiqemi për të bërë stuhi në një gotë me ujë për të detyruar përdorim për rimbursim kur nuk ka ndonjë arsye për rimbursim. Ju lutemi të ndalet. Të gjitha deklaratat e ardhshme të rreme do të hiqen - ne nuk kemi kohë për të luajtur në kërkojë dhe fshehin. Ne jemi këtu për të mbështetur klientët kështu që tani - ju lutem tregoni keni nevojë për ndihmë më shumë me ndonjë me këtë çështje? :)
techanalyst
12-10-11, 16:35
Nuk ka problem e parë që ju ka shkruajtur:
Atëherë ne tha se kjo nuk është e nevojshme për të ndryshuar kodin në të gjitha plugins dhe shumica e plugins nuk kërkojnë ndonjë kod ndryshon ONR ndonjë integrim të tjera. Pra, ju tashmë e dinte se ai nuk do të jetë e nevojshme për të ndryshuar të gjitha plugins, ende ju ka shkruajtur deklaratë të rreme (ndoshta për të bërë zhurmë sepse ju të kërkuar për të ADK për refound Withour ndonjë arsye):
Ne ju tha përsëri se ajo nuk është e nevojshme të ndryshojë të gjitha shtojcat, por keni shkruar përsëri dhe ju e bëri atë në mënyrë shumë të errët dhe vulgare (që është arsyeja pse mesazhi juaj u hoq):
Pra, ne kemi atë - kjo nuk ishte fshirë zor. Dhe ju e dini se çfarë ju bëri të përkryer kështu që ju lutemi mos të përpiqet për të bërë ndonjë kurthe me smiley ndeshet vetëm për shkak se ne kemi hequr mesazhin tuaj vulgare. Ne kemi përmbajtjen e saj (unë po dërgoj atë për ju në PD kështu që ju mund të shkruani atë përsëri në mënyrë normale - mbani mend ...).
Ai është që ju të cilët bënë deklarata pa asnjë mbulesë dhe të përpiqemi për të bërë stuhi në një gotë me ujë për të detyruar përdorim për rimbursim kur nuk ka ndonjë arsye për rimbursim. Ju lutemi të ndalet. Të gjitha deklaratat e ardhshme të rreme do të hiqen - ne nuk kemi kohë për të luajtur në kërkojë dhe fshehin. Ne jemi këtu për të mbështetur klientët kështu që tani - ju lutem tregoni keni nevojë për ndihmë më shumë me ndonjë me këtë çështje? :)
Tuaj nuk ndihmojnë periudhën fyerjen tuaj,
Unë dua një rimbursim, dont duan software, nuk dobishme juaj, irriton një klient nuk është mbështetur
Ju gjithashtu tha se ishte duke punuar, përveç: P se ishte një nga dy çështjet kryesore, Përgjigju me kuotë është më e rëndësishme për mua se përkthimet, kështu që nuk e tij të punës, nëse e saj duke shkaktuar një çështje, ju mohojnë faktet thjeshtë literal
. 1) Në mënyrë për diçka që do të konsiderohen të punës, ai duhet të punojë pa interupting veprimet e tjera tha komponente - pastrimin e juaj plugin shkaktuar interuptions
. 2) Mbështetje - unë duhet të vazhdojnë për të mundësuar plugin për të provuar përsëri dhe përsëri, duke thyer forume, ofendues, ose irrituese një klient për të nuk ka fund
Rimbursim nuk tuaj, duke ndihmuar dhe i dont duan ndihmën tuaj, vetëm nëse e lexoni mesazhet e tua më bën të të duan të hedhin monitor tim nga një dritare
Theres mënyrë për dhimbje dhe vuajtje shumë për të marrë këtë të punës
Unë do të kishte dashur për të parë këtë punë, por ju jeni njeri mënyrë për të vështirë për t'u marrë me të, I dont duan të merren me një kompani që ka qëndrimin e keni
Gjithçka hequr që kam gjetur nën zip dhe e vranë jashtë të gjithë përfshin
Unë kam çdo arsye dhe të drejtën për rimbursim
1.) Si një klient ju keni fyer mua ndalesë asnjë, unë kam shumë plugins që nuk shkaktojnë probleme mua
2.) Më tha për të bërë diçka, pastaj mohojnë thënë atë?
3.) Thjesht dont duan të merren me ju tani, periudha
Ka ligje që mbrojnë konsumatorët nga gjëra të tilla si kjo Im duke kërkuar dhe unë kam të drejtë të kërkojë, frustrimi është gjithashtu një mik arsye
Nuk ka asnjë arsye për rimbursim:
1.) Fyer? atë që ju jeni shkrim në lidhje me? Gjithashtu keni paguar për licencën e vBET - madje edhe duke supozuar se ju u fyer atë që ka të bëjë me licencë vBET? Ne nuk kemi asnjë ide se çfarë ju shkruani në lidhje.
2.) Gjithashtu kanë asnjë ide se çfarë ju shkruani në lidhje. Dhe përsëri atë që ka të bëjë me licencë vBET?
. 3) Ju nuk keni për të - ju blerë triko ju nuk keni për të ardhur përsëri dhe përsëri në dyqan. Leje keni blerë vBET dhe ju paguhen për këtë. Ju lutem vini re se mbështetja është e lirë - rimbursim nga asgjëja nuk është asgjë. Ju nuk paguhen për mbështetje. Gjithashtu edhe ju do të - kjo është vendimi juaj për të refuzuar mbështetjen tonë. Çfarë ka të përbashkët me Leje vBET?
Frustrimi ka asnjë arsye për çdo rimbursim - ne tashmë e thënë se roli ynë këtu është për të punuar dhe për të ndihmuar ju me vBET dhe ne nuk jemi këtu për stërvitje, duke punuar me emocionet tuaja dhe as të bëjë ndonjë psychoanalyze. Për çështjet me emocionet tuaja ju lutem shkoni për njerëzit e duhur. Ne jemi këtu për çështje me vBET. Dhe gjithashtu përsëri - Mbështetja falas :) refuzuar mbështetjen tonë ju jep asnjë të drejtë për rimbursim.
Tuaj nuk ndihmojnë periudhën fyerjen tuaj,
Unë dua një rimbursim, dont duan software, nuk dobishme juaj, irriton një klient nuk është mbështetur
Ju gjithashtu tha se ishte duke punuar, përveç: P se ishte një nga dy çështjet kryesore, Përgjigju me kuotë është më e rëndësishme për mua se përkthimet, kështu që nuk e tij të punës, nëse e saj duke shkaktuar një çështje, ju mohojnë faktet thjeshtë literal
. 1) Në mënyrë për diçka që do të konsiderohen të punës, ai duhet të punojë pa interupting veprimet e tjera tha komponente - pastrimin e juaj plugin shkaktuar interuptions
. 2) Mbështetje - unë duhet të vazhdojnë për të mundësuar plugin për të provuar përsëri dhe përsëri, duke thyer forume, ofendues, ose irrituese një klient për të nuk ka fund
Rimbursim nuk tuaj, duke ndihmuar dhe i dont duan ndihmën tuaj, vetëm nëse e lexoni mesazhet e tua më bën të të duan të hedhin monitor tim nga një dritare
Përsëri ju lutem tregoni saktësisht se ku jemi fyerje ju? Ju lutem mos harroni se ajo ishte mesazhi juaj i cili u hoq për shkak të vulgarisms. Ne tashmë i tha se deklaratat e rreme do të fshihet - në qoftë se ju nuk keni të mbuluar për deklaratat tuaja ju lutem mos shkruaj atë ose ajo do të jetë mbartës. Ne nuk do të pranojë mesazhe çdo shumë që ne jemi të fyer ju derisa ju të jepni dënimin e saktë ku ne jemi fyese ju.
Askush nuk mohon ndonjë faktet. Fakti është se ju janë duke na thënë se ju keni çështje me thonjëza. Fakti është se ne kurrë nuk e panë atë në forum tuaj. Fakti është që ne ju ofrojmë mbështetjen me atë që nga fillimi. Fakti është se ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë. Fakti është se ajo nuk është konfirmuar se ajo është çështja vBET apo është çështje ekziston në të gjitha.
Ju lutem vini re se mbështetja është i lirë dhe rimbursim për diçka që kushton 0 është 0. Gjithashtu ju kanë refuzuar mbështetjen tonë. Gjithashtu ju nuk duhet të vazhdojë të mundësojë çaktivizuar plugin - ju mund të na japin akses, ju mund të punoni në shembull test.
Fakti është se ju jeni të shkruar deklarata të rreme dhe kjo u provua tashmë. Ju doni rimbursim dhe ju jeni ulëritës për të na detyrojë për rimbursim duke përdorur deklarata të rreme. Ne nuk do të lejojë që të më. Qëndro me fakte ose shkruani asgjë.
A keni nevojë për ndihmë më shumë me këtë çështje? :)
techanalyst
12-10-11, 16:46
Nuk ka asnjë arsye për rimbursim:
1.) Fyer? atë që ju jeni shkrim në lidhje me? Gjithashtu keni paguar për licencën e vBET - madje edhe duke supozuar se ju u fyer atë që ka të bëjë me licencë vBET? Ne nuk kemi asnjë ide se çfarë ju shkruani në lidhje.
2.) Gjithashtu kanë asnjë ide se çfarë ju shkruani në lidhje. Dhe përsëri atë që ka të bëjë me licencë vBET?
. 3) Ju nuk keni për të - ju blerë triko ju nuk keni për të ardhur përsëri dhe përsëri në dyqan. Leje keni blerë vBET dhe ju paguhen për këtë. Ju lutem vini re se mbështetja është e lirë - rimbursim nga asgjëja nuk është asgjë. Ju nuk paguhen për mbështetje. Gjithashtu edhe ju do të - kjo është vendimi juaj për të refuzuar mbështetjen tonë. Çfarë ka të përbashkët me Leje vBET?
Frustrimi ka asnjë arsye për çdo rimbursim - ne tashmë e thënë se roli ynë këtu është për të punuar dhe për të ndihmuar ju me vBET dhe ne nuk jemi këtu për stërvitje, duke punuar me emocionet tuaja dhe as të bëjë ndonjë psychoanalyze. Për çështjet me emocionet tuaja ju lutem shkoni për njerëzit e duhur. Ne jemi këtu për çështje me vBET. Dhe gjithashtu përsëri - Mbështetja falas :) refuzuar mbështetjen tonë ju jep asnjë të drejtë për rimbursim.
1.) Asking nëse lexoni edhe udhëzimet, duke u thënë mua ju nuk bëni një DEKLARATË kur ju e bëri
2.) I cant vBET përdorimi i periudhës së saj të shkaktuar shumë çështje, pse unë do të duan të përdorin diçka që shkakton problemin më shumë, atëherë ajo do të zgjidhte?
