Последен пат изменето од vBET; 19-10-11 на 16:36. Причина: BBCode-от корекција
Овој превод смрди.
купив 2 копии од vbet до сега, ова е многу пари за мене. До неколку недели тоа беше во ред, но сега не постои превод повеќе, дури и со API1, мислев Океј јас инсталирате API2 но јас само може да го користи со кредитна картичка, тука, во Европа никој нема кредитни картички, па јас Жаргон користење vbet повеќе, Секоја помош?
Здраво. Ние знаеме - тоа смрди дека Google не е слободен веќе. Верувајте ни - тоа е колку е важно за нас, ако не и поголеми (затоа што ние продаваме vBET) да имаат слободен превод. Сепак ова не е до нас - тоа е до 3-ти превод на услуги.
Во овој момент сеуште можете да го користите Google V1 и Microsoft API. Бут се уште се слободни. Бут има граници. Последните ослободување на vBET има дури и давателите задача - па кога ќе се достигне лимитот во еден провајдер, а потоа vBET прекинувачи на друг. Па се уште може да се користи слободен превод.
Google в1 ќе биде затворен 1 декември 2011 година.
Мајкрософт Преведувачки API е слободен само до март 2012 година.
Ќе додадеме наскоро можност да го користите платени Мајкрософт Преведувачки API (ние не се провери уште како таму се врши исплата - се чувствуваат слободни да се провери).
Ве молиме решавање на вашите прашање на Google - ние не можеме да направиме ништо за исплати методи во Google V2. Можеби ако тие ќе добијат доволно повратни информации тие ќе додадете и други опции за исплата.
Лично јас имам нешто што функционира како кредитна картичка, но јас не може да се направи кредит на него. Јас немам идеја како тоа име, но, надвор од тоа е признаен исто како кредитна картичка. Јас живеам во Европа и знам луѓе со кредитни картички, па можам да кажам дека тие се на располагање. Ве молиме консултирајте се со Вашиот банкарски какви можности имате. Тоа е област која е надвор од наша контрола. Ние не можат да сменат Google методи за плаќање. Ние не можеме да ви кажам што можностите имате во вашата банка.
Па во овој момент:
- Вие сеуште може да остане со слободна преводи. Оние кои имаат граници.
- Можете да ги прифаќаат на Google v2 исплати методи. Ако не користите Google V1 се препорачува да се оневозможи кеш почиста - да не сакате да се плати одново и одново за истиот превод.
Дали ви треба повеќе помош тука?![]()
Јас воопшто не е потребна кредитна картичка, па јас не го купи еден само за една услуга. Google API1 не работи повеќе, откако недели сега! Јас ќе се обидам сега Microsoft.
Океј, Мајкрософт работел околу 10 минути, сега таму е повторно без превод. Ако ова не е подобро до утре сакам наплата! (Мојот прв!)
Здраво. Ве молиме имајте во предвид дека Мајкрософт има час и месечни ограничувања. Па ако тој престана да работи таа наскоро ќе работи повторно, ако не стигнат до својата месечниот лимит уште
Според vBET лиценца која е правен договор помеѓу нас, вие сте одговорни за се има пристап до преведувачки услуги - 3 партии се надвор од нашето влијание. Значи без разлика зошто немаат пристап - не сакаат да платат, ќе достигнете лимитот, вашиот сервер е блокирање на заминување барања, или некоја друга причина не е причина за враќање на средствата. Бидејќи тоа е вас, кој е одговорен да обезбеди пристап до преведувачки услуги. Тука е дел од договорот за лиценца:
И тука е линк до целосна Лиценца кој е правен договор помеѓу нас. Значи, ако сте ќе побара за наплата во случај кога вие лично се согласија дека тоа ќе биде ваша одговорност и тоа нема да биде случај за наплата, тогаш според овој она што беше договорено меѓу нас во лиценцата ние нема да ја рефундира.vBET е користење на НАДВОРЕШНИ услуги на превод (превод APIs). Од верзија 4.4.0 и 3.5.0 vBET е во можност да се користи многу превод APIs (всушност, поддржан од: Google и Microsoft® Превод API). Мора да им биде дозволено да се користи поддржан превод API-јата што ќе одбереш да се користи од страна vBET. ЕДНОСТАВНО Podbielski Michał ви дава без наплата, во случај ако вашиот форум е блокиран / забранети или ограничени во било кој друг начин на било кој користи Преведувачки услуги, дури и во случај ако некои / сите поддржани преведувачки услуги ќе бидат затворени. Ако сакате, можете да ја проверите на нашата vBET 2.x бесплатна верзија, дали Google Превод Услугата е достапна за вашиот форум пред купување на vBET 3.x/4.x, но се уште нема право на било наплата ако вашиот форум пристап до било Преведувачки Услуги ќе бидат ограничени на каков било начин за време на користењето на vBET 3.x/4.х. ЕДНОСТАВНО Podbieski Michał не е одговорен на било кој начин за кој било од се користи Преведувачки услуги резултати или перформанси и достапност.
Ние едноставно не можат да бидат одговорни за 3 партии и се надевам дека ќе се разбере ова.
Исто така - вашиот една лиценца е веќе истечен, 2-ри се користи 4 месеци - како може да ни ги обвинуваат дека Google направи промени ...? Верувај нас - ние ќе биде многу среќен ако на Google ќе биде сè уште слободен.
Оваа тема може да биде исто така корисни за вас да се разбере зошто API, можат да работат од време на време: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869 (Во основа ќе стигнат до вашиот лимит - ќе најдете некои повеќе детали таму).
Дали ви треба повеќе помош тука?
КС.
Цитиран дел од лиценцата ќе се смени во една минута - ние сме затворање слободен vBET верзии, бидејќи Google Преведувачки API в1 ќе бидат затворени - така што нема смисла да се спомене слободен vBET 2.x верзија во дозволата доколку тоа нема да постои повеќе. Детални промени во лиценцата ќе бидат опишани во пораки.
Последен пат изменето од vBET; 19-10-11 на 19:33.