View Full Version: Për të shpjeguar [Urgjentisht HELP ******] 3XX, xxx dublohet tag titullin ******
Unë jam duke përdorur vBET 4.4.0 dhe raportojnë google webmaster mjet që web faqen time u 3XX, xxx tags dublohet titullin ************!.
Herën e fundit para se të përmirësuar kam marrë vetëm rreth 1xx, xxx.
Ju lutem më ndihmoni të rregulluar trafikun e mia në rënie shumë të shpejtë.
http://pic.citecclub.org/out.php/i33559_duplicatetitletag.png
këtu është një shembull: Procesi Protect - Kur mbylljes Procesi dhe Craig - Pastebin.com (http://pastebin.com/Np9iQc97).
Please update për versionin e ri. Në këtë moment mbështet vBET (opsionale - configurable) duke shtuar gjuhë në titull. Pra, nëse ju keni tituj të cilat nuk janë të përkthyeshme (për shembull kompania / produktit emrat), atëherë në të gjitha gjuhët e Microsoft duhet të jenë të Microsoft-it, kështu që titulli do të dyfishohet. Por kur opsion i ri është kthyer në atëherë do të shtohet emri i gjuhës - për shembull: (anglisht) Microsoft. Dhe ky e zgjidh çështje - faqe do të ketë tituj të ndryshëm:)
Nuk më kujtohet tani, në të cilin version ky opsion është shtuar - ju lutem shikoni për mundësi të quajtur "Shto gjuhë të titullin" në CP Admin. Në versionin e ri vBET është pikërisht Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Add gjuhë të titullin. Ju lutem kontrolloni e bën këtë është i mbështetur në versionin tuaj të vjetër dhe të kthehet më. Gjithsesi ne gjithmonë këshillojmë të përdorni lirimin e të rinj të qëndrueshme të mundshme për mete pak dhe përmirësime më shumë:)
Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë.
Please update për versionin e ri. Në këtë moment mbështet vBET (opsionale - configurable) duke shtuar gjuhë në titull. Pra, nëse ju keni tituj të cilat nuk janë të përkthyeshme (për shembull kompania / produktit emrat), atëherë në të gjitha gjuhët e Microsoft duhet të jenë të Microsoft-it, kështu që titulli do të dyfishohet. Por kur opsion i ri është kthyer në atëherë do të shtohet emri i gjuhës - për shembull: (anglisht) Microsoft. Dhe ky e zgjidh çështje - faqe do të ketë tituj të ndryshëm:)
Nuk më kujtohet tani, në të cilin version ky opsion është shtuar - ju lutem shikoni për mundësi të quajtur "Shto gjuhë të titullin" në CP Admin. Në versionin e ri vBET është pikërisht Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Add gjuhë të titullin. Ju lutem kontrolloni e bën këtë është i mbështetur në versionin tuaj të vjetër dhe të kthehet më. Gjithsesi ne gjithmonë këshillojmë të përdorni lirimin e të rinj të qëndrueshme të mundshme për mete pak dhe përmirësime më shumë:)
Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë.
Ky version tashmë mori atë funksion, unë nuk mendoj se problemi në lidhje me këtë problem.
Me këtë titull këtë mod prodhuar 5 URL ndryshim! PSE????
Mac OS X 10,7 Theme Lion Për Windows 7 Tani në dispozicion për shkarkim!
1. (Këtë, ajo nuk ka edhe të shtoni / kr pas / forum)
2. (Sa të vijë kjo përkthehet pa kodi i vendit në URL??)
3. (Pse ai shtoi "post147039" në fund të URL dhe do të shkaktojë url dyfishta?)
4. (Pse të prodhojë "showthread.php? T79261" në vend të emrit të temës)
/ Forum / showthread.php? T = 79261
Ju lutem jepni URL reale (e Kryeministrit, nëse ju nuk doni të publikojë). Në këtë moment unë mund të mendoj vetëm se çfarë po ndodh. Pra guessing:
1, 2, 3, 4. të gjithë ata URLs do të ridrejtuar në mënyrë të përshtatshme (duke përdorur 301 header) dhe ju do të shihni faqen e duhur.
1. Dhe pse kjo është një çështje? sipas të cilit flamurin keni gjetur këtë URL? Unë mendoj se nuk është nga kr flamuri kështu që është në rregull
2. Nëse nuk ka prefiksin e shtetit se nuk do të përkthehet ose ajo do të ridrejtuar në rast se kodi gjuhës është zhdukur gabimisht (të njohura nga cookie-t). Përsëri nga i cili flamurin ju mori këtë URL? Unë mendoj se nga flamuri i gjuhës forumin tuaj default - kështu që është në rregull është e mendoj të jetë pa kod gjuhe qoftë se ju doni të shkoni përsëri në Gjuha e albumit juaj forum.
3. Ju lutem kontrolloni parametrat vBulletin tuaj (ose vendosjen e miqësore URL - në qoftë se ju përdorni ato). vBET nuk është përgjegjës për format URL
4. Ku e keni gjetur këtë? Ju lutemi jepni adresën URL në faqen në të cilën ju e keni atë kështu që ne do të jetë në gjendje të analizojnë atë. Në përgjithësi në disa vende Muslimanët nuk është përdorur në të gjitha dhe vetëm bërë përcjellëse pas. Kjo mund të jetë bug vBET ose vetëm sjelljen e parazgjedhur e Muslimanët. Ju mund të kontrolloni këtë duke pamundësuar vBET për një moment.
Ju lutem na jepni lidhje të vërtetë për shembujt e dhënë këtu + për secilin nga ata URL në faqen në të cilën ne mund të gjeni dhe të përcaktojë ku ta gjejnë atë.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):