3.) Pastaj thoni se si të merrni një rimbursim për diçka që unë nuk mund të përdorin, çfarë pjesë dont ju merrni këtu seriozisht? Kundërvajtëse tuaja Paypals kushtet e shërbimit, ju keni një politikë rimbursim
VBET nuk është duke punuar për mua periudha pse është ajo që ju nuk e merrni këtë, nuk Im do të thyejnë faqen time shumë për të marrë atë për të punuar, unë duhet të jetë në gjendje për të blerë një plugin të instaluar dhe të shkoni, nuk kam nevojë për sacrice pula e ardhshme për të marrë këtë pune
Fyes
Unë dua rimbursim, sepse ajo nuk ka punë, Im duke deklaruar arsyen time
Për të marrë atë për të punuar kam nevojë për të manipuluar një plugin aktualisht pune, rimbursim kërkojnë më shumë se të vlefshme, mbështetur fyese dhe të padobishme
Unë do të raportojë në PayPal, thats lehtë, sepse produkti nuk punon siç pritej, guess what një rregull të saj në marrëveshjen e tyre
Përsëri tuaj duke i kërkuar mua për të thyer forumin kështu që ju mund të luajë
Asnjë kuotat vetëm atje janë plugins të tjera që nuk janë duke punuar, pse unë do të duan të kalojnë nëpër këtë me ju më shumë!
techanalyst
12-10-11, 16:51
Askush nuk mohon ndonjë faktet. Fakti është se ju janë duke na thënë se ju keni çështje me thonjëza. Fakti është se ne kurrë nuk e panë atë në forum tuaj. Fakti është që ne ju ofrojmë mbështetjen me atë që nga fillimi. Fakti është se ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë. Fakti është se ajo nuk është konfirmuar se ajo është çështja vBET apo është çështje ekziston në të gjitha.
Problemi I disable vBET shkon larg e thjeshtë, çfarë tjetër mund të duhet të presim dhe të shohim është njeriu thyer ju jeni të trashë si një rreze çeliku
Nëse unë blej një triko dhe FREYS brenda 30 ditësh, unë të marrë atë përsëri dhe ata ose rimbursojë mua ose jepni diçka tjetër e thjeshtë, ju keni asgjë për të ofruar mua saj, periudhë ju injorant
Ju tha këtë çështje, tani ju doni qasje në forume panel time admin? Pse do të bëj që, shqetësimi juaj është vetëm për plugin tuaj I dont kujdes nëse ajo punon në një vend vanilje, ajo nuk punon në minierë, i blerë me synime dhe të kuptuarit se do të, por kjo nuk
techanalyst
12-10-11, 16:52
Im duke refuzuar për të thyer forumet e mia, jo mbështetëse: P marrë faktet drejt
. 1) Është e rëndësishme për të bërë të qartë integrimi nuk është bërë siç duhet, veçanërisht që kur deklaratat përdorues sugjerojnë se ajo nuk ishte - kjo nuk është fyerje kjo është pyetja verifikuar shkaqet e mundshme të çështjeve. Ne nuk kemi bërë deklaratën dhe pastaj tha se ne nuk e bëri këtë deklaratë.
2.) Në këtë moment ju keni hapur vetëm një çështje e cila nuk është konfirmuar kurrë nuk ekziston fare as nuk është çështje vBET, sepse ju refuzojnë të tregojnë atë. Më parë keni pasur një shumë të hapur çështjen e cila është shkaktuar nga integrimi gabuar, kështu që nuk është shkaktuar nga vBET, por nga gabimi njerëzor / konfigurimit të gabuar. Pra, ku janë çështjet tuaja shumë? Gjithashtu ju lutem lexoni marrëveshjen e licencës - bugs nuk janë arsye për rimbursim. Ne zgjidhjen e mete nëse ato ekzistojnë. Në këtë moment nuk ka asnjë raport të hapur bug.
. 3) Ju mund të përdorni vBET - ju konfirmuar veten se ajo është duke punuar.
vBET është duke punuar për ju - ju konfirmoi atë dhe stafin tonë shumë (mua personalisht). Ju jeni në gjendje për të, por vBET instaluar dhe konfiguruar atë të saktë dhe të kandidojë. Konfigurimi i gabuar / instalim nuk është arsye për rimbursim.
Askush nuk ofendoi kurrë ju. Ndaluar atë.
vBET është duke punuar. Ky forum është shumë prova dhe shumë e klientëve tanë të tjera forume janë prova. Ju vetëm kishte instalimin e keqe / Konfigurimi dhe ju konfirmuar veten se pas duke e bërë atë të përshtatshme ajo ishte duke punuar në forum tuaj. Pra, ku është pika juaj? vBET është duke punuar në forum tuaj - ju personalisht konfirmuar atë.
Sigurisht ju mund të raportoni - ajo do të ndryshojë asgjë. vBET është duke punuar, ju nuk keni arsye për rimbursim në të gjitha dhe ju vetëm duan të thyejnë marrëveshjen tonë ligjor. Ju lutem lexoni marrëveshjen License. Të gjitha tiparet vBET janë përshkruar në këtë forum dhe të gjitha janë të vërteta.
techanalyst
12-10-11, 17:01
Licenca e kam blerë takon softuer që shkakton probleme për plugins të tjera unë përdorin
Mbështetje - Nëse unë u jap juve akses juaj do të manipuluar vBulletin, thats jo një zgjidhje dhe të mos Im pranuar se, po shkakton vBulletin zero çështje në web faqen time
Im duke refuzuar për të thyer forumet e mia, jo mbështetëse: P marrë faktet drejt
Ju kurrë nuk u pyet për të thyer forum tuaj. Ju lutem vini re që ju thjesht mund të na lejojë për të mbështetur ju të kihet duke dërguar detaje qasje (ne kërkuam ju në lidhje me atë tashmë disa herë). Gjithashtu ju mund të punoni në raste test.
A keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë çështje? :)
techanalyst
12-10-11, 17:04
. 1) Është e rëndësishme për të bërë të qartë integrimi nuk është bërë siç duhet, veçanërisht që kur deklaratat përdorues sugjerojnë se ajo nuk ishte - kjo nuk është fyerje kjo është pyetja verifikuar shkaqet e mundshme të çështjeve. Ne nuk kemi bërë deklaratën dhe pastaj tha se ne nuk e bëri këtë deklaratë.
2.) Në këtë moment ju keni hapur vetëm një çështje e cila nuk është konfirmuar kurrë nuk ekziston fare as nuk është çështje vBET, sepse ju refuzojnë të tregojnë atë. Më parë keni pasur një shumë të hapur çështjen e cila është shkaktuar nga integrimi gabuar, kështu që nuk është shkaktuar nga vBET, por nga gabimi njerëzor / konfigurimit të gabuar. Pra, ku janë çështjet tuaja shumë? Gjithashtu ju lutem lexoni marrëveshjen e licencës - bugs nuk janë arsye për rimbursim. Ne zgjidhjen e mete nëse ato ekzistojnë. Në këtë moment nuk ka asnjë raport të hapur bug.
. 3) Ju mund të përdorni vBET - ju konfirmuar veten se ajo është duke punuar.
vBET është duke punuar për ju - ju konfirmoi atë dhe stafin tonë shumë (mua personalisht). Ju jeni në gjendje për të, por vBET instaluar dhe konfiguruar atë të saktë dhe të kandidojë. Konfigurimi i gabuar / instalim nuk është arsye për rimbursim.
Askush nuk ofendoi kurrë ju. Ndaluar atë.
vBET është duke punuar. Ky forum është shumë prova dhe shumë e klientëve tanë të tjera forume janë prova. Ju vetëm kishte instalimin e keqe / Konfigurimi dhe ju konfirmuar veten se pas duke e bërë atë të përshtatshme ajo ishte duke punuar në forum tuaj. Pra, ku është pika juaj? vBET është duke punuar në forum tuaj - ju personalisht konfirmuar atë.
Sigurisht ju mund të raportoni - ajo do të ndryshojë asgjë. vBET është duke punuar, ju nuk keni arsye për rimbursim në të gjitha dhe ju vetëm duan të thyejnë marrëveshjen tonë ligjor. Ju lutem lexoni marrëveshjen License. Të gjitha tiparet vBET janë përshkruar në këtë forum dhe të gjitha janë të vërteta.
1.) Integrimi vs Kodi manipulimi, Im një inxhinier, manipulimi kodi nuk është formulimi integrimi faktike është "Manipulimi Kodi kërkohet" reklamat e saj të rreme për tregun se si integrim
2.) Nuk e njeriut, unë kam për të shkruar ri htaccess time për të marrë sistemin tuaj për të punuar si duhet, dhe file tuaj htaccess nuk ka punuar për mua ku unë të përdorni të ofrimit të shërbimeve Content
3.) Një gjuhë ******************** .. ku e kam thënë më shumë se një ka punuar? Përsëri nuk thats PUNËS një funksion të vetëm nga 52 punoi, hows se puna njeriun, Perëndia im
Ju bëri fyerje ju tha mua për të parë një terapist në thelb: P thats të fyer
Konfigurimi manipulimi vs, ajo shkaktoi plugins të tjera për të ndaluar të punës, VBTube shembull nuk shfaqin Videos, vbnotifications pasur tabs më të bukur të vogla ato janë të 1/3rd faqen e kodit mbeturinave
Plugin JUAJ shkaktuar këto çështje
techanalyst
12-10-11, 17:06
Ju kurrë nuk u pyet për të thyer forum tuaj. Ju lutem vini re që ju thjesht mund të na lejojë për të mbështetur ju të kihet duke dërguar detaje qasje (ne kërkuam ju në lidhje me atë tashmë disa herë). Gjithashtu ju mund të punoni në raste test.
Mundësuar vBET do të shkaktojë FORUMI tërë për ketë çështje (i kërkuar mua për të mundësuar plugin = forum thyen thënë tuaj ju nuk pyesni mua për të ri-mundësojnë atë?) Nuk thats shembull një të vetme, I dont dua që ju të pasur qasje, sepse unë e di ju do të manipulojë KODI dhe i dont duan Kodi manipuluar, manipulimi i kodit të thotë përmirësimet plugin forum etj bëhet një makth
I sigurt se unë dua të ndihmojë pa pasur nevojë të vBET aktivizuar në forum time, asnjë manipulim Kodi thats të për ndihmë, manipulimin kodin NUK ESHTE ndihmë
Problemi I disable vBET shkon larg e thjeshtë, çfarë tjetër mund të duhet të presim dhe të shohim është njeriu thyer ju jeni të trashë si një rreze çeliku
Nëse unë blej një triko dhe FREYS brenda 30 ditësh, unë të marrë atë përsëri dhe ata ose rimbursojë mua ose jepni diçka tjetër e thjeshtë, ju keni asgjë për të ofruar mua saj, periudhë ju injorant
Ju tha këtë çështje, tani ju doni qasje në forume panel time admin? Pse do të bëj që, shqetësimi juaj është vetëm për plugin tuaj I dont kujdes nëse ajo punon në një vend vanilje, ajo nuk punon në minierë, i blerë me synime dhe të kuptuarit se do të, por kjo nuk
Ju u zbuluar tashmë shkruar fjali të rreme - ne kemi nevojë për të konfirmuar e bën çështje ekziston në të gjitha. Gjithashtu ajo mund të jetë në konflikt me plugin tjetër gjë nuk vBET.
Ligji polak ju jep asnjë politikë 30 ditë. Unë nuk e di se ligjet tuaja lokale, por unë mendoj se kjo është politikë dyqan nuk është ligji, dhe madje edhe nëse ajo është ligji - ju blerë licencën në Poloni dhe ju eksportuar atë në vendin tuaj. Licenca vBET është nën ligjin polak - ajo është e përfshirë në mënyrë të qartë në Marrëveshjen License. Ne ju ofrojmë mbështetje dhe vBET pune - ju vetëm refuzojnë atë dhe kjo është vendimi juaj. Ne nuk rimbursim për shkak të përdorues vendosi të refuzojë mbështetje.
Ju lutem lexoni Marrëveshje License - ndonjë të mete të mundshme janë gjë normale në çdo ciklit te jetes software dhe kjo nuk është bazë për rimbursim. Edhe ajo nuk është konfirmuar keni në të gjitha bug çdo çështje apo - kjo është një nga deklaratat tuaja dhe kjo është konfirmuar tashmë që ju jeni të shkruar deklarata të rreme. Pra, së pari - edhe në qoftë se nuk është një bug - ne mete sakta nuk ka rimbursimet dhe jeni dakord për këtë në Marrëveshje License - ju do të gjeni pjesë të tilla në marrëveshje ndoshta çdo licencës software. Dhe duke refuzuar mbështetjen për të ndihmuar me këtë çështje vBET potencial / bug është as arsye për rimbursim.
A keni nevojë për ndihmë më shumë me çështjen tuaj? :)
techanalyst
12-10-11, 17:15
Nuk thats një dënim të rreme, citon punojnë me të çaktivizuar, dytë unë mundësuar ata të ndaluar
Gjobisë rregulluar atë pa manipuluar kodin e forumet e mia ose plugins të tjera që hows
Kjo nuk është një bug, Software juaj nuk luajnë bukur me programe të tjera, duke e konsideruar programe të tjera = 95% e forumit tim plugin e juaj është më pak e vlefshme
techanalyst
12-10-11, 17:18
Gjithashtu ajo mund të jetë në konflikt me plugin tjetër gjë nuk vBET.
Ok ata punojnë me vBET off: PI mundësojë atë ata thyejnë ************************************** I ** mundësojnë ose çaktivizoni Rinise Shqiptare Pro, VBTube etj etj etj, citon punojnë ose mënyrë
Licenca e kam blerë takon softuer që shkakton probleme për plugins të tjera unë përdorin
Mbështetje - Nëse unë u jap juve akses juaj do të manipuluar vBulletin, thats jo një zgjidhje dhe të mos Im pranuar se, po shkakton vBulletin zero çështje në web faqen time
Ajo është zgjidhje - ju thjesht e refuzojnë atë. Ju lutemi vini re se mënyra standarde e mbështetur zyrtarisht dërgojë raportin çështje të Fjalës është parë për të ju pyes për të gjitha detajet qasje. Pra, kjo nuk është asgjë e jashtëzakonshme - kjo është normale në këtë tregti. Ju refuzoni mbështetjen që është fakt dhe kjo nuk është arsye për rimbursim - kjo është vendimi juaj. Gjithashtu ju lutem vini re se ne jemi duke u përpjekur për të riprodhuar këtë çështje parë në kanalizime tonë test. Ne nuk mund të riprodhoni këtë çështje. Gjithashtu askush tjetër nuk ka çështje. Edhe ajo nuk është konfirmuar se çështja e vërtetë ekziston dhe ne duhet të marrin në konsideratë atë që ju tashmë e shkroi deklarata të rreme në forumin tonë.
techanalyst
12-10-11, 17:22
Manipuluar një LICNESE TRETË PJESA shitur dhe e bëri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës: P Çfarë të drejte ka FIX juaj për të manipuluar kodin e një pale të tretë
Ku është marrëveshja me miratimin vBulletin ndryshimet që ju bëni?
Ok thjeshtë unë po ju jap detaje, juaj do të çaktivizuar plugins të tjera, juaj do të ndryshojë konfigurimin e plugins të tjera dhe kodin pastaj fajësojnë plugins të tjera
DBTech dhe vBulletin vBulletin gjithë kanë hyrje admin, kurrë nuk e bëri një herë ata bëjnë një ndryshim në një mjedis në një tjetër plugin, kurrë, kurrë
Sëmurë të sigurojë login, por ju mund të bëni vetëm të ndryshojë në plugin juaj nuk ligjshëm asgjë tjetër, është se i këndshëm
Kuptimi Jo ndryshime config në VBulleting, ose ndonjë plugin vBulletin Draginbyte
Mundësuar vBET do të shkaktojë FORUMI tërë për ketë çështje (i kërkuar mua për të mundësuar plugin = forum thyen thënë tuaj ju nuk pyesni mua për të ri-mundësojnë atë?) Nuk thats shembull një të vetme, I dont dua që ju të pasur qasje, sepse unë e di ju do të manipulojë KODI dhe i dont duan Kodi manipuluar, manipulimi i kodit të thotë përmirësimet plugin forum etj bëhet një makth
I sigurt se unë dua të ndihmojë pa pasur nevojë të vBET aktivizuar në forum time, asnjë manipulim Kodi thats të për ndihmë, manipulimin kodin NUK ESHTE ndihmë
Nuk ka çështje. Ne po diskutojmë një potencial dhe jo të dëmshme (lejon forum për të punuar) çështje. Askush nuk ju thashë "thyen forumin tuaj". Kjo është deklarata e rreme. Pa marrë parasysh atë që ju do të bëhet ekuacionet - ju nuk do të vënë fjalët tuaja për gojët jashtë. Kjo nuk ndodhi - ne kurrë nuk ju tha për të thyer forum tuaj.
