Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: Google API1 szerkezet nem további Google-API2

Default Google API1 szerkezet nem további Google-API2

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Helló,
    Én tényleg nagyon pissed.
    Original text
    Utoljára szerkesztette vBET; 19-10-11 -on 16:36. Indok: BBCode korrekció

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Super! A Works most itt is ez helytelen fordítását!

Eredeti:
    Helló,
    Én tényleg nagyon pissed.

Vettem 2 x vBet nekem sok pénzt, eddig ez viszonylag jól ment, most több van lefordítva, a határállomások és fizethet csak hitelkártyával, API2 én saját, de nem hitelkártya, mint a legtöbb ember, az Európai API1.

Hogyan a pokol is azt, ami most hát-hoz fuss a bring?
    Original text

Ezt a fordítást a szar.

csak most vettem a vbet 2 másolatát, ez nekem sok pénzt. Amíg néhány héttel volt rendben, de most van nem fordítandó anymore, egyenletes-val API1, azt gondoltam rendben van, telepítse a API2, de én tud csak használ ez hitelkártyával, itt Európában senki hitelkártyák így nem alkalmasak a vbet anymore, akármi segít?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

VIP Tudjuk, hogy - ez szar, hogy a Google nem nem szabad anymore. Hiszem, us - annyira fontos a számunkra, ha nem nagyobb, (mert értékesítjük, vBET) van szabad fordítások. Még mindig ez a nem rajtunk múlik, hogy - harmadik fél fordítói szolgáltatók bezárólag.
    Ebben a pillanatban még mindig használható Google v1 és Microsoft API-T. Booth továbbra is szabadon. Booth rendelkezik a határértékeket. Utolsó mentesít-ból vBET van még szolgáltatók várólista - így amikor eléri a határértéket egy szolgáltató, majd vBET kapcsol egy másikba egy. Így a szabad fordítások továbbra is használhatja.
    Google v1 December 1st 2011 be fogja zárni.
    Microsoft fordítás API csak március 2012-ig díjmentes.
    Mi adunk hamarosan lehetőség használatához a Microsoft fordítás API fizetett (nem ellenőrzi, még ott hogyan kifizetés - szabadnak érezni magát annak érdekében, hogy ellenőrizze a).

Oldja meg a problémát, a Google - Google v2 fizetési módszerek semmit sem tudjuk. Talán, ha lesz elég visszajelzést, akkor adjunk hozzá más támogatási lehetőségeket.
    Személyesen, van valami milyen jogi aktusok, mint például a hitelkártya, de én nem tett követel rajta. Fogalmom nincs hogyan nevű, de ez külső elismert ugyanaz mint hitelkártya. Én élő Európában, és tudom, hitelkártyák, emberek, azt lehet mondani, hogy azok rendelkezésre állnak. Kérjük érdeklődjön a bankjánál milyen lehetőségek vannak. Azt a területet, amely az ellenőrzés. Google fizetési módok nem tudjuk megváltoztatni. Nem tudjuk megmondani Önnek milyen lehetőségek, a bank van.

Így, ebben a pillanatban:
    -A még mindig tartózkodhatnak, szabad megismerkedj azokkal. Ezek a határértékek rendelkezik.
    -A Google v2 fizetési módszerek fogadhat el. Ha nem használja a Google v1-gyorsítótár letiltása a tisztító - tanácsos nem szeretné újra és újra ugyanazt a fordítás fizetett.

Szüksége van további segítségre van?

Nem kell a hitelkártya, így nem vásárol egy csak egy szolgáltatás. Van a Google-API1 nem működő anymore, hét most óta! Megpróbálom, hogy most a microsoft.

Rendben van a Microsoft körülbelül 10 percig, most ismét nem dolgozott. Ha erre nincs jobb until tomorrow a visszatérítés akarok! (az első!)

VIP Felhívjuk figyelmét, hogy rendelkezik-e a Microsoft óránkénti és havi. Így ez betömött, hogy hamarosan működik újra Ha még nem jutnak a havi határérték

Szerint, hogy vBET olyan licenc, amely jogi megállapodás közöttünk Ön által hozzáférjenek a fordítói szolgáltatók - harmadik felek van a mi befolyása. Függetlenül attól, hogy miért van a nincs hozzáférés - nem akar-hoz fizet, így eléri a korlátot, a kiszolgáló blokkolja a kimenő kérelmek vagy bármely más ok miatt nincs visszatérítés oka. Mert azt, aki felelős a fordítás szolgáltatója való hozzáférés biztosítása érdekében. Itt van a licencszerződés részben:
    vBET használ KÜLSŐ fordítási szolgáltatások (fordítás Api-k). Verzió óta 4.4.0, 3.5.0 vBET tudja, hogy a sok fordítás Api-k (ténylegesen támogatott: a Google vagy a Microsoft® Fordítás API). Meg kell tenni, hogy a használati a támogatott fordítás API-K ami beállíthatja, hogy használni a vBET. EGYSZERŰ Podbielski Michał ad semmilyen visszatérítés abban az esetben, ha a fórum blokkolt/tiltott, vagy a más módon korlátozott használt fordítási szolgáltatások, még abban az esetben, ha egyes/összes támogatott fordítási szolgáltatások le kell zárni. Ha szeretné, akkor ellenőrizze, hogy a mi vBET 2.x ingyenes verzió, nem a Google Fordítási Szolgáltatás elérhető a fórum vásárlás előtt a vBET 3.x/4.x, de még mindig nem lesz jobb, hogy semmilyen visszatérítésre, ha a fórum a hozzáférést minden olyan Fordítási Szolgáltatások korlátozott lesz semmilyen módon használat során a vBET 3.x/4.x. EGYSZERŰ Podbieski Michał nem felelős semmilyen módon sem használt fordítási szolgáltatások eredmények vagy a teljesítmény és a hozzáférhetőség.
    És itt van a hivatkozás teljes Engedély Ez a jogi megállapodás közöttünk. Így visszatérítésre fogja kérni, abban az esetben, ha Ön személyesen egyetértettek abban, hogy a felelőssége lesz, és nem a visszatérítés esetében lesz, ha majd szerint, hogy a mi állapodott minket, mi nem visszatérítési licenc.

Mi egyszerűen nem felelős a harmadik fél, és remélem, megértik ezt.
    Is - a egy-egy licencet már lejárt, 2nd használt 4 hónap - hogyan tud hibáztat minket a Google módosításokat?... Hiszem, us - mi lenne a leginkább boldog, ha lenne, hogy a Google továbbra is szabad.

Ez a témakör is hasznos lehet a megérteni, hogy miért API időről-időre működhet: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10869 (alapvetően eléri a határértéket,-van néhány további részleteket talál).

Szüksége van további segítségre van?

PS.
    Jegyzett engedély részére egy perc meg fog változni,-we záródnak szabad vBET változat, mert a Google Translation API v1 will be closed - így nincs értelme is beszélve a szabad vBET 2.x verziójú licenc ha ez akarat nem létezik többé. Licenc részletes változásai a hirdetményekben le kell írni.
    Utoljára szerkesztette vBET; 19-10-11 -on 19:33.

Tag

Quote Eredetileg írta: wowglider.de View Post
    Rendben van a Microsoft körülbelül 10 percig, most ismét nem dolgozott. Ha erre nincs jobb until tomorrow a visszatérítés akarok! (az első!)
    Welcome to my world: P

Quote Eredetileg írta: techanalyst View Post
    Welcome to my world: P
    Üdvözöljük a Microsoft fordítás API világ: P

A határt, nem, hogy akár a vBET - határértékeik, csak a Microsoft erejéig. Google Translation API-v2 segítségével állítsa be saját korlátait.

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Üdvözöljük a Microsoft fordítás API világ: P

A határt, nem, hogy akár a vBET - határértékeik, csak a Microsoft erejéig. Google Translation API-v2 segítségével állítsa be saját korlátait.
    Igaz, ésszerűen nem szabályozható, hogy a harmadik felek, de én megszüntetné a "szabad fordítások" termék leírás, vagy a legalább word it "Korlátozott szabad fordítások".

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •