I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (jo mbyllur ende)

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Exclamation Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (jo mbyllur ende)

Na vjen keq, por kjo nuk është e mbyllur.

Ashtu si thashë, kam bërë ndryshimet file (shih kodin më poshtë) dhe të ngarkuar atë (dhe po, unë overwrote e vjetër).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Unë vendosur vbseo opsion Mbani jo në anglisht Figurë në URLs
    Replace Content 'Meta Keywords'? është fikur.

Lloji Link është e vendosur për: VBSEO_URI

htaccess hyra janë shtuar

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    ngarkuar dhe gabimi shfaqet.

Pra ju lutem këshilla

Faleminderit

StarBuG
    Fundit edituar nga StarBuG; 12-12-0910:54.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E vetmja arsye pse kjo komunikuar mund të shfaqet është se funksioni vbseo_thread_seotitle është deklaruar dy herë. Kjo është arsyeja pse ajo është e nevojshme për të shtuar këtë në qoftë se deklarata. Të gjitha konfigurimin e tjera kanë asgjë për të me këtë çështje.

Ju lutemi sigurohuni që pas ndryshimeve keni ngarkuar fotografi në vendin e duhur (Unë e di që keni shkruar ju e bëri, vetëm ju lutem shikoni atë në anën e serverit e bën atë të ketë atë që ka nevojë).

Nëse ju jeni 100% i sigurt atëherë ju lutem më PM qasje detaje për FTP tuaj.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Qasja FTP nuk është e mundur, sorry.
    Më lejoni të dini se çfarë ju duhet të dini dhe unë do të sigurojë atë.

I bashkangjitur dosjes si arkiv zip.

Unë hack fotografi vBulletin për gati 10 vjet.
    Duke shtuar dy linja e kodeve nuk është e vështirë ju e dini.

Nuk duhet të jetë një problem diku tjetër

ps: fotografi i bashkangjitur kam shkarkuar nga forumi im jetojnë rreth 20sek më parë
    PPS: Unë kisha vBulletin 3.3.1 dhe duke modernizuar vetëm për 3.3.2. Të njëjtin problem ka pas ndryshimeve.
    PPP-të: charset im është: ISO-8859-1 (gjermani) Unë shpresoj që nuk është një problem
    Fundit edituar nga StarBuG; 12-12-0919:11.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Ok kam gjetur një zgjidhje të pjesshme për problemin.

Charset im ishte vendosur me shkronja rastin e sipërme (ISO-8859-1)
    Pasi kam ndryshuar atë në të gjithë rastin më të ulët vBET punon përveç për faqen kryesore të forumit.
    (Ju duhet të përfshijë që në manual tuaj instalimit ose të ndryshojë kodin në mënyrë që ajo punon me shkronja rastin e sipërme too )

Në fillim mendova se hyra në Define Aliases Faqe Hyrëse ishin problem,
    por edhe pa të hyra në shtëpi forum Faqja u dha të njëjtin mesazh gabimi.

Në të veçanta:
    Në qoftë se Define Aliases Faqe Hyrëse është e zbrazët, vetëm anglisht (përkthimi ka domain.de / en / si faqe kryesore forum) punon
    Gjuha e mia kryesore (domain.de) i jep gabim.

Nëse unë shtoni index.php hyra dhe të index.php? te Define Aliases Faqe Hyrëse atëherë / en / merr pjesë me shirita nga url dhe anglisht dhe gjermanisht nuk punojnë.

Ju lutemi këshilla

ps: duke lënë Define Aliases Faqe Hyrëse bosh më jep një dhembje stomaku pak sepse kjo është një rrjedhje serioze PR nëse 3 urls kryesore forum (index.php, index.php? dhe /) janë të pranishëm
    Fundit edituar nga StarBuG; 12-12-0919:53.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

Për rastin e ulët dhe të lartë - ajo ka rëndësi vetëm për utf-8 charset dhe është përshkruar në manual. Ndryshim tuaj nuk kishte të bënte me "Nuk mund të vbseo_thread_seotitle redeclare ()"-. Që ju jeni në PHP për aq kohë që ju imagjinoni që kjo të komunikojnë në mënyrë të qartë thotë se funksioni është shpallur tashmë ANC nuk mund të redeclared Pra, ajo duhet të jetë rastësi, por mesazhi i mirë që ju nuk e keni këtë çështje më.

