Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: Google API1 töötab mitte Google API2

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Default Google API1 töötab mitte Google API2

Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Tere,
    Ma olen tõesti väga pissed.
    Original text
    Viimati muutis vBET; 19-10-11 juures 16:36. Põhjus: BBCode parandus

Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Super, Garrett! Töötab nüüd isegi siin see tõlkida õigesti!

Originaal:
    Tere,
    Ma olen tõesti väga pissed.

Ostsin 2 x vBet mulle palju raha, siiani suhteliselt hästi, läks nüüd rohkem tõlkida mis tahes ametikohad ja te saate maksta ainult koos krediitkaardi, API2 ma ise, kuid ei krediitkaardi, enamik inimesi Euroopas API1 koos.

Kuidas kurat peaksid ma nüüd tagasi käivitada too?
    Original text

Selle tõlke IMEB.

Ostsin seni 2 koopiad vbet, see on mulle palju raha. Seni, kuni mõni oli okei, kuid nüüd on ükski tõlge enam, isegi koos API1, ma arvasin, et okei, ma installida API2, kuid ma seda kasutama ainult krediitkaardiga siin Euroopas keegi on krediitkaartide vbet enam, abi ei saa kasutada?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hei. Teame - see imeb, et Google ei ole enam. Arvata meile - on nii palju meid (sest müüme vBET) ei ole suurem kui oluline on tasuta tõlkeid. Veel see ei ole meie - see on kuni 3 tõlke pakkujad.
    Praegu veel saate kasutada Google v1 ja Microsoft API. Bloom endiselt vabad. Boksis on piirid. Viimane vabastamine vBET on isegi pakkujate järjekorda - nii, et kui jõuate piirangu ühe pakkujaga, seejärel vBET lülitub teisele. Nii saate kasutada tasuta tõlkeid.
    1. Detsember 2011 suletakse Google v1.
    Microsoft tõlke API on vaba ainult kuni märts 2012.
    Lisame kiiresti kasutamise võimalus maksta Microsoft tõlke API (Me ei kontrolli veel kuidas seal maksed - julgelt kontrollida).

Palun, et Google'i oma küsimusega - me ei saa teha midagi Google v2 maksete meetodid. Võib-olla, kui nad saavad piisavalt tagasisidet, mis neid lisada muid makse suvandeid.
    Isiklikult pean midagi nagu krediitkaardi milliseid õigusakte, kuid ma ei saa seda tehakse krediidi. Mul pole aimugi, kuidas see on nime, kuid väljaspool on tunnistatud sama krediitkaardi. Minu elu Euroopas ja ma tean inimestele, krediitkaardid, et võin öelda, et need on saadaval. Paluge oma panga võimalusi teil. See on ala, mis on meie kontrolli all. Me ei saa muuta Google makseviisid. Me ei saa öelda olete pangast võimalusi.

Nii, et sellel hetkel:
    -Te saate siiski jääda tasuta tõlkeid. Need on piirid.
    -Saate vastu Google v2 maksete meetodeid. Kui te ei kasuta, on soovitatav keelata vahemälu puhtamaks - Google v1 ei soovi maksta ikka ja jälle uuesti sama tõlkimiseks.

Kas sa vajad rohkem abi siin?

Ma ei pea krediitkaardi, nii ma ei osta ainult üks teenuse jaoks. Google API1 ei tööta enam, kuna nädalaid nüüd! Ma proovida nüüd microsoft.

Okei, Microsoft töötas umbes 10 minutit, nüüd on uuesti ükski tõlge. Kui see ei ole paremaks õhtut soovitud toetust! (Minu esimene!)

Quote Algselt postitas wowglider.de View Post
    Okei, Microsoft töötas umbes 10 minutit, nüüd on uuesti ükski tõlge. Kui see ei ole paremaks õhtut soovitud toetust! (Minu esimene!)
    Tere tulemast minu maailm: P

Quote Algselt postitas techanalyst View Post
    Tere tulemast minu maailm: P
    Tere tulemast Microsoft tõlke API maailma: P

Nende piirangud on kuni vBET - piirid on ainult kuni Microsoft. Google'i tõlke API v2 võimaldab teil seada oma piirid.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Tere tulemast Microsoft tõlke API maailma: P

Nende piirangud on kuni vBET - piirid on ainult kuni Microsoft. Google'i tõlke API v2 võimaldab teil seada oma piirid.
    Põhjendatult tõsi, nagu te ei kontrolli kolmandatele isikutele, kuid oleks eemaldada selle "tasuta tõlkeid" toote kirjeldus või aadressil vähemalt sõna see nagu "Piiratud vaba tõlked".

Quote Algselt postitas techanalyst View Post
    Põhjendatult tõsi, nagu te ei kontrolli kolmandatele isikutele, kuid oleks eemaldada selle "tasuta tõlkeid" toote kirjeldus või aadressil vähemalt sõna see nagu "Piiratud vaba tõlked".
    On veel tasuta tõlkimine API saadaval (isegi 2), kuid loomulikult teabe parema korda jäänud
    Palun punktis, kui see on kirjutatud täpselt (meile lingid) nii, et meil on võimalik uuendada.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •