Z razv.onemogočena:
Opozorilo: Dodeljevanje vrnjene vrednosti novih s sklicevanjem je opuščene v .... /vključuje/init.php(351) : eval( )'D kodo na liniji 139
Ne morem dodati piškotke, glavo že poslali.
Datoteka: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
Linija: 5755
Z razv.omogočeno/nazaj na:
Opozorilo: Dodeljevanje vrnjene vrednosti novih s sklicevanjem je opuščene v .... /vključuje/init.php(351) : eval( )'D kodo na liniji 139
Opozorilo: Samo spremenljivke morajo biti določeni s sklicevanjem na .... /vključuje/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851
Tek - nginx, zato sem se trudil:
(Brez ;
Ponoven vnos ^/forums/((urllist|sitemap_). * \ .xml (|txt) ( \ .gz) ? )$ /forumi/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?kazalo= $1 last
Ponoven vnos ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|n /forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ last;
Ponoven vnos ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|n /forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ $2 last;
Zdi se, da moram prenesti preoblikuje dbSEO in vBET, kako narediti tako?
Sem že podobna pravila kot:
if (!-e $ request_filename) {
Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
}
}
if ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
}
Vendar kaže na dbseo last;
Trenutno - nginx config:
Lokacija /forum/ {
Try_files $uri $uri/ /forum/dbseo.php? $args;
Ponoven vnos
^ /Forumi/ (af|sq|ar|hy|az|eu|je|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|je|ja|koja$
/Forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ last;
Ponoven vnos
^ /Forumi/ (af|sq|ar|hy|az|eu|je|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|je|ja|koja$
/Forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ $2 last;
Če ( $request_uri ~ * ^ /forum/mobiquo) {
break;
}
Če ( -f $request_filename) {
Poteče 30d;
break;
}
if ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
Ponoven vnos ^(/forum/. * )$ /forum/dbseo.php last;
}
if (!-e $ request_filename) {
Ponoven vnos ^/forum/(. * )$ /forum/dbseo.php last;