Siç e shoh ende ka çështje me funksion redeclaring. Unë nuk mund të shikoni se çfarë ndodh saktësisht, por nëse keni bërë ndryshimet e duhura në dosjen vBulletin siç përshkruhet në instalimin manual, atëherë ideja vetëm në këtë moment unë kam është se disa rregull ju vë përsëri në dosjen vbenterprisetranslator_seo.php - ajo nuk duhet të ndodh dhe të Unë nuk shoh se si është e mundur, por pa kontrolluar nuk kam ide të tjera tani.

Ju lutem shkoni në edicionin vbenterprisetranslator_seo.php dhe e bëri të njëjta si për përfshin functions_vbseo_createurl.php / - kështu që gjeni vbseo_thread_seotitle funksion dhe të vendosur klauzola se rreth tij. Ju lutem më tregoni bën atë të ndihmojë.

Unë e kuptoj çështjet e sigurisë - por ende ju mund të bëni kopje forum - hequr përmbajtjen më të dhe të lënë vetëm disa mesazhe bedel. Ajo që ne duhet të ju ndihmojë është që të shkoni në konfigurimin e saktë në serverin e saktë dhe të shikoni se çfarë ndodh dhe gjeni pse. vBET është përdorur nga shumë forume - gjëra të tilla ndodh askund tjetër, kështu që për fat të keq ne nuk jemi në gjendje të ju japin përgjigje nga dora edhe në qoftë se ne do të jetë shumë i lumtur për t'ju ndihmuar.

Për Define Aliases Faqe Hyrëse - ne do të bërë disa eksperimente në këtë fushë. Si mbaj mend vBSEO freaks nëse përcjellim është bërë thjesht për të "/", kështu që ne kemi për të bërë i brendshëm përcjellëse të index.php (kjo nuk është e pashë nga shfletuesi) - përcaktimi juaj emërtimet do të bëhet duke u ridrejtuar në lak. Ne do të kontrolloni përsëri dhe të shohim se si për të shmangur këtë, por ju lutem mos harroni se tani ju jeni duke folur në lidhje me funksionalitetin e tjera mod dhe ne nuk jemi përgjegjës për sjelljen e saj - ne të japë rrugën për t'u integruar me vBSEO, por ende se çfarë ndodh në brendësi të vBSEO ndodh brenda vBSEO... Shtuar në listën TODO si për të hetuar këtë çështje përsëri. Gjithashtu, ju lutemi të përpiqet të përcaktojë emërtimet në htaccess nën vBET rregullat e - prandaj do të ju jap 301 përcjellëse të shmangur rrjedhjet dhe vBET do të jetë ende në gjendje për të punuar, pasi ajo do të jetë e para ai nuk pasi në vBSEO të cilat do të bëhen 301 për vBET kërkesë). Por ju lutemi të mbani me të tilla eksperimente derisa ne kemi bërë vBET duke punuar mirë tuaj në forum.