Nëse ju doni të ndihmojë, pa pasur vBET aktivizuar në forum tuaj, atëherë:
1. Ju lutemi të provoni për të riprodhuar këtë çështje në forumin tonë, kur ne update me 4.1.7
2. Të hapur vetë mjedisin tuaj test - vetëm fotografi kopjuar dhe bazës së të dhënave, të ndryshojë një vendosjen URL (forum) dhe kjo është bërë.
Ne tashmë ju dha lë të kuptohet se ato kabinë.
techanalyst
12-10-11, 17:28
Lënë tuaj jashtë çështjeve të tjera që kam sjellë deri
Rinise Shqiptare Pro ka çështje me vBET aktivizuar, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads ndalesa të punës
A vërtetë duhet të ketë dikush të kalojnë nëpër të gjithë ata dhe të manipuluar kodin për të bërë punën vBET .... seriozisht? Përgjigjem se, këto PUNA plugins, për sa kohë vBET nuk është aktivizuar, kështu që thats të 20-30 plugins që punojnë në paqe
Gjithashtu ajo mund të jetë në konflikt me plugin tjetër gjë nuk vBET.
Ok ata punojnë me vBET off: PI mundësojë atë ata thyejnë ************************************** I ** mundësojnë ose çaktivizoni Rinise Shqiptare Pro, VBTube etj etj etj, citon punojnë ose mënyrë
Për të zbuluar konfliktin ju duhet të:
1. Riprodhuar këtë çështje me mjedisin normale
2. Disable plugins të tjera - vBET aktivizuar
3. Përpiqen për të riprodhuar këtë çështje përsëri - në qoftë se ajo nuk ndodh që çështja është shkaktuar nga konflikti me disa plugin tjetër
Ju lutem vini re se në këtë fazë ne duhet të konfirmojë çështja ekziston personalisht. Deklarata juaj nuk do të jetë e mjaftueshme.
Nuk thats një dënim të rreme, citon punojnë me të çaktivizuar, dytë unë mundësuar ata të ndaluar
Gjobisë rregulluar atë pa manipuluar kodin e forumet e mia ose plugins të tjera që hows
Kjo nuk është një bug, Software juaj nuk luajnë bukur me programe të tjera, duke e konsideruar programe të tjera = 95% e forumit tim plugin e juaj është më pak e vlefshme
Ne do të jetë i gatshëm për të rregulluar atë. Ne do të bëjmë ndryshime të përhershme nuk ka kod në të gjitha pa lejen tuaj. Ne mund të shtoni shkrimet të cilat do të krijuara vetëm për IP tone dhe vetëm për kohën e nevojshme për të gjetur tonë se çfarë po ndodh. Ju lutemi PM qasje detaje :)
techanalyst
12-10-11, 17:31
3. Përpiqen për të riprodhuar këtë çështje përsëri - në qoftë se ajo nuk ndodh që çështja është shkaktuar nga konflikti me disa plugin tjetër
Ok kështu forumi im do të jetë një pos të gjithë ju jeni të shqetësuar me të është plugin tuaj të punës, forumi im plugins të tjera peshoj rëndësinë e juaja, përsëri nuk thats një fix ose zgjidhje
20-30 Shtojca = punës
20/30 + plugins vBET Jo = punës
VBET Nga vetë - punuar ********** ....
Get foto Futeni vBET ajo prishet, i dont duan të mbyllje forumin tim dhe karakteristika për një tuaj
thats të nuk është një bug thats të quhet produkt i metë
techanalyst
12-10-11, 17:32
Ne do të jetë i gatshëm për të rregulluar atë. Ne do të bëjmë ndryshime të përhershme nuk ka kod në të gjitha pa lejen tuaj. Ne mund të shtoni shkrimet të cilat do të krijuara vetëm për IP tone dhe vetëm për kohën e nevojshme për të gjetur tonë se çfarë po ndodh. Ju lutemi PM qasje detaje :)
Nuk ka pasur ndryshime Kodi periudhë (Temp ose Perm) dhe nuk ka ndryshime config ose opsion në vBulletin, Dragon Byte, m vBulletin etj, nuk ka ndryshime të kodit, opsionet, asnjë manipulim dhe jo paaftësi nga ato plugins
Manipuluar një LICNESE TRETË PJESA shitur dhe e bëri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës: P Çfarë të drejte ka FIX juaj për të manipuluar kodin e një pale të tretë
Ku është marrëveshja me miratimin vBulletin ndryshimet që ju bëni?
Ok thjeshtë unë po ju jap detaje, juaj do të çaktivizuar plugins të tjera, juaj do të ndryshojë konfigurimin e plugins të tjera dhe kodin pastaj fajësojnë plugins të tjera
DBTech dhe vBulletin vBulletin gjithë kanë hyrje admin, kurrë nuk e bëri një herë ata bëjnë një ndryshim në një mjedis në një tjetër plugin, kurrë, kurrë
Sëmurë të sigurojë login, por ju mund të bëni vetëm të ndryshojë në plugin juaj nuk ligjshëm asgjë tjetër, është se i këndshëm
Kuptimi Jo ndryshime config në VBulleting, ose ndonjë plugin vBulletin Draginbyte
Ne kurrë nuk e bëri edhe ndonjë ndryshim në forum tuaj :)
Ne ndoshta mund të bëjmë ndryshime të përhershme nuk config. Nëse do të gjeni ndonjë gjë të dyshimtë, ne mund të kontrolloni atë për një kohë të shkurtër (disa sekonda) vetëm për të kontrolluar atë si çështje të mundshme dhe pastaj të rivendosur atë përsëri. Unë nuk them që ne do të bëjmë atë - në qoftë se ju dëshironi ne mund të informojë / ju pyes në raste të tilla.
Ende e parë që ne do të kontrollojë pjesë të vBET.
Lënë tuaj jashtë çështjeve të tjera që kam sjellë deri
Rinise Shqiptare Pro ka çështje me vBET aktivizuar, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads ndalesa të punës
A vërtetë duhet të ketë dikush të kalojnë nëpër të gjithë ata dhe të manipuluar kodin për të bërë punën vBET .... seriozisht? Përgjigjem se, këto PUNA plugins, për sa kohë vBET nuk është aktivizuar, kështu që thats të 20-30 plugins që punojnë në paqe
Ne vetëm mund të diskutojnë çështje që u përshkruar. Ju lutemi të hapur thread reja për çështje të reja. Një thread = një çështje. Në këtë moment, ne kemi hapur një fije për një çështje që lidhet me forum tuaj. Gjithashtu ju lutem jepni detajet, kur thread hapur të reja - URL saktë ku ne mund të shohim këtë çështje. Ju është informuar tashmë disa herë për të. Nuk ka thread hapur për çështje për ne do të thotë asnjë çështje. Si ne mund të dimë se çështja ende ekziston? Ju u tha disa herë tashmë për të hapur një fije për një çështje. Ju vetëm u hap këtë thread për këtë çështje.
Vetëm ju lutem thread hapur të reja për çështje të reja.
1.) Integrimi vs Kodi manipulimi, Im një inxhinier, manipulimi kodi nuk është formulimi integrimi faktike është "Manipulimi Kodi kërkohet" reklamat e saj të rreme për tregun se si integrim
2.) Nuk e njeriut, unë kam për të shkruar ri htaccess time për të marrë sistemin tuaj për të punuar si duhet, dhe file tuaj htaccess nuk ka punuar për mua ku unë të përdorni të ofrimit të shërbimeve Content
3.) Një gjuhë ******************** .. ku e kam thënë më shumë se një ka punuar? Përsëri nuk thats PUNËS një funksion të vetëm nga 52 punoi, hows se puna njeriun, Perëndia im
Ju bëri fyerje ju tha mua për të parë një terapist në thelb: P thats të fyer
Konfigurimi manipulimi vs, ajo shkaktoi plugins të tjera për të ndaluar të punës, VBTube shembull nuk shfaqin Videos, vbnotifications pasur tabs më të bukur të vogla ato janë të 1/3rd faqen e kodit mbeturinave
Plugin JUAJ shkaktuar këto çështje
1.) Kjo është integrimi - ajo integron 2 produkte, kështu që është integrimi. Nuk ka ndonjë shpallje e rreme. Ju lutemi të na vënë në atë në qoftë se ju mendoni se është.
. 2) Ju gjithashtu kishte për të rishkruar tuaj htaccess kur instalimi i vBulletin -. Kështu që çfarë? Çfarë është pika këtu?
. 3) Kjo nuk është një gjuhë - të gjithë janë duke punuar. Njëra është dëshmi se ajo është duke punuar. vBET paraqet rezultatet e duhur nga ofruesit e përkthimeve. Dhe ju është njoftuar tashmë se keni arritur kufirin tuaj deri në ofruesit e përkthimit vBET nuk ka rezultate për të paraqitur dhe kjo është arsyeja pse ju mund të shihni përmbajtje jo të përkthyer. Të gjitha gjuhët janë duke punuar - kur ju do të keni limitet tuaja në dispozicion përsëri ju do të shihni se edhe përkthimet janë duke ardhur. Kjo është nga vBET - ju jeni përgjegjës për të siguruar akses për ofruesit e përkthimit rezultate. Nëse ju doni të vendosur limitet tuaja ju lutem, përdorni Google Translation API v2 - ajo lejon për këtë. Ju është informuar tashmë për këtë. vBET është duke punuar mirë këtu dhe mbështet të gjitha gjuhët.
Ne kurrë nuk ju tha për të parë terapist - kjo është një tjetër deklaratë të rreme. Ju nuk do të gjeni kudo na thënë që ju të shkoni dhe të shohin terapist - kemi thënë se ne nuk jemi terapistët dhe ne nuk jemi këtu për të punuar me emocionet tuaja vetëm për të ndihmuar ju me vBET. Dhe kjo është e vërtetë - ne nuk jemi terapist dhe ne nuk jemi këtu për të punuar me emocionet tuaja - ne jemi këtu për të punuar me vBET. Pra, edhe një herë ju lutem rrinë të fakteve dhe të lënë emocionet tuaja prapa, sepse ajo na sjell më afër zgjidhjes.
Edhe një herë ju lutem thread hapur të reja për çdo çështje dhe të japë detaje.
Ok kështu forumi im do të jetë një pos të gjithë ju jeni të shqetësuar me të është plugin tuaj të punës, forumi im plugins të tjera peshoj rëndësinë e juaja, përsëri nuk thats një fix ose zgjidhje
20-30 Shtojca = punës
20/30 + plugins vBET Jo = punës
VBET Nga vetë - punuar ********** ....
Get foto Futeni vBET ajo prishet, i dont duan të mbyllje forumin tim dhe karakteristika për një tuaj
thats të nuk është një bug thats të quhet produkt i metë
Ju u tha tashmë që ju mund të lënë atë për të na ose përdorin forumin testimit. Gjithashtu ju ishte thënë tashmë se si për të kontrolluar konfliktin.
Nuk ka pasur ndryshime Kodi periudhë (Temp ose Perm) dhe nuk ka ndryshime config ose opsion në vBulletin, Dragon Byte, m vBulletin etj, nuk ka ndryshime të kodit, opsionet, asnjë manipulim dhe jo paaftësi nga ato plugins
OK - ju lutem detajet qasje PM. Ne do të shohim se çfarë ne mund të gjeni.
techanalyst
12-10-11, 18:45
Pra fshirjes postimet e mia tani
techanalyst
12-10-11, 20:06
Heqë dorë, është koha e humbur dhe paratë e mia
FYI bënë ofertë për të ndihmuar, por rreziku i opsioneve dhe manipulimeve kod unë duhej të bjerë
Pra fshirjes postimet e mia tani
Pse habitur - ju u tha se ne nuk do të tolerojë asnjë deklarata të rreme. Ne nuk do të humb kohën tonë për t'iu përgjigjur në dënime të rreme. Ne zyrtarisht shkroi atë për ju në këtë thread shumë. Ju nuk keni për të vënë popujve vëmendjen për këtë - ne tashmë e shkroi atë në deklaratën zyrtare. Duke përfshirë edhe lidhjet jashtë është vetëm spam - kjo nuk është e lidhur me këtë temë. Ju jeni të lirë për të përfshijnë lidhje me faqet tuaja me çështjet që nuk të disa shërbimeve të jashtme.
Heqë dorë, është koha e humbur dhe paratë e mia
FYI bënë ofertë për të ndihmuar, por rreziku i opsioneve dhe manipulimeve kod unë duhej të bjerë
Ajo është vendimi juaj për të mos përdorni vBET. Ne ju ofrojmë mbështetje për të bërë vBET :) plotësisht funksionale dhe propozim është i hapur për aq kohë sa ju jeni të klientit tonë :)
FYI Unë nuk kam asnjë ide se kush janë ata dhe çfarë ky koment rreth.
A keni nevojë për ndihmë më shumë me këtë çështje?
techanalyst
12-10-11, 20:51
Ato = Ju
Ju bëri mbështetje ofertë, por unë nuk mund të shihet Kodi rrezik manipulimi [* Related hiqen *]
Kjo deklaratë është i sinqertë, dhe e saj nga pikëpamja e konsumatorit mua, unë nuk dua modifikime kodin që marrëveshjet mbështetëse të rrezikut në një tjetër modifikim, kjo nuk mund të argumentohet.
Im nuk produktin fyerjen tuaj, personalisht unë dua diçka si kjo, por nuk e tij duke shkuar për të përzierë mirë me forumet tona. Nuk fajësuar software: P
[* SPAM hiqen *]
Ato = Ju
Ju bëri mbështetje ofertë, por unë nuk mund të shihet Kodi rrezik manipulimi [* Related hiqen *]
Kjo deklaratë është i sinqertë, dhe e saj nga pikëpamja e konsumatorit mua, unë nuk dua modifikime kodin që marrëveshjet mbështetëse të rrezikut në një tjetër modifikim, kjo nuk mund të argumentohet.
Im nuk produktin fyerjen tuaj, personalisht unë dua diçka si kjo, por nuk e tij duke shkuar për të përzierë mirë me forumet tona. Nuk fajësuar software: P
[* SPAM hiqen *]
Ju tashmë mori informacion se nuk do të ketë ndryshime kështu atë që ju jeni duke folur për? Ju thjesht refuzon të na japë qasje në forum tuaj, sepse ju jeni duke kërkuar për justifikim për të kërkuar rimbursim çka keni bërë që nga fillimi ku ju kishte çështje me konfigurimin e gabuar dhe ju nuk e pëlqente mënyrën e integrimit me vBulletin.
Si u shkruan para se ne duhet të shkurtojë bisedë të panevojshme - ajo na sjell askund dhe është kthyer rreth. Të gjitha mesazhet jo të rëndësishme për këtë çështje dhe përsëriti gjithashtu janë konsideruar si SPAM dhe hequr. Lutemi kini parasysh se përshkruar thins nga teme konsiderohet SPAM. Ju lutem vini re se mesazhet përsëritur konsiderohet SPAM. Ne nuk jemi këtu për të diskutuar bashkëpunimin tuaj me njerëzit e tjerë - kjo nuk është e rëndësishme në të gjitha me temën. Ne jemi gjithashtu nuk është këtu për të përsëritur përsëri dhe përsëri të njëjtat gjëra, sepse ju pëlqen të spam mesazhet tuaja dhe ta përsërisë atë.
Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me këtë çështje? Nëse asnjë ndihmë, atëherë pyeti temë është e mbyllur - kjo nuk është zonë private juaj SPAM. Ne do të dëgjojmë detajet shtesë kënaqur çështjen dhe të ju ndihmojë, por ju nuk janë të interesuar në mbështetjen e pastaj tema mbyllet. A keni nevojë për më shumë mbështetje këtu? Si mund t'ju ndihmojmë?
PS.
Teme e mbyllur - në vend të përgjigjes ne u ndryshuar mesazhin e mëparshëm - kjo nuk është të luajë dhe të kërkojë lojë. Ne jemi këtu për të diskutuar çështjen, të cilën unë e kuptoj që ju nuk keni më - kështu që nëse çështja nuk ekziston atëherë ajo është zgjidhur. Ju zgjidhni zgjidhje tuaj. Ne me të vërtetë do të doja të ju ndihmojë me zgjidhjen më të mirë, por ne e respektojmë vendimin tuaj.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):