Viimati muutis vBET; 19-10-11 juures 16:36. Põhjus: BBCode parandus
Selle tõlke IMEB.
Ostsin seni 2 koopiad vbet, see on mulle palju raha. Seni, kuni mõni oli okei, kuid nüüd on ükski tõlge enam, isegi koos API1, ma arvasin, et okei, ma installida API2, kuid ma seda kasutama ainult krediitkaardiga siin Euroopas keegi on krediitkaartide vbet enam, abi ei saa kasutada?
Hei. Teame - see imeb, et Google ei ole enam. Arvata meile - on nii palju meid (sest müüme vBET) ei ole suurem kui oluline on tasuta tõlkeid. Veel see ei ole meie - see on kuni 3 tõlke pakkujad.
Praegu veel saate kasutada Google v1 ja Microsoft API. Bloom endiselt vabad. Boksis on piirid. Viimane vabastamine vBET on isegi pakkujate järjekorda - nii, et kui jõuate piirangu ühe pakkujaga, seejärel vBET lülitub teisele. Nii saate kasutada tasuta tõlkeid.
1. Detsember 2011 suletakse Google v1.
Microsoft tõlke API on vaba ainult kuni märts 2012.
Lisame kiiresti kasutamise võimalus maksta Microsoft tõlke API (Me ei kontrolli veel kuidas seal maksed - julgelt kontrollida).
Palun, et Google'i oma küsimusega - me ei saa teha midagi Google v2 maksete meetodid. Võib-olla, kui nad saavad piisavalt tagasisidet, mis neid lisada muid makse suvandeid.
Isiklikult pean midagi nagu krediitkaardi milliseid õigusakte, kuid ma ei saa seda tehakse krediidi. Mul pole aimugi, kuidas see on nime, kuid väljaspool on tunnistatud sama krediitkaardi. Minu elu Euroopas ja ma tean inimestele, krediitkaardid, et võin öelda, et need on saadaval. Paluge oma panga võimalusi teil. See on ala, mis on meie kontrolli all. Me ei saa muuta Google makseviisid. Me ei saa öelda olete pangast võimalusi.
Nii, et sellel hetkel:
-Te saate siiski jääda tasuta tõlkeid. Need on piirid.
-Saate vastu Google v2 maksete meetodeid. Kui te ei kasuta, on soovitatav keelata vahemälu puhtamaks - Google v1 ei soovi maksta ikka ja jälle uuesti sama tõlkimiseks.
Kas sa vajad rohkem abi siin?![]()
Ma ei pea krediitkaardi, nii ma ei osta ainult üks teenuse jaoks. Google API1 ei tööta enam, kuna nädalaid nüüd! Ma proovida nüüd microsoft.
Okei, Microsoft töötas umbes 10 minutit, nüüd on uuesti ükski tõlge. Kui see ei ole paremaks õhtut soovitud toetust! (Minu esimene!)