צפה בגרסא המלאה: להסביר [עזרה בדחיפות * * *] 3xx, xxx משוכפל תג כותרת * * *
אני משתמש vBET 4.4.0 ו-Google Webmaster כלי דיווח כי באתר שלי יש 3xx, תגי xxx הכותרת לשכפל ************!.
בפעם האחרונה לפני שדרוג קיבלתי רק סביב 1xx, xxx.
אנא עזור לי לתקן את התנועה שלי יורד מהר מאוד.
http://pic.citecclub.org/out.php/i33559_duplicatetitletag.png
הנה קצת דוגמה: תהליך הגנה - תהליך ואת המשוגע - Pastebin.com (http://pastebin.com/Np9iQc97).
אנא עדכן את הגירסה החדשה ביותר. באותו רגע זה vBET תומך (אופציונלי - להגדרה) הוספת השפה אל התואר. אז אם יש לך כותרות שאינן לתרגום (לדוגמא החברה / המוצר שמות) אז בכל השפות של מיקרוסופט צריכה להיות של מיקרוסופט, ולכן הכותרת יהיה משוכפל. אבל כאשר אפשרות חדשה מופעלת אז יתווספו שם השפה - למשל: (אנגלית) של מיקרוסופט. וזה פותר את הבעיה - עמודים יהיו כותרים שונים:)
אני לא זוכר עכשיו איזו גירסה אפשרות זו נוספה - נא לחפש אפשרות בשם "הוסף שפה הכותרת" ב CP Admin. בגרסה vBET החדש הוא בדיוק Admin CP -> vBET -> אפשרויות תרגום -> Add שפה הכותרת. אנא בדוק האם זה נתמך ב הגירסה הקודמת שלך להפעיל אותו. בכל מקרה אנו תמיד ממליצים להשתמש לשחרר יציב החדש אפשרי פחות באגים ושיפורים יותר:)
אנא ספר עשה את זה לעזור.
אנא עדכן את הגירסה החדשה ביותר. באותו רגע זה vBET תומך (אופציונלי - להגדרה) הוספת השפה אל התואר. אז אם יש לך כותרות שאינן לתרגום (לדוגמא החברה / המוצר שמות) אז בכל השפות של מיקרוסופט צריכה להיות של מיקרוסופט, ולכן הכותרת יהיה משוכפל. אבל כאשר אפשרות חדשה מופעלת אז יתווספו שם השפה - למשל: (אנגלית) של מיקרוסופט. וזה פותר את הבעיה - עמודים יהיו כותרים שונים:)
אני לא זוכר עכשיו איזו גירסה אפשרות זו נוספה - נא לחפש אפשרות בשם "הוסף שפה הכותרת" ב CP Admin. בגרסה vBET החדש הוא בדיוק Admin CP -> vBET -> אפשרויות תרגום -> Add שפה הכותרת. אנא בדוק האם זה נתמך ב הגירסה הקודמת שלך להפעיל אותו. בכל מקרה אנו תמיד ממליצים להשתמש לשחרר יציב החדש אפשרי פחות באגים ושיפורים יותר:)
אנא ספר עשה את זה לעזור.
גרסה זו כבר קיבל את התכונה, אני לא חושב שהבעיה קשורה לבעיה זו.
עם התואר הזה mod זה מיוצר 5 URL ההבדל! למה???
Mac OS X 10.7 אריה נושא ל-Windows 7 זמין כעת להורדה!
1. (זה, זה אפילו לא להוסיף / KR אחרי בפורום /)
2. (איך לתרגם זו ללא קוד המדינה ב-URL?)
3. (למה הוא הוסיף "post147039" בסוף כתובת האתר ולגרום url כפולות?)
4. (למה זה לייצר "showthread.php? T79261" במקום השם של הנושא)
/ בפורום / showthread.php? T = 79261
תן כתובות אמיתי (ראש אם אתה לא רוצה לפרסם). ברגע זה אני יכול רק לנחש מה קורה. אז ניחוש:
1, 2, 3, 4. כל כתובות אלה ינותבו באופן המתאים (301 באמצעות הכותרת) ותראו בדף המתאים.
1. ולמה זה בעיה? תחת אשר דגל מצאת כתובת? אני מניח שזה לא מתוך kr דגל אז זה בסדר
2. אם אין קוד מדינה לא יתורגמו או שזה יהיה מנותב במקרה אם קוד השפה חסר בטעות (מוכר על ידי עוגיות). שוב שממנו דגל שלקחת את כתובת האתר? אני מניח שזה מפני הדגל של השפה שלך ברירת המחדל בפורום - אז זה בסדר הוא אמור להיות ללא קוד השפה, אם אתה רוצה לחזור אל השפה שלך בפורום מחדל.
3. אנא בדוק את הגדרות vBSEO שלך (או הגדרת כתובת ידידותית - אם אתה משתמש אלה). vBET אינה אחראית תבנית URL
4. איפה מצאת את זה? נא לתת כתובת URL לדף שבו יש לך את זה כך נוכל לנתח אותה. בדרך כלל במקומות מסוימים vBSEO לא נעשה שימוש בכלל פשוט עשה להפנות אחרי. זה יכול להיות באג vBET או סתם התנהגות ברירת המחדל של vBSEO. ניתן לבדוק זאת על ידי השבתת vBET לרגע.
תן לנו קישורים האמיתית סיפק דוגמאות כאן + עבור כל URL אלה הדף שבו אנו יכולים למצוא אותה לציין היכן למצוא אותו.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):