Aşa cum am vedea acolo este o problemă încă cu funcţie redeclaring. Eu nu pot verifica exact ce se întâmplă, dar dacă le-aţi făcut modificările corespunzătoare în fişierul vBSEO astfel cum este descris în manualul de instalare, apoi singura idee în acest moment am este că unele regulă vă readuce la dosar vbenterprisetranslator_seo.php - aceasta nu ar trebui să se întâmplă şi Nu văd cum este posibil, dar fără a verifica nu am alte idei acum.
Vă rugăm să mergeţi la vbenterprisetranslator_seo.php şi a făcut aceeaşi ediţie pentru ca include / functions_vbseo_createurl.php - găsi aşa vbseo_thread_seotitle funcţie şi setaţi clauza dacă în jurul valorii de aceasta. Te rog spune-mi nu-l ajuta.
Eu înţeleg problemele de securitate -, dar încă te pot face să copiaţi un forum - elimina cea mai mare de conţinut şi se lasă doar unele mesaje inactiv. Ceea ce avem nevoie pentru a vă ajuta este de a merge la configuraţia exactă pe server exact şi să vedem ce se întâmplă şi de a afla de ce. vBET este utilizat de mai multe forumuri - astfel de lucruri se intampla nicaieri in alta parte, astfel încât, din păcate, nu suntem în măsură să vă dau răspuns de la mână, chiar dacă ne-ar fi foarte bucuros să vă ajute.
Despre Definirea Alias Pagina de start -ne va face unele experimente în acest domeniu. Aşa cum îmi amintesc vBSEO nebuni dacă redirect se face pur şi simplu să "/", asa ca avem de a face intern redirect la index.php (acesta este nu văzut de browser) - definirea dumneavoastră pseudonime ar bucla făcute de redirecţionare. Vom verifica-l din nou şi vom vedea cum pentru a evita acest lucru, dar vă rugăm să reţineţi că acum vă vorbesc despre funcţionalitatea alt mod şi noi nu suntem responsabili pentru comportamentul său - ne dă mod de a integra cu vBSEO, dar încă ceea ce se întâmplă în interiorul de vBSEO aceasta se întâmplă în interiorul de vBSEO... Adăugat în lista TODO ca pentru a investiga problema din nou. De asemenea, vă rugăm să încercaţi să se definească aceste aliasuri în htaccess normele vBET - astfel încât acesta s-ar da 301 redirect evitând scurgeri şi vBET ar fi încă în măsură să lucreze, deoarece ar fi înainte de a nu urma (în vBSEO care ar face 301 vBET cerere). Dar vă rugăm să ţineţi cu astfel de experimente, până când ne-am facut vBET working fin pe forum-ul.

Răspunde cu citat