Як я бачу, ёсць яшчэ праблема з переобъявления функцыі. Я не магу праверыць, што менавіта адбываецца, але калі вы зрабілі адпаведныя змены ў файл vBSEO, як апісана ў інструкцыі па ўсталёўцы, то толькі думка ў гэты момант у мяне ў тым, што нейкае правіла дазваляе вярнуцца да vbenterprisetranslator_seo.php файл - гэта не павінна здарыцца, і Я не разумею, як гэта магчыма, але, не праверыўшы ў мяне няма іншых ідэй прама цяпер.

Калі ласка, перайдзіце на vbenterprisetranslator_seo.php і зрабіў тое ж выданне ўключае ў сябе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так што знайсці функцыю vbseo_thread_seotitle і ўсталяваць, калі пункт вакол яго. Калі ласка, скажыце мне, што гэта дапамагае.

Я разумею вашых пытанняў бяспекі, - але ўсё ж вы можаце зрабіць копію форуму - выдаліць вялікую частку кантэнту і пакінуць толькі некаторыя фіктыўныя паведамленні. Што нам трэба, каб дапамагчы вам ісці ў дакладнай канфігурацыі на серверы дакладнае і паглядзець, што адбываецца, і высветліць, чаму. vBET выкарыстоўваецца ў шматлікіх форумах - такіх рэчаў бывае нідзе, таму, на жаль, мы не ў стане даць вам адказ з рук, нават калі мы будзем рады вам дапамагчы.

Аб Вызначыць галоўную псеўданімы - мы зрабілі некаторыя эксперыменты ў гэтай галіне. Наколькі я памятаю vBSEO вырадкі калі рэдырэкт зроблены проста каб "/" можна, такім чынам, мы павінны зрабіў ўнутраны перанакіраванне index.php (ен не бачыў у браўзэры) - вызначэнне псеўданімаў б зрабіў перанакіраванне завесы. Мы будзем правяраць яе зноў і бачу, як пазбегнуць гэтага, але, калі ласка, памятайце, што зараз вы кажаце пра функцыянальнасці іншых мод, і мы не нясем адказнасць за яго паводзіны - мы даем спосаб інтэграцыі з vBSEO, але ўсе-ткі, што адбываецца ўнутры vBSEO гэта адбываецца ўнутры vBSEO... дадаў у спіс todo, каб даследаваць гэтую праблему зноў. Таксама паспрабуйце вызначыць такія псеўданімы ў htaccess, які знаходзіцца пад ад vbet правілы - так гэта дасць вам 301 рэдырэкт пазбегнуць уцечак і кампанія будзе па-ранейшаму ў стане працаваць, так як гэта было б да яго не Пасля (у vBSEO, які б зрабіў 301 ад vbet па запыце). Але, калі ласка, трымайцеся з такіх эксперыментаў пакуль мы не зрабілі. кампанія працуе выдатна на вашым форуме.