Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Přechod od celém aby dbSEO

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

Default Přechod od celém aby dbSEO

S mods postižené:

Upozornění: Přiřazení návratové hodnoty nových odkazem is deprecated in ..../includes/init.php(351) : eval()'d code on line 139
    Nelze přidat cookies, hlavička již poslal.
    Soubor: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Linka: 5755

S mods, zapnuto/zpět na:

Upozornění: Přiřazení návratové hodnoty nových odkazem is deprecated in ..../includes/init.php(351) : eval()'d code on line 139

Varování: Pouze proměnné by měly být přiřazeny pomocí odkazu v ..../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na lince 851

Běží nginx, tak jsem se snažil:

(bez ;
    přepsat ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 posledních

přepsat ^/forums/af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|ne|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&přesměrováni=/forums/ poslední;
    přepsat ^/forums/af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|ne|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&přesměrováni=/forums/$2 poslední;

Zdá se, musím projít přepisuje do dbSEO a vBET, jak to mám udělat?

Já už mám pravidel podobné:

if (!-e $ request_filename) {
    přepsat ^ / Fórum /(.*)$ / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php poslední;
    }

}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    přepsat ^ / Fórum /(.*)$ / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php poslední;
    }

ale ukázal na dbseo poslední;

Aktuální nginx config:

umístění /forum/ {

try_files $uri uri $/ /forum/dbseo.php?$args;

přepsat
    ^/forums/af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&přesměrováni=/forums/ poslední;
    přepsat
    ^/forums/af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&přesměrováni=/forums/$2 poslední;

if ($request_uri ~* ^/forum/mobiquo) {
    break;
    }

pokud (-f $request_filename) {
    vyprší 30d;
    break;
    }

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    přepsat ^(/forum/.*)$ /forum/dbseo.php poslední;
    }

if (!-e $ request_filename) {
    přepsat ^/forum/(.*)$ /forum/dbseo.php poslední;
    }

}
    }

Pomozte prosím o pomoc

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Zkuste vypnout zobrazení varování v vB (více info).

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

Omlouvám se, ale to mi nepřipadá jako řešení pro mě. Tato varování by mohla poskytnout cenné informace i v jiných oblastech. Můžete mi prosím pomoci opravit tento kompatibilitu?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Jsme změnili kód a v dalším vydání našeho kódu nebudou způsobit varování v poslední verzi vB. Těchto změn je příliš mnoho na to, aby jim narychlo. Varování nemají vliv na výsledky. Odkaz, který jsem vám dal, je oficiální řešení vB nebude zobrazovat varování. Otázka varování se týká všech pluginů v poslední vB.
    bb současné době podporuje celém a friendly url. Nemáme v současné době podporuje dbSEO. Můžete změnit pravidla, ale nemůžeme zaručit, že dbSEO nebude dělat přesměrování, nebo jiné překvapení - bb nebyly integrovány a testovány s dbSEO.
    Doporučuji vám použít zdarma, vestavěný friendly url ve vB.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •