Fundit edituar nga vBET; 19-10-11 në 16:36. Arsyeja: Korrigjim BBCode
Ky përkthim SUCKS.
i bleva 2 kopje të vBET deri më tani, kjo është shumë para për mua. Deri disa javëve se ishte në rregull, por tani nuk ka asnjë përkthim më, madje edhe me API1, i menduar mirë i instaluar API2 por unë mund të përdorin vetëm atë me karte krediti, këtu në Evropë askush nuk ka kartat e kreditit kështu që i cant përdorin vBET më, ndonjë ndihmë?
Hi. Ne e dimë - ajo sucks se Google nuk është i lirë më. Besoni ne - kjo është po aq e rëndësishme për ne, nëse jo më e madhe (sepse ne shesim vBET) të ketë përkthim falas. Ende kjo nuk është në dorën tonë - kjo varet nga ofruesit e përkthimit të 3 parti.
Në këtë moment ju ende mund të përdorni Google v1 dhe Microsoft API. Booth janë ende të lirë. Booth ka kufijtë. Lirimin e fundit e vBET ka edhe ofruesit radhë - kështu që kur të keni arritur kufirin në një ofrues, pastaj vBET zhvendosur në një tjetër. Kështu që ju mund të përdorni ende përkthim falas.
Google v1 do të mbyllet 1 dhjetor 2011.
Microsoft Translation API është i lirë vetëm deri në mars 2012.
Ne do të shtojë së shpejti mundësinë për të përdorur Microsoft Translation API paguar (ne nuk e shikoni se si nuk ka ende pagesat janë bërë - të ndjehen të lirë për të kontrolluar).
Ju lutemi të trajtojë çështjen tuaj në Google - ne nuk mund të bëjmë asgjë rreth pagesave metodave në Google v2. Ndoshta në qoftë se ata do të merrni reagime të mjaftueshme se ata do të shtojë mundësitë e tjera të pagesave.
Personalisht unë kam diçka që vepron si kartë krediti, por unë nuk mund të bëhet në atë kredi. Unë nuk kam asnjë ide se si është quajtur, por ajo është e njohur jashtë njëjtë si kartë krediti. Unë jam që jetojnë në Evropë dhe unë e di njerëz me kartat e kreditit, kështu që unë mund të them se ata janë në dispozicion. Ju lutem, pyesni bankën tuaj atë që keni mundësi. Ajo është zonë e cila është jashtë kontrollit tonë. Ne nuk mund të ndryshojë metodat e pagesës Google. Ne nuk mund t'ju them se çfarë mundësitë që ju keni në bankën tuaj.
Pra, në këtë moment:
- Ju ende mund të qëndrojë me përkthimet e lira. Ata kanë kufij.
- Ju mund të miratojë metodat për Google v2 pagesave. Nëse ju nuk përdorni Google v1 ajo është këshilluar për të çaktivizuar pastër cache - ju nuk doni të paguar mbi dhe mbi përsëri për përkthim njëjtë.
A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu?![]()
I dont nevojë për një kartë krediti, kështu që unë dont blej një vetëm për një shërbim. Google API1 nuk është duke punuar më, pasi javë tani! Unë do të përpiqet tani Microsoft.
Mirë, Microsoft ka punuar rreth 10 minuta, tani nuk është përsëri asnjë përkthim. Nëse kjo nuk është e mirë deri nesër unë dua një rimbursim! (Ime e parë!)
Hi. Lutemi kini parasysh se Microsoft ka kufijtë e çdo orë dhe mujore. Pra, në qoftë se ajo u ndal për të punuar së shpejti do të punojë përsëri në qoftë se ju nuk e keni arritur kufirin tuaj mujore ende
Sipas vBET licencës që është marrëveshje ligjore mes nesh, ju jeni përgjegjës për të pasur qasje në ofruesit e përkthimit - 3 partitë janë jashtë ndikimit tonë. Pra nuk ka rëndësi pse ju nuk keni qasje - ju nuk dëshironi të paguani, keni arritur kufirin, serveri juaj është duke bllokuar kërkesat largohet, ose ndonjë arsye tjetër nuk është një arsye për rimbursim. Për shkak se ajo është që ju të cilët është përgjegjës për të siguruar qasje në ofruesin e përkthimit. Këtu është pjesa nga marrëveshje licencës:
Dhe këtu është lidhja të plotë Leje e cila është marrëveshje ligjore mes nesh. Pra, nëse ju do të kërkoni për rimbursim në rast kur ju personalisht ranë dakord se kjo do të jetë përgjegjësia juaj dhe ajo nuk do të jetë një rast për rimbursim, atëherë në bazë të asaj që kjo u ra dakord mes nesh në licencën e ne nuk do t'ia kthejë.vBET është duke përdorur të JASHTËM të shërbimeve të përkthimit (përkthimi Tv). Që nga versioni 4.4.0 dhe 3.5.0 vBET është në gjendje të përdorin më shumë përkthimit Tv (në të vërtetë të mbështetur: Google dhe Microsoft® API Përkthim). Ju duhet të lejohen të përdorin TV mbështetur përkthim që ju të konfiguruar për t'u përdorur nga vBET. Thjeshtë Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është bllokuar / ndaluar apo i kufizuar në ndonjë mënyrë tjetër në çdo e shërbimeve të përkthimit përdorur, edhe në rast se disa / të gjitha shërbimet e mbështetur përkthimi do të mbyllet. Në qoftë se ju dëshironi, ju mund të kontrolloni në faqen tonë të vBET 2.x version të lirë, nuk i Google Përkthim Shërbimi është në dispozicion për forum para se të blini të vBET 3.x/4.x, por ju ende do të keni asnjë të drejtë për asnjë rimbursim nëse forumi juaj qasje në të gjitha Shërbimeve të Përkthimit do të jetë i kufizuar në ndonjë mënyrë gjatë përdorimit të vBET 3.x/4.x. Thjeshtë Podbieski Michał nuk është përgjegjës në asnjë mënyrë për çdo të përdorur rezultatet e shërbimeve të përkthimit ose performancës atë dhe qasjes.
Ne thjesht nuk mund të jetë përgjegjës për partitë 3 dhe shpresoj se ju e kuptoni këtë.
Gjithashtu - Licenca juaj ka skaduar tashmë një, 2 është përdorur 4 muaj - se si ju mund të na fajësojnë se Google të bëjë ndryshime ...? Besoni ne - ne do të jetë më i lumtur nëse Google do të jetë ende i lirë.
Kjo temë mund të jetë gjithashtu e dobishme për ju për të kuptuar pse API mund të punojnë nga koha në kohë: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (Në thelb të keni arritur kufirin tuaj - ju do të gjeni disa detaje më shumë atje).
A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu?
PS.
Cituar pjesë e licencës do të ndryshohet në një minutë - ne jemi të mbyllur versionet e lirë vBET, sepse Translation Google API v1 do të mbyllet - kështu që nuk ka kuptim për të përmendur të lirë version vBET 2.x në licencën nëse ajo nuk do të ekzistojnë më. Ndryshimet e hollësishme në licencë do të përshkruhen në shpalljet.
Fundit edituar nga vBET; 19-10-11 në 19:33.