Како ја видим и даље постоји проблем са редецларинг функцију. Не може да провери шта се дешава, али ако сте направили одговарајуће измене у датотеци вБуллетин како је описано у инсталацију аутоматски, онда само идеја у овом тренутку имам је да су неки правилу ставља назад на вбентерприсетранслатор_сео.пхп фајл - он не би требало да се дешава и ја не видим како је могуће, али без провере немам друге идеје одмах.
Молимо идите на вбентерприсетранслатор_сео.пхп и направио истом издању као и за укључено / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп - тако наћи вбсео_тхреад_сеотитле функција и подесите да ли клаузула око ње. Молим вас реците ми да ли то помоћи.
Разумем ваше безбедности - али још увек можете направити копију форуму - уклоните већину садржаја и оставити само неке лутке поруке. Шта нам је потребно да Вам помогнемо да оде у тачно конфигурацију на серверу и тачно видети шта се дешава и сазнајте зашто. вБЕТ се користи од стране многих Форум - такве ствари се дешава нигде другде, тако да на жалост нисмо у могућности да вам одговори из руке, чак и ако би било веома драго да вам помогнемо.
Око Дефинисање Алиасес Почетна -Napravili smo neke eksperimente u ovoj oblasti. Koliko pamtim vBSEO nakaze ako preusmjeravanje je napravili jednostavno da „/”, pa moramo napravio интерни preusmjeravanje na index.php (to je nije video pregledač) - definisanje tvoj pseudonime bi vodili preusmeravanje petlja. Proverite opet cemo i videli kako da biste to izbegli, ali zapamti da sada ti govore o funkcionalnosti drugi mod i mi nismo odgovorni za svoje ponašanje - se integrišu sa vBSEO, ali i dalje šta se desi u vBSEO nijedna ne vBSE O... Dodati u TODO listu i da istraži ovaj problem, ponovo. Takođe molim vas nije lako tako pseudonime u htaccess vBET po pravilima - tako da ti dajem 301 preusmeravanje spreиite curenja i vBET bi i dalje mogao da radim, s obzirom da je pred njim ne nakon (u vBSEO koji bi napravio 301 za vBET zahtev). Ali pikola sa takvim eksperimentima dok smo napravili vBET radi dobro na vas forum.