Rreth një të ri. Ju lutemi sigurohuni që ju keni konfigurimit të mirë vBET dhe htaccess -. Veçanërisht kur forumi juaj është në subdirectory në URL. opsionet vBET në kategorinë kryesore janë të rëndësishme - të kontrolluar ata dhe të lexoni përshkrimet - nuk përdorin asnjë qoftë se ajo nuk është e përshtatshme.
    Unë nuk mund t'ju them se për shumë më tepër që ju nuk e dha mesazh gabimi, ose URL vërtetë forum. Ju lutem me PM adresën e forumit tuaj kështu që unë do të jetë në gjendje për të parë këtë sjellje.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Hi

Forumi im është www.patientenfragen.net
    Forumi nuk ka drejtuar në një subdirectory.

Konfigurimet e kryesore janë:

Google API kryesore (problem me dhe pa kyçe)
    Forum Gjuha: gjermanisht
    forum directory: bosh
    domain forum kryesore: e zbrazët
    Lloji i lidhjes: VBSEO_URI
    lloje Lidhje në përkthim: Krijo URL në bazë të konsensusit SEO Lidhje ('sq / / adresa' dmth)
    mbani directories: bosh

. Htaccess
    # Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
    # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
    # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
    # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
    Options + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
    Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
    # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
    # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
    RewriteBase /

% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. $ Neto
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /?? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Unë nuk mund të ju tregojnë sjellje të jetoni, sepse atëherë forumi im nuk do të punojë për atë kohë.

Ju lutemi këshilla

ps: I testuar rastin e sipërme dhe të poshtme dhe ende punon. A nuk e di pse ai ka punuar më mirë pas ndryshimit të parë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Se pse ajo nuk ka punuar pas ndryshimit të karaktereve të parë - pasi kam shkruar ka qenë rastësi, unë kam disa teori se çfarë ndodh pastaj (unë e di se ju të trajtuar këtë - ata ale vetëm teoritë e përgjithshme jo për çështje të tilla për ju dhe për rastin tuaj):
    - Fotografi të mund të ndryshohet në mënyrë të gabuar
    - Fotografi të mund të ngarkuar para ndryshimeve u ruajt
    - Fotografi mund të ngarkuara në server në directory e gabuar, kështu që Muslimanët ende pa e vjetër
    - Server merrni budalla dhe injoruar se versioni i ri i file ndodh duke punuar ende në një të vjetër (kjo ndodh ndonjëherë - të kuruar mirë është ruajtur file përsëri dhe ngarkoni atë përsëri)

Por çështja është - këtë pjesë është duke punuar tani

Rreth çështje aktuale - tani vBET është me aftësi të kufizuara kështu që unë nuk jam në gjendje për të parë sjelljen. A është e mundur që ju kthejnë atë në dhe nuk tregojnë flamuj (vendi porosi) - kështu që përdoruesit nuk do të shkojë atje dhe unë do të jem në gjendje për të parë atë me dorë?

Konfigurimit tuaj vBET duket të jetë në rregull, gjithashtu. Htaccess. Një forum kishte diçka të ngjashme, por ata rrëmujë diçka vBulletin vBulletin konfigurim dhe stafit fixed it. Ju lutem kontrolloni nuk Muslimanët mund të luajnë këtë duke përcjellimet porosi. Ju poashtu mund të shikoni ka komentuar "RewriteBase /" ndihmojë - por kjo është vetëm të shtënat.

Në këtë moment unë nuk mund t'ju them më shumë. Unë do të keni për të parë atë dhe ndoshta unë do të duhet akses për të siguruar mbështetjen e më shumë. Ju lutemi të paktën të komunikuar më jepni gabim që shihni ju kur të doni të përktheni faqen kryesore. Gjithashtu ju lutem vini re që ju nuk duhet të shtoni në gjuhën URL e gjuhës forumit tuaj default (kjo nuk funksionon në këtë mënyrë - për mosplotësim ju vetëm keni lidhje normale).

Edhe unë jam i humbur pak me përshkrimin tuaj çështje që është arsyeja pse prekur do të ishte shumë më mirë. Nëse jeni të vetëdijshëm për çështjet e sigurisë, atëherë ju mund të krijoni llogari të përkohshme për mbështetjen apo forum bëra testin me konfigurimin e njëjtë. Ne me kënaqësi do të ju jap mbështetjen tonë të plotë, por ju duhet të na lejojë për këtë. Në këtë moment, ne vetëm mund të me mend se çfarë ndodh realisht.
    Fundit edituar nga vBET; 13-12-0920:43.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Dhe një e shtënë - Muslimanët në kërkim të rregullave tuaj default ju lutemi provoni të ndryshoni:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    To:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Mesazh gabimi të shkoj në faqen kryesore është

Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (shpallur më parë në / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / path / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Unë nuk mund të tregojnë këtë sjellje për ju, sepse atëherë forumi im nuk do të punojë, edhe kur flamujt janë hequr.
    Gabimi është gjithmonë i pranishëm në faqen kryesore forum me dhe pa përkthim. Të gjitha faqet e tjera të punojë mirë.
    Unë mund të shikoni forumet nën, temat në të dy gjuhët kështu me radhë që vBET fund works fine.
    Vetëm kur mundohem faqen kryesore forum i cili është www.patientenfragen.net gabim tregon dhe faqja nuk hapet.
    Nuk ka rëndësi nëse unë të hyrë në të nëpërmjet domain direkt ose versionin e përkthyer www.patientenfragen.net/en/
    Gjuha ime kryesore (që është domain.net nuk domain.net / de /), si dhe përkthimi anglisht nuk është duke punuar kur ndryshimet htaccess janë të pranishëm.

Sugjerimin tuaj htaccess nuk ndihmon.
    Gjithashtu heqja rewritebase nuk bëjnë mashtrim.

Rregullat Muslimanët e mia me porosi të rishkruar janë:
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = regeln' => 'regeln.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = Impressum' => 'impressum.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = links' => 'links.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = impfkalender' => 'impfkalender.html'
    '^ Werbung \\. Php' => 'werbung.html'

'^ Vbglossar \\ php \\ bëjë = showcat & catid = (\\ d +) dhe cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 -.? 1 $ /'
    '^ Vbglossar \\. Php' => 'lexikon /'

'^ Private \\. Php \\? Bëjë = showpm & pmid = (\\ d +)' => 'privat-nachrichten / $ 1.html'
    '^ Private \\. Php' => 'privat-nachrichten /'

'^ Faq \\. Php \\? Faq = vb_faq' => 'Hilfe / vBulletin /'
    '^ Faq \\. Php $' => 'Hilfe /'

'^ Kalendar \\. Php $' => 'Kalender /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 $' => 'Kalender /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Bëjë = (display. +?)(& viti =)?$' =>' Kalender / 2 $ / [NF] '
    "Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF] '
    "Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Bëjë = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF] '
    "Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Javë = (\\ d +) dhe nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF] '
    "Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Muaj = (\\ d +) & vit = (\\ d +) dhe nojs = 1 '=>' Kalender / 3 $ / $ 2/nojs / [NF] '
    '^ Kalendar \\ php \\ bëjë = getinfo & (c = 1 &) ditë = (\\ d +) -.?? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $?' => 'Kalender / 2 $ / 3 $ / 4 $ / '
    '^ Kalendar \\. Php \\? Bëjë = getinfo & e = (\\ d +) (& ditë = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $' => '$ 1 kalender/ereignis- /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 &)? (Javë = &)? Muaj = (\\ d +) & vit = (\\ d +) (& c = 1)? (Dhe të bëjë = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / 4 $ / '
    '^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 & javë = (\\ d +) (& bëjë = displayweek & muaj =.+?)?$' =>' $ 1 kalender/woche- / '
    Duke ju dhënë qasje në web faqen time jeta nuk është e mundur për arsye sigurie, sorry (edhe Stafi Jelsoft nuk ka marrë qasje prej meje).

Më lejoni të dinë se cilat infos keni nevojë dhe unë jam i lumtur për të siguruar ata tek ju.

Unë mund t'ju email Konfigurimet e mia vbseo_all.xml qoftë se ju mendoni se është një konflikt Muslimanët. Vetëm më dërgoni email-it tuaj nëpërmjet PM
    Fundit edituar nga StarBuG; 14-12-0909:55.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Kur kam vendosur Root Force Forum si Homepage? te JO pastaj patientenfragen.net / en / punon
    si dhe patientenfragen.net / en / index.php

megjithatë patientenfragen.net (gjermane, gjuhë kryesore) ende nuk funksionon (shih mesazh gabimi më lart)

POR patientenfragen.net / index.php punon

Më ide?

Nëse keni MSN apo ICQ dërgoni me ID tuaj dhe unë mund të ju tregojnë sjellje të jetojnë

ps:
    Unë nuk dua të përdorni index.php as index.php?

I larguar ata nga Define Aliases Faqe Hyrëse kur kam instaluar vBET por unë me të vërtetë nuk e pëlqen atë.
    Ju lutemi të ndryshim që për të ardhmen.
    Kjo është një çështje serioze PR rrjedhje!
    Fundit edituar nga StarBuG; 14-12-0910:15